Şimdi Ara

Uploadım 8 Mbps oldu. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
5.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alabileceğim en yüksek hız deyip yine kapatmışlar kaydı. Hay allahım ya 😡 Ben 5 gün önce 100mbps download hızına ulaşıyordum. Şimdi 79 verip en yüksek diyorlar, dün 88’di. Off offf

5 gün oldu, ayıptır günahtır gerçekten ! Anlayan biri düzeltsin şu sorunu lütfen !

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız profilinizi tekrar kontrol eder misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    86mbps oldu şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom77 -- 8 Eylül 2020; 13:50:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Turknet yapamıyor artık uğraşma, geçen ayın 22 sinde çok alakasız bu konuda kayıt açtım hattıma profil gönderip 86 ya düşürüp dslam kilidine düşürdüler o zaman dan beri geri 99999 a çıkaramadılar. Her gun tt ye kayıt açılıyor ama sürekli sıkıntı yok olarak kapatıyor tt

• kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    4 ay geçmiş üstünden uğraşmıyorum artık. Ben anlatmaktan bıktım onlar anlamamaktan bıkmadılar. İş bilmez çalışanların eline mahkum olduk hocam.

Bazen statik ip’ye geçsem mi diye düşünüyorum sonra aklıma Turknet olduğu geliyor saçmalama diyorum 😂

tanımlayamıyorlar, tanımlayınca kaldıramıyorlar. bedavalarımda bittiğine göre ayrılık vakti geldi mi ki diyorum :)

Yakında zam yaparlar muhtemelen ben de operatör aramaya başlarım bu vesile ile.

Fixnet var 35 Mbps 74 TL, gibirnet var 35 Mbps 70 TL olması lazım. Ben sol fiber e geçecek gibiyim binada 3 fiber var :)

35mbps paketi yeterli olmaz bana. Fiber de yok binada. Müstakil olunca ne zormuş bu işler. Halbuki kutu 20 adım ötede.

kabloyu o kabine kadar kendiniz çekin ve tt den ev telefonu açtırın, gelen tt ekiplerine o kabinden çektiğiniz kablo ile bağlantı yaptırın, yapmazlar ise istemiyorum kurmayın diyip çirkinleşin. Daha sonra o hat üstünden istediğinizi yaptırırsınız :)

Merhaba, destek kaydı numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Kontrol ederek size yardımcı olmak isterim.
    Merhaba, açık destek kaydınız varsa kayıt numaranızı paylaşır mısınız? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim.

39796005

Merhaba, açılan tüm kayıtlarım alakasız bir sebeple kapatıldı. Çözüme ulaşacağını düşünüyorsanız kaydı sizin yaratmanızı rica edeceğim.

Teşekkür ederim.
    Merhaba, arıza kaydınızı kontrol ettiğimde teknik destek arkadaşım hız profilinizde yaşadığınız sorunla ilgili yerleşik operatörden çözüm odaklı bir yanıt alamadığı için üst birimler ile iletişime geçmiş. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
    Gece Yalın internete geçiş işlemlerim tamamlanmış. 4 ay sonra tekrar 100mbit görüyorum. Umarım uzun soluklu olur.
    Keyifli kullanımlar dilerim
    Çok teşekkür ederim ☺️
    Ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim
  • Valla bende upload 5 mbps almam gerekirken şuan 0.94 mbps o kadar destek kaydı açtım hiç halletmediler bile sürekli turktelekomun attığı mesajı bana atıp duruyorlar.Ama fatura tutarını almasını iyi biliyorlar neyseki param ile rezil olacağıma biraz daha fazla veririm başka yerden hizmet alırım.Turknet arıza olmayana kadar iyi arıza olunca uğraşıp duruyorsun arızayı yaptırmak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.