Şimdi Ara

Uploading.com - Rapid puanlarıyla kotalarıyla uğraşmayın.. Gerçek Para Kazanın.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: salakco

benim netload ve rapidsh.re premium hesabım var. bir süre önce upload işine başladım. uploadlarımı netload a yapıyorum, oradan da remote upload yoluyla rap.dshare de ki hesabima geciriyorum. forumlarda da hem netload hem de rap.dshare linkini veriyorum. isteyen istediğinden indirsin diye. ama bildiğiniz gibi netloadda puan kazanabilmek için dosyanın en az 100 mb olması gerekiyor. rapidsh.re ise bir dosyanın en fazla 200 mb olmasına müsaade ediyor. ben de bu yüzden paylaşımlarım parçalarının 100 mb ile 200 mb olmasını sağlıyorum. böylece hem netload hem de rap.dshare de kabul görüyor. ancak sanıyorum uploading.com da puan kazanabilmek için dosyanın 100 mb den küçük olması gerekiyor. parantez içinde ''free user için'' yazılmış ama ben bunu tam anlamadım. bunu biraz açabilir misiniz?

yani ordaki free userı aslında çok bişey ima etmiyor.. Dosyalarınızdan para kazanmak için 100mb dan küçük dosyaları paylaşmanız gerekiyor Uploading.com da.. 100mb dan büyük dosyaları da paylaşabiliyorsunuz ancak onları "premium user" lar indirebiliyor sadece.. orda açıklamak istediğim, "free user" olsanız bile para kazanbiliyorsunuz ve ödeme alabiliyorsunuz..

internette sık rastladıgınız 99mb lık ra.pidshare linklerini uploading.com a cevirerek büyük kolaylık saglayabiliyorsunuz.. haftaya türkiye de listeye eklenecek ve türk kullanıcılar da uploading.com dan dosya indirebilecek..

• o zaman bir soru daha sorayım. uploading.com hesabımızdaki dosyalarımızı netload ya da rap.id e remote upload yapabiliyor muyuz? bunun için neler gerekli ve bu işlem nasıl oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: salakco

o zaman bir soru daha sorayım. uploading.com hesabımızdaki dosyalarımızı netload ya da rap.id e remote upload yapabiliyor muyuz? bunun için neler gerekli ve bu işlem nasıl oluyor?

hyr netload ya da ra.pid e remote secenegi yok.. sadece istediginiz rapi.d linkini kota kullanmadan uploading.com a remote yapabiliyorsunuz..
  • Uploading.com dam 1000 free indirmeye ülkesine göre para veriyor bunu anladım.

Anlamadığım ise Bu 1000 indirme sadece 1 dosya içinmi geçerli yoksa 500 tane dosya var,

dosya a 50 defa

dosya b 100 defa

dosya c 500 defa

dosya d 350 defa

--------------------------

toplam 1000 böyle olunca mı veriyor yoksa

dosya a dan kesin 1000 defa indirilirs mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1080p

Uploading.com dam 1000 free indirmeye ülkesine göre para veriyor bunu anladım.

Anlamadığım ise Bu 1000 indirme sadece 1 dosya içinmi geçerli yoksa 500 tane dosya var,

dosya a 50 defa

dosya b 100 defa

dosya c 500 defa

dosya d 350 defa

--------------------------

toplam 1000 böyle olunca mı veriyor yoksa

dosya a dan kesin 1000 defa indirilirs mi?

hangi dosyanın kaç kere indirildiği hiç önemli değil.. isterse tek dosya 1000 kere indirilsin isterse 1000 tane farklı dosya 1 er defa insin.. toplamda sayaç screenshotlarda da görebilceginiz gibi total download u sayıyor ve kazanacağınız miktar USA veya Kanada için $15.. yada diğer ülkelerden olursa diğer oranlar..

Haftaya Türkiye de listeye eklenecek, Türk kullanıcılar şu an dosya indirebiliyor ama upload eden kişiye kazanç sağlamıyor bu indirmeler, TR trafiği açılınca oran çok yüksek olmasa da kazanç sağlanacak.

• çoğu paylaşım forumunda uploading.com yasaklandı.

netload'ı tek geçerim rapi-din rakibi olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

çoğu paylaşım forumunda uploading.com yasaklandı.

netload'ı tek geçerim rapi-din rakibi olarak.

netload daki 2000 downloada $25 kazanıoken aynı download sayısında uploading.com da 8 katı hatta son "USA ve Kanadadan 1000 downloada $15" arttırışı da hesaba katılırsa 9 10 katını kazanıosunuz.. uploading.com u sadece büyük 3 tane adult forumu yasakladı.. digerleriyle de screenshotlarda gordugunuz gibi gayet iyi kazançlar elde ediliebilir.. Ayrıcas TR trafigi de açılınca netload "kazanç" bakımından rakibi bile olamaz..

