Şimdi Ara

[UPLANDI] [NedenAllahım] 2016 Haziran'a mesaj bırakın. Konu uplanacak :) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
805
Cevap
30
Favori
12.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hala lol mu oynuyon
    Karne ne alemde matı halletinmi
    Eve net baglattinmi?
    Kullandığın kacak internet ne oldu
    Yay ok hala kullaniyormusn
    Tenisi gelistirdinmi
    Hala çıkacak birini bulamadinmi
    Hala batman hayranimsn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Akkaya

quote:

Orijinalden alıntı: ahmstg

naber la mal

ŞİKAYET ETTİM 4 GÜN ALMAZSAN FORUMU BIRAKIYORUM

Formu birakabilirsin 1ader.

• selamlar
    öncelikle bu yıl çok bi şey istemeyeceğim malum sınav var.
    1. Ygs yi naptın? Biliyorum içinden alışmak gelmedi sistemin hatalı olduğunu söyledin durdun şu olsa daha iyi olur dedin baya baya makaleler filan incelemiş olabilirsin ama az da çalış. Zaten tüm gününü dersle geçir demiyorum istesen de yapamazsın çünkü. Biliyorum ben malımı.
    2. O ağaç dallanıp budaklandı mı? Hatırlamadıysan eğer , hatırlarsın da hani belki şimdi aklına gelmez, ya da boşver anlarsın ya pearl diyeyim ben.
    3. Şu içinden sürekli yaptığın insan tahlillerini bir kağıda döktün mü? Kağıda bir şeyler dök artık ben burada sıkıldım seni düşünemiyorum.
    4. Aşk meşk işler nasıl? Geçen sene de demiştim aynı felsefe mi diye. Aynı felsefe mi?
    5. Bu sene büyüdüğünü ne kadar hissettin? Ah yine mi keder ama artık yeter.
    6. 11 açık ara en berbat yılın mı? Büyük ihtimalle öyledir. Sınavın bile eline su dökebileceğini sanmam.
    7. Yılbaşın nasıl geçti? Öyle sorasım geldi bunu.
    8.Alp Er Tunga öldü mi? şaka şaka...
    9. 9 u bulamadım.

Neyse ya işte umarım güzel bir yıl olmuştur aklıma soru gelmedi. Umarım içinden geleni yapmışsındır. Haydi selametle.

Evin salonundan yazılmıştır. Hava biraz sıcak. Gece yazsam serinlikte daha yaratıcı olabilirdim.

• 8 Haziran 2015 22.08. Evet ne söylüyorduk adlı bir kanalda müzik dinliyorsun. Beğendin bu kanalı. Ailen Survivor izliyor...

Naber, nasılsın? Zayıfladın mı adam gibi? Boy ne durumda? Şuan 177/88. Arkadaşların ne durumda? Duygu iyileştimi? Eski arkadaşlarınla görüşüyorsundur umarım. T.'den hala hoşlanıyor musun? YGS'de ne yaptın? THK hedefin aynıdır inşallah unutma kuzeninle Ankarada 1+1'e çıkacaksınız. Bu aralar dizi arşivi yapmaya başlamıştın. Ne oldu o iş? Bu aralar klarnete merak salmıştın inşallah devam ediyorsundur. Bilgisayar programları işi ne oldu? Kodlama işi ne oldu? Illustrator ve grafik tablet alacaktın o iş ne oldu? Yeni bilgisayar istiyordun inşallah taş gibi makine almışsındır. Beşiktaş'ım şampiyon oldu inşallah. Evden evlenen biri oldu mu? Sigara veya alkole başlamamışsındır inşallah. Bol bol film izlemeye devam et. Genel kültürünü arttır. Artık harekete geç.
  • hayatımın aşkını bulmak dileğiyle.
  • Rötarlı bir mesaj bırakıyorum

• Lisedeki ilk yılın nasıldı? Güzel bir liseye girebildin mi? O boş beleş hayat havasından çıktın mı? İngilizce ve diğer araştırma konularında kendini geliştirdin mi? Yaz için güzel bir planın var mı? Tayininiz çıktı mı? Umarım çıkmamıştır ama çıktıysa da güzel bir yere çıkmıştır inşallah. Yeni arkadaşlarınla aran nasıl? Bugün mezun oldum ve arkadaslarimi şimdiden özledim. Hala özlüyor musun? Benden bu kadar. Birazdan Arda ile gorusecegim galiba. Seneye gorusuruz.

• Evet geçen seneki konuda hemen hemen herşey iyidi amaaa şimdi lys-ygs var onceliklee ygs nasıl geldi
    LYS YE EVDEKİ KİTAPTAN ÇALIŞ AYRICA İÇİNDE SÜRPRİZ VAR
    sevgili yaptınmı
    Kilo Verdim Mi
    Arma 3 e devammı
    Yeni pc kesinlikle almışımdır demi,?

Devamı gelecek

• El yerine gerçek bir kız mikmek dileğiyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen seneki konuda sevgilimle 4 aydır birlikteyiz yazmıştım şuan 1 yıl 4 ay oldu inşallah dahada devam eder hayırlısı bakalım :)
  • Nerde okuyon lan gerizekalı? Kız durumu nasıl? (Kendime dedim) :( :( :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kün Togdı -- 7 Haziran 2016; 16:35:05 >
  • Uni girdim mi?
    Laptop aldim mi?
    Vucut yaptim mi?
    Kiz isi ne alemde?
    Kilon kac oldu?
    Saclar nasi?
    Telefon; ne aldin?
    Tasindik mi?
    Ise girip calistim mi?

• 2016 hazirana:
    Not ortalamami yukseltmek,ortamlarda sozu gecen biri olmak,bu sene tanisamadigin kizla tanismak ve sevgili moduna gecebilmek. Yazin kendini gelistirmek,kilo almak.
    1yilda istediklerim bunlar fazla bi sey degil aslinda:)

• Biraz yalan söyle. Gerçekleri direk söyleme. Şu sıralar bir kizla konuşuyorum. Fakat ondan bir şey çıkmaz. Sanırım reddedildim, üstümde çok büyük yük var. Risk almayı seviyorum. Bütün dostlarım ve akrabalarim Üniversiteyi kazanmami bekliyor. Peki ya kazanabilir miyim bilmiyorum. Fakat herkese kendine güvenen imajı dahi yarattık. Hep solo, takılma. Çevren var, arkadaşların çağırıyor ama biraz gez, para hırsından kurtul. Fakir geldik. Fakir gidelim. Takma kafana bunlari. Aşık olduğun kişiye benzer insanlarla sevgili olma.

• Hayallerini gerçekleştirmeye çalış. Hayat çok kısa. Her geçen dakika sona eriyor. Kendine iyi bak dostum. Yolun açık olsun. Kendine güven.
  • acaba hala birlikte olur muyuz
    bence oluruz da seni bilmiyom be bebişim. beni katil ettirme yeter
  • Dolar kaç? (Şu anda 2,73 TL)
    Euro kaç? (Şu anda 3,07 TL)
    Bitcoin kaç? (Şu anda 663,2 TL)
    Şirket kurdun mu?
    Hazırlığı geçtin mi?
    Silmarillion'u okudun mu?
    Hayatta mısın yoksa öldün mü?
  • Kızlarla uğraşmayı bırak olmuyor işte sınavına odaklan

• Naptin ne ettin memnun musun yeni sehirden degdi mi o kadar mücadeleye . manita buldun mu lan bide.

• Nasılsın?
    Hangi okuldasın?
    Kız var mı kız?
    Dersler nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.