Arkadaşlar hiç item basamiyorum deneyiminizi paylaşabilirimisinz hep para yatirmakla olmicak çünkü risk almak gerek
Hayat, sadece risk alabilenleri odullendirir !...
Ben C-West'de 2. serverda upgrade yapiyorum, bombos orasi 1 pazar bile yok. Bir de saat, Turkiye'ye gore gece 4 sabah 10 arasi cok iyi oluyor. Diger saatlerde 2-3 kere +8denedim, daha fazla item yaktim ama gecmemisti.
C-w de oynayip gb alamadan nasil para kasiyorsun ?
quote:
Orijinalden alıntı: ISpecter
Arkadaşlar hiç item basamiyorum deneyiminizi paylaşabilirimisinz hep para yatirmakla olmicak çünkü risk almak gerek
Dandik (+8) itemları alıyorsun, magic anvil e gidiyorsun, başlıyorsun (+8) itemları yakmaya.. şöyle bi 9-10 tane item yaktıktan sonra(basıcagın itemın +sına göre değişir) basmak istediğin itemi koyuyorsun, geçme şansı bi nebze artıyor işte :D
quote:
Orijinalden alıntı: ISpecter
C-w de oynayip gb alamadan nasil para kasiyorsun ?
Türkiye'de GB satan yer var. :)
Benim dizlimim hep şu olurdu.
7 adet +8 middle class.
5 adet +7 fp
3 adet +7 chitin
1 adet +7 ezik unique item
Bundan sonra asıl basılacaklar
2 adet +7 chitin shell
2 adet +7 shard yada raptor
2 adet +7 schorching staff
2 adet +7 chd
Bundan sonra asıl riski alıyosun
1 adet +7 dark vane
2 adet +8 shard
2 adet +8 raptor
Bu dizilimn neresinde başarılı olursan ol iyi kara geçersin zarar etmen için hepsinin yanması lazım zaten riskte orda.Bunları basmadan önce birinci serverda 10 adet middle yakar ikinci serverda bunları basardım.+9 hiç basamadım zaten bir kere denedim ama +8 chd bastım 1 kere, 2 kerede +8 scorching bastım xigenonda.Kaybım daha çok oldu.En güzel para ticarette var.
5 Dakika Önce +7 İron İmpact Bastim Yavas Yavas İşi Kavricam
Upgrade işleri bana oyunu bıraktırdı en iyi basabildiğim item +8 cleaver dı +3 shardı +4 e geçiremiyordum
Item basarken, başka playerların da item basması bizi etkiliyor mu?
1hafta önce akarada +7 dw ve +7 cold vardı charımı hibe edip bırakıcaktım cyphera da başlamıycaktım cold u yaktım dedim dw yi yakim kapatım dw+8 e geçti satıp cypher aktardım gb leri bu oyun adamın içini okuyor
önemli bir not daha: reset / bakım vs.'den sonra + basma, 1 inventory yak geçmiyor; denendi :D 2-3 kere denedim
Ben Kutu - Gemden Ziyade hep Upgradede Basarılı Olmuşumdur. Bi keresinde 3 Tane Üst Üste Uniq +7 Geçirmiştim 2x +7 chd 1x +7 Ee