Tabi bu soylediklerim uploader kısmı için avantajları.. download eden free userlara hız sınırlaması eksi bir detay..
  • Arkadaşlar ödeme yapılan ülkeler listesine TÜRKIYE de eklendi.. Artık TR downloadlarına da her 10000 downloada $7.5 olmak üzere ödeme yapılacak uploading.com..

üyelik ve 200+ forum listesi için ref linke tıklayabilirsiniz;

http://cash.uploading.com/?cod=8cymdckb
  • dostum kolay gelsin.acaba upload hızları nasıl? ftp den upload yok sanırım.
  • 100mb tan küçük rapid linkini remote yapdıgımda 12kb olarak link veriyor bunun sebebi nedir arkadaşlar
  • turkiyeden hit aliyorsaniz hic ugrasmayin derim. cok dusuk veriyor.
    ben ilk odememi dun aksam aldim. tamamen amerika ve avrupa uzerine calısıyorum. bes gun ıcınde 30 dolar kazandım . odemeyi paypaldan 24 saat icinde yaptılar. helal olnsun sana uploadıng.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: oxata

100mb tan küçük rapid linkini remote yapdıgımda 12kb olarak link veriyor bunun sebebi nedir arkadaşlar

usta rapid linklerini REMOTE UPLOAD dan değil, daha sonrada açtırman gereken bir menuden yapman gerekiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aegean

turkiyeden hit aliyorsaniz hic ugrasmayin derim. cok dusuk veriyor.
    ben ilk odememi dun aksam aldim. tamamen amerika ve avrupa uzerine calısıyorum. bes gun ıcınde 30 dolar kazandım . odemeyi paypaldan 24 saat icinde yaptılar. helal olnsun sana uploadıng.com

yapılan güncellemeleri ve birçok şeyi takip etmek için http://www.sharemasters.com/index.php?sid=10c5f65e6cc630dbccbdbd3ae81be359 adresine bakabilirsiniz.. adminler ve site sahipleri sürekli burda ve her türlü soruya cevap veriyorlar

TR uploaderlarının bölümü de mevcut;

http://www.sharemasters.com/viewforum.php?f=29

• quote:

Orjinalden alıntı: ejder52200

dostum kolay gelsin.acaba upload hızları nasıl? ftp den upload yok sanırım.

usta upload hızı çok çok yüksek degil, o konu da duyduklarımı söyleyebilirim netload daha iyi diyorlar.. elinde hazır ra.pid linkleri olan ya da kolay bir şekilde bulabilecek kullanıcılar için daha uygun uploading.com çünkü RS manager sayesinde linkleri remote yapabiliosunuz

ftp upload yok ama üzerinde çalıştıklarını söylüyorlar..
  • paypal bilgilerini nereye giriyoruz bu sitede ben bulamadımda
  • quote:

paypal bilgilerini nereye giriyoruz bu sitede ben bulamadımda

paypal bilgisini payout yaparken yazıcaksın.. min $30 a ulaşıncahttp://cash.uploading.com/earnings/ adresinde açılacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: dapip

quote:

paypal bilgilerini nereye giriyoruz bu sitede ben bulamadımda

paypal bilgisini payout yaparken yazıcaksın.. min $30 a ulaşıncahttp://cash.uploading.com/earnings/ adresinde açılacak

eyw hocam

• dostum bende download edilen sayısı 5 olmasına rağmen para kısmında herhangi bir değişiklik olmadı.daha sonra bu kısım artarmı yoksa hep sıfırmı kalacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dizayner2006

dostum bende download edilen sayısı 5 olmasına rağmen para kısmında herhangi bir değişiklik olmadı.daha sonra bu kısım artarmı yoksa hep sıfırmı kalacak.

usta ya dosyaların 100mb yada daha büyük boyutta.. ya da indirenler para kazandıran ülkelerden degil.. ona dikkat et daha çok kazandırcak yukarıdaki ülkelerin forumlarına vermeye çalış.. hintliler çinliler fln indirince puan vermez..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dapip

quote:

Orjinalden alıntı: dizayner2006

dostum bende download edilen sayısı 5 olmasına rağmen para kısmında herhangi bir değişiklik olmadı.daha sonra bu kısım artarmı yoksa hep sıfırmı kalacak.

usta ya dosyaların 100mb yada daha büyük boyutta.. ya da indirenler para kazandıran ülkelerden degil.. ona dikkat et daha çok kazandırcak yukarıdaki ülkelerin forumlarına vermeye çalış.. hintliler çinliler fln indirince puan vermez..

eyvallah dostum saolasın yanıtladığın için.bide bu paypal a gönderdik diyelim.paypaldan nasıl alıcaz parayı.daha önce hiç almadımda.yanlış anlama dostum ama çoğu sitede araştırdım herkes bu uploading.com u kötülüyo.reklam bannerları falan çok,bi kaç indirmeden sonra indirmiyo diye.ne kadarı doğru bilmiyorum ama bazı programlarla download kotası aşılabiliyo.denedim download programıyla kota falan gelmedi.indirmeye devam etti.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.