quote:Orijinalden alıntı: Satriykon quote:Orijinalden alıntı: AşkBirSudurİçİçKudur quote:Orijinalden alıntı: Satriykon quote:Orijinalden alıntı: ©hessmaste® Trinasız alla alla yanması lazımdı Yanmaması lazım Mamacıya gittim yanmaması lazım dedim dalga geçtiler Geçmemesi lazım ee bunun nevamı ne olacak
quote:Orijinalden alıntı: Sproob quote:Orijinalden alıntı: Satriykon quote:Orijinalden alıntı: AşkBirSudurİçİçKudur quote:Orijinalden alıntı: Satriykon quote:Orijinalden alıntı: ©hessmaste® Trinasız alla alla yanması lazımdı Yanmaması lazım Mamacıya gittim yanmaması lazım dedim dalga geçtiler Geçmemesi lazım ee bunun nevamı ne olacak Sonra gene bi yere gidersin geçmemesi lazım dersin küfür ederler
quote:Orijinalden alıntı: Çok Sevdik Be Abi bedavadan trade hack yedik iyimi ALMA MAZLUMUN AHINI, ÇIKAR AHESTE AHESTE...
quote:Orijinalden alıntı: Nickname... quote:Orijinalden alıntı: Çok Sevdik Be Abi bedavadan trade hack yedik iyimi ALMA MAZLUMUN AHINI, ÇIKAR AHESTE AHESTE... Guzel soz. Birde ben ekleyeyim Haydan gelen huya giser.
quote:Orijinalden alıntı: Nickname... quote:Orijinalden alıntı: Çok Sevdik Be Abi bedavadan trade hack yedik iyimi ALMA MAZLUMUN AHINI, ÇIKAR AHESTE AHESTE...