Şimdi Ara

UPGRADE IN UZMANLARINI ALAYIM BURAYA :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o heyecan dedigin sey bildigimiz kumar baska bisey degil.
  • SANA TAVSİYEM SABAH 06:30 07:00 ARASI BASMAN DIR +9 CIKMA SANSI HERZAMAN VARDIR BIRAZ DA BAL TABİKİ
    AYRICA
    UNIC ITEM YAKMAN SENIN % DEN DE ARTIŞ SAĞLAR
    BİRDE ŞUNU DENE ÖNCE TRINAYI KOY YANINA BUSU KOY

BOL ŞANŞLAR EGER BASARSAN BANA HABER ET BANIM AÇILIRSA DEVAM ETMİM
    +9 SHARD BU NE BE
  • quote:

Orjinalden alıntı: slK_200

SANA TAVSİYEM SABAH 06:30 07:00 ARASI BASMAN DIR +9 CIKMA SANSI HERZAMAN VARDIR BIRAZ DA BAL TABİKİ
    AYRICA
    UNIC ITEM YAKMAN SENIN % DEN DE ARTIŞ SAĞLAR
    BİRDE ŞUNU DENE ÖNCE TRINAYI KOY YANINA BUSU KOY

BOL ŞANŞLAR EGER BASARSAN BANA HABER ET BANIM AÇILIRSA DEVAM ETMİM
    +9 SHARD BU NE BE

sanırım bir süre bu girişim ertelendi şerefsizler raptoru silmişler bugun:)
  • Bol dua et bas Ben öle basmıştım +8 e
  • quote:

Orjinalden alıntı: dieforyou1

quote:

Orjinalden alıntı: psychomanyak

Beramusun eski gm inin bi röportajı vardı orda kendi upg le ilgili bişeyler yazmış ve bi video yayınlamıştı işine yararsa bi bak derim

http://www.youtube.com/watch?v=WVYot7v2fUQ

yahu burdakinde cok kolay yapıyo adam +9 u ben bundan 2 misli sağlam olucam ve 4 trina ile 4 item basıcam ondende 2 uniqe +8 yakıcam bu videoya göre cok rahat olması lazım ama +9 a bir item basıcağıma inanmıyorum :) heleki shard +9 filan çıkarmı yahu upg den :)) denicem ama kafaya koydum.

orda sadece bi kısmını gösteriyor adam diyorki 1 saat içinde kesin bişeler yakmış olmanız lazım video ya bi da göz at istersen +8 chitnleri yakmaya başlamadan adamın sağ alt köşesinde item yanınca çıkan yazı kaynıyor yani daha önceden de kim bilir neler yaktı

• bence yancak deneme boşuna
  • İtem basmadan once yakacagın itemlerin degerine gore up sansın yukseliyor... sen yakmaya +7 itemlerden basla .... ilk +8 e 5-6 item dene sonra +9 a dene ama trina ile... %20 demek kesin demek değildir unutmayın %80 daha fazladır... %1 imkansız değildir:D bolca dua etmen lazım... kolay gelsin umarım 2 tanesi +9 olur biri +9 olunca diğerini denermisin bilmem ama
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: clubthedevils

Öncesinde Forgotten itemi yakması tafsiye ederim +7 Erenion bow +7 Hell breaker Hanguk sword vs gibi itemlerden yak .Şunuda söliyim +9 basmak +8 basmak gibi değildir Dupeciler bile +9 u zor basıyo.
    inş. olur bunlardan bir tanesi +9

eğer trina gercekden %20 şans veriyosa +8 ile +9 arasında çok fark yok birisinde %30 şansın olur birisinde %25 ama trina ciddi anlamda %20 şansını arttırıyosa elbette..bir kutuya 5 taş koydugunuzu düşünün 1 tanesi kırmızı 4 tanesi mavi olucak kapat gözlerini ve 1 taş seç,ilk kırmızı çıkabilir çıkmayabilirde sonra at çektiğini yine dene yine kırmızı çıkmayabilir çektiğimizi koydugumuz sürece şansımız %20 5 item basıp çıkmayabilirde ilk itemde çıkabilirde kısmet diyoruz..

ne demey çalıştın acaba?

• basarsan osnucu yaz veya pm at merak ettim
  • aferim arkın açıklamsı çok mantıklı
    satın almak en iyisi gibi görünüyor
    düşünün 75 ytl den 10 tane raptor =750 ytl
    +8 pazarda 250 ytl den satılıyor
    keş alması damı iyi ne??
  • quote:

Orjinalden alıntı: adige61

aferim arkın açıklamsı çok mantıklı
    satın almak en iyisi gibi görünüyor
    düşünün 75 ytl den 10 tane raptor =750 ytl
    +8 pazarda 250 ytl den satılıyor
    keş alması damı iyi ne??

ben +9 itemin olsun diye basmıycam,adrenalin olsun diye basıcam,düne kadar +8 md larla oynuyodum yine +8 md larıma dönerim +8 shel giymem +8 citin giyerim oyun bu sonuç itibari ile,ama raptor silinmiş işin irde o tarafı var basma işlemi değişicek mecburen yada diyorumki +8 sharda 5 tane +8 md olur onlarımı bassam :))
  • k.o ilk açıldığında wood +8 +9 basmstm ve cok ucuza satmstm zamannda
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: clubthedevils

Öncesinde Forgotten itemi yakması tafsiye ederim +7 Erenion bow +7 Hell breaker Hanguk sword vs gibi itemlerden yak .Şunuda söliyim +9 basmak +8 basmak gibi değildir Dupeciler bile +9 u zor basıyo.
    inş. olur bunlardan bir tanesi +9

eğer trina gercekden %20 şans veriyosa +8 ile +9 arasında çok fark yok birisinde %30 şansın olur birisinde %25 ama trina ciddi anlamda %20 şansını arttırıyosa elbette..bir kutuya 5 taş koydugunuzu düşünün 1 tanesi kırmızı 4 tanesi mavi olucak kapat gözlerini ve 1 taş seç,ilk kırmızı çıkabilir çıkmayabilirde sonra at çektiğini yine dene yine kırmızı çıkmayabilir çektiğimizi koydugumuz sürece şansımız %20 5 item basıp çıkmayabilirde ilk itemde çıkabilirde kısmet diyoruz..

bende bi video war adma 2 tane trina 2tane +8shard bi sürü +8çitin 3 4 çitin bi tane de shard yakınca 2. shard +7oluyo

• Bence basacaksan patch gelmişken bas yada bi dahaki patchi bekle serverların kapasitesi açılsın biraz
  • kardeş saana tavsiyem önden unique item yak ve busların dupe olmamasına dikkat et sc ciden al yani
  • inş olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.