Bildirim
UPS (Kesintisiz Güç Kaynağı) çok fazla ses yapıyor
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Regülatör takın tam 220 v ev elektiriği beslemiyordur belkide sonra ups yide regülatöre bağlayın yada tam o ses yaptığı esnada evde başka güç çeken süpürge buzdolabı şofben çamasır makinesi gibi vs varsa olabilir neden bazı elektrikciler öyle tessat çekiyorlarki evin her prizinden 220 çıkmıyor neden bir duvara inen kablodan 2 odaya delip elektrik prizi takıyorlar biri devamlı çalışıyorsa diğerine tam 220 gelmiyordur bu olay tehlikeli aslında sigortası düşük takmak lazım en ufak tek fazda bile komple yanabilir sigorta düşük olunca hemen atar anlamıyorsan elektrikçi çağır tessatını konyrol ettir.
Yada ups nin akülerini kontrol et 12+12 24 v mu sizinki de
benim aküleri değistirdim gecen yıl saj tutmuyodu atada sırada ötüyordu düzeldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İş yerindeyiz biz alt kattayız alt kat ve üst kat elektirik hatları birinden bagımgız ikisininde ayrı sigortaları