o heyecan dedigin sey bildigimiz kumar baska bisey degil.
SANA TAVSİYEM SABAH 06:30 07:00 ARASI BASMAN DIR +9 CIKMA SANSI HERZAMAN VARDIR BIRAZ DA BAL TABİKİ AYRICA UNIC ITEM YAKMAN SENIN % DEN DE ARTIŞ SAĞLAR BİRDE ŞUNU DENE ÖNCE TRINAYI KOY YANINA BUSU KOY
BOL ŞANŞLAR EGER BASARSAN BANA HABER ET BANIM AÇILIRSA DEVAM ETMİM +9 SHARD BU NE BE
quote:
Orjinalden alıntı: slK_200
SANA TAVSİYEM SABAH 06:30 07:00 ARASI BASMAN DIR +9 CIKMA SANSI HERZAMAN VARDIR BIRAZ DA BAL TABİKİ AYRICA UNIC ITEM YAKMAN SENIN % DEN DE ARTIŞ SAĞLAR BİRDE ŞUNU DENE ÖNCE TRINAYI KOY YANINA BUSU KOY
BOL ŞANŞLAR EGER BASARSAN BANA HABER ET BANIM AÇILIRSA DEVAM ETMİM +9 SHARD BU NE BE
sanırım bir süre bu girişim ertelendi şerefsizler raptoru silmişler bugun:)
Bol dua et bas Ben öle basmıştım +8 e
quote:
Orjinalden alıntı: dieforyou1
quote:
Orjinalden alıntı: psychomanyak
Beramusun eski gm inin bi röportajı vardı orda kendi upg le ilgili bişeyler yazmış ve bi video yayınlamıştı işine yararsa bi bak derim
yahu burdakinde cok kolay yapıyo adam +9 u ben bundan 2 misli sağlam olucam ve 4 trina ile 4 item basıcam ondende 2 uniqe +8 yakıcam bu videoya göre cok rahat olması lazım ama +9 a bir item basıcağıma inanmıyorum :) heleki shard +9 filan çıkarmı yahu upg den :)) denicem ama kafaya koydum.
orda sadece bi kısmını gösteriyor adam diyorki 1 saat içinde kesin bişeler yakmış olmanız lazım video ya bi da göz at istersen +8 chitnleri yakmaya başlamadan adamın sağ alt köşesinde item yanınca çıkan yazı kaynıyor yani daha önceden de kim bilir neler yaktı
bence yancak deneme boşuna
İtem basmadan once yakacagın itemlerin degerine gore up sansın yukseliyor... sen yakmaya +7 itemlerden basla .... ilk +8 e 5-6 item dene sonra +9 a dene ama trina ile... %20 demek kesin demek değildir unutmayın %80 daha fazladır... %1 imkansız değildir:D bolca dua etmen lazım... kolay gelsin umarım 2 tanesi +9 olur biri +9 olunca diğerini denermisin bilmem ama
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: clubthedevils
Öncesinde Forgotten itemi yakması tafsiye ederim +7 Erenion bow +7 Hell breaker Hanguk sword vs gibi itemlerden yak .Şunuda söliyim +9 basmak +8 basmak gibi değildir Dupeciler bile +9 u zor basıyo. inş. olur bunlardan bir tanesi +9
eğer trina gercekden %20 şans veriyosa +8 ile +9 arasında çok fark yok birisinde %30 şansın olur birisinde %25 ama trina ciddi anlamda %20 şansını arttırıyosa elbette..bir kutuya 5 taş koydugunuzu düşünün 1 tanesi kırmızı 4 tanesi mavi olucak kapat gözlerini ve 1 taş seç,ilk kırmızı çıkabilir çıkmayabilirde sonra at çektiğini yine dene yine kırmızı çıkmayabilir çektiğimizi koydugumuz sürece şansımız %20 5 item basıp çıkmayabilirde ilk itemde çıkabilirde kısmet diyoruz..
ne demey çalıştın acaba?
basarsan osnucu yaz veya pm at merak ettim
aferim arkın açıklamsı çok mantıklı satın almak en iyisi gibi görünüyor düşünün 75 ytl den 10 tane raptor =750 ytl +8 pazarda 250 ytl den satılıyor keş alması damı iyi ne??
quote:
Orjinalden alıntı: adige61
aferim arkın açıklamsı çok mantıklı satın almak en iyisi gibi görünüyor düşünün 75 ytl den 10 tane raptor =750 ytl +8 pazarda 250 ytl den satılıyor keş alması damı iyi ne??
ben +9 itemin olsun diye basmıycam,adrenalin olsun diye basıcam,düne kadar +8 md larla oynuyodum yine +8 md larıma dönerim +8 shel giymem +8 citin giyerim oyun bu sonuç itibari ile,ama raptor silinmiş işin irde o tarafı var basma işlemi değişicek mecburen yada diyorumki +8 sharda 5 tane +8 md olur onlarımı bassam :))
k.o ilk açıldığında wood +8 +9 basmstm ve cok ucuza satmstm zamannda
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: clubthedevils
Öncesinde Forgotten itemi yakması tafsiye ederim +7 Erenion bow +7 Hell breaker Hanguk sword vs gibi itemlerden yak .Şunuda söliyim +9 basmak +8 basmak gibi değildir Dupeciler bile +9 u zor basıyo. inş. olur bunlardan bir tanesi +9
eğer trina gercekden %20 şans veriyosa +8 ile +9 arasında çok fark yok birisinde %30 şansın olur birisinde %25 ama trina ciddi anlamda %20 şansını arttırıyosa elbette..bir kutuya 5 taş koydugunuzu düşünün 1 tanesi kırmızı 4 tanesi mavi olucak kapat gözlerini ve 1 taş seç,ilk kırmızı çıkabilir çıkmayabilirde sonra at çektiğini yine dene yine kırmızı çıkmayabilir çektiğimizi koydugumuz sürece şansımız %20 5 item basıp çıkmayabilirde ilk itemde çıkabilirde kısmet diyoruz..
bende bi video war adma 2 tane trina 2tane +8shard bi sürü +8çitin 3 4 çitin bi tane de shard yakınca 2. shard +7oluyo
Bence basacaksan patch gelmişken bas yada bi dahaki patchi bekle serverların kapasitesi açılsın biraz
kardeş saana tavsiyem önden unique item yak ve busların dupe olmamasına dikkat et sc ciden al yani
inş olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme