Şimdi Ara

@@@@UPGRADE YÖNTENLERİ@@@@ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • post kasmayami calisiyorsun 3 er dk araliklarla 3 birebir aynı msj da ne oluyor?
    quote:

Orjinalden alıntı: wolworeyn

Size 1 ipucu herşeyi kapatın gece 4.30 da girin boş bi anda basın daha iyi sonuç alırsınız yaktığınız itemin + şansı sadece size kalır

kimse eleştirmesin burada sadece fikirleri paylaşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 7 Nisan 2006; 14:09:32 >
  • ben bu yöntemle +7 fp yaptım ve şuan bu fpler sayesinde masterim

+1 sol en üst kutu
    +2 sol en üst "
    +3sol en üst "
    +4 en alt orta kutu
    +5 en üst sağ kkutu
    +6 en aşağı sağ kutu
    sora slecth character yapıorm b2 deysem b3 e geçiorm ve
    +7 sağ en üst kutu

benmim taktiğimde bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnightmonsteR

ben bu yöntemle +7 fp yaptım ve şuan bu fpler sayesinde masterim

+1 sol en üst kutu
    +2 sol en üst "
    +3sol en üst "
    +4 en alt orta kutu
    +5 en üst sağ kkutu
    +6 en aşağı sağ kutu
    sora slecth character yapıorm b2 deysem b3 e geçiorm ve
    +7 sağ en üst kutu

benmim taktiğimde bu

kaç paralık kağıtla yapıyorsun?
  • ya taktik mesela deil. Item kullandıın süre mühim +5 e kadr anvil sapsarı olduu vakit bascan ondan sora en az 2 hafta sora upgf yap
  • inanmayanlar ares servrinda satıgım FP lere baka bilir . nickim alone_angel06 mage hergun +7 yapıp satıyorum onlarca ama chtin ve digerlerinde dikkat edin bu upgradeler kesinlikle silah larda işe yaramıyo
    ben pazardayken bi bakın derim
  • bu topic güzel olmalı !!

+8 yöntemi için önce ilk sonra son kutuya koy !
  • sevgili arkadaslar herkesin kendine göre tecrubeleri , kendine göre inandıgı şeyler var . bu konuda yorum yapmak yanlış olur ama bu oyunu bi hayli zamandır oynayan ve anvili çok seven biri olarak kendi deneyimlerimden bahsedeyim. ares teki opleksis charını ne pk da ne exp de görürsünüz varsa yoksa anvil le sevişir dururum. yaptıgım onca deneyimlerinden sonra sunları ögrendim .
    1. si bu iş % 90 şans işi % 9 olayı tecrübeyle sabitleme % 1 ( + 8 +9 için geçerli ) kesinlikle işin farkına varmadır.
    higt class itemler için gözden geçireceginiz durumlar ; item ne ? bu cok önemli her itemin kendine göre upgrade % si vardır.
    diyelim mirage basıyosunuz +3 garanti gözüyle bakarak sonrasında en az 3 salamander yakın ama şunu unutmayın 3 salamanderin 3 ü de +3 olmalıdır yani sala ları +4 e basarken yakacaksınız cok zor degil hight class item kullanacaksınız sala ları nası +3 yapacam diye sorarsanız % 100 garanti veririm higt class la anvil de 1. ci sıraya koyun sonra 3. cü sıraya koyun % 9999 +3 oluyor( higt class scrolla itemi +5 yapıyorum oda bana kalsın ) . bunları +4 e basarken yakın higt class cscroll kullanın mutlaka yanacaktır. sonrasında mirage ı +4 yapın ve direk +5 basın bu konuda tecrübelerimi konuşturuyorum ( yanmayacaktır ) +6 yapmak en zor kısımdır , çünkü mirage ın upgrade %si bi hayli düşer bunun içinde yapmanız gereken olay şudur. +6 low veya middle class itemler yapın elinizde yoksa alın en ucuzları suan paper cotton ( low class için ) , worr fp ( middle class için ) bunları +7 basın 4 tanesi yanacaktır . (inandırıcı gelmezse 5. ciyi basın +7 olacaktır ) neyse 4 tane yaktıktan sonra gönül rahatlıgıyla basabilirsiniz.
    dipnot: bazı arkadasların worr shellerini nası up ettigimi ( +6 )elixir imi nası +7 yaptıgımı veya viper staffı ı +8 yaptıgımı shardları +6 lara nası bastıgımı bilir. yada worr chitini +8 yaptıgımı ( suan gençosmanx kullanıyor ona satmıştım :D ) anlatsınlar .. beni pazarda gören arkadaslar devamlı +7 item yada shot dan +8 item satışı yaptıgımı göreceklerdir.

• benim taktiğim hiç lag fln fark etmez ısıklarıda takıp etme sadece itemi koy bide update kağıdını (artık nei le bascaksan) işte sonra upadateyi bastığın gibi kenara kaç yada içeri git 10dk gelme sonra bi bakmşın item köprüden karşıya geçmiş çukura düşmemiş (sonuncusu şakaydı) uani bu yöntemle basarsın ben iron crossbowu bu şekilde +7 ye bastım
  • bence hepsi sacma ya olur ya olmaz baska bir olasilik yok korkmayacan cesur olacan

zaten bu upgrade teknigi % 100 anlaminda bulunsa oyunun sonu olurdu kardesim
  • benim yöntemim yok gözümü kapatıp basıyom ve en fazla +6 fp yapabildim +6 yapabilmek için bi sürü fp yakıyom herkesin dediği yontemi denedim ve hiçbiri ie yaramadı up olma ihtimali %-99
  • ya aslında fazla bir taktik yok ancak highclass itemlere kesinlikle+2 ye dahi bassanız blessed basın benim cçok canım yandı sizinde yanmasın
  • Bence upgrade yöntemi diye bişey yok!
  • yaw arkadaşlarr gidn kecoolarn orda upg yapn lag azalıo şans artıo
  • Beyler elimde +4 elixir var.Fakat bir türlü upgrade edemiyorumm.Acaba bunun sebebi nedir.Her türlü yolu denedimm.Nasıl upgarde edebilirimm.Belirli bir yolu var mıı.Varsa açıklayabilrmisiniz.Bununla başka ilgi bir konu bulamadım.Cevaplar için herkese teşekürler.....

aşağıdaki linke tıklayarak resmi görebilirsinizz....

http://img338.imageshack.us/img338/3701/elixir6df.png
  • quote:

Orjinalden alıntı: immortal_33

Beyler elimde +4 elixir var.Fakat bir türlü upgrade edemiyorumm.Acaba bunun sebebi nedir.Her türlü yolu denedimm.Nasıl upgarde edebilirimm.Belirli bir yolu var mıı.Varsa açıklayabilrmisiniz.Bununla başka ilgi bir konu bulamadım.Cevaplar için herkese teşekürler.....

aşağıdaki linke tıklayarak resmi görebilirsinizz....

http://img338.imageshack.us/img338/3701/elixir6df.png

Upgrade edebilmen için Upgrade Item olması gerekiyor. Seninki rare bile değil normal beyaz bir item

Bu arada bişey soracağım bazı kişiler ya taktiklere diyorlar ya da hepsi şans işi diyorlar ama mesajın en sonuna da benim bi' taktiğim var onunla %90 oluyo gibisinden bişey diyorlar madem başkalarınınkine öyle mesajlar atıyorlar kendilerinin niye bir taktikleri var?

• Cevap için sağoll Sanırım Upgrade İtem olması için herhangi bir yöntem yok anladığım kadarıyla.Neyse yinede sağol satsan satamazsın çünkü upgrade itemi yok ,atsan atmazsın çünkü elixir upgradesiz olsa bile ,yine elimde kaldı ,nabalım bunla yetinecezz.....
  • Normal fiyatından çok daha ucuz bi' fiyata koyarsan satabilirsin (Çünkü elemantal damage'i yok)
  • burda herkesin kendine göre bir yöntemi illaki vardır ve gördüüm kadarıyla kimsede detay vermemiş son derece normal ama bu tabiki şans işi %100 geçer die bi kaide yok ama bu şans işini azaltma yöntemi var bende anlatmıcam ama ip ucu vereyim +7 ye geçirmek gerçekten çok kolay biraz pazar işiyle uğraşan veya paper olanlar bunu bilir deneyerek öğrenirsiniz ama!!!!!!
    şuda bir gerçek scrolu + kaçta hangi sıraya koyacağını inanıyorumki çok az kişi biliyor ve çok büyük önemi var isterinanın ister inanmayın
    bilgimide paylaşmama sebebim sadece burada paylaşımaya saygı olmadığına inandığım için bişey diosun adam hemen nedir bu ban eee illaki insanın bildiiğinide paylaşası gelmio
    ben böyle düşünüyorum
  • diez de ben +7 ye kadar tıkır tıkır geliyo +8 yaparken en fazla 4 tane yanıyo.10 taneden
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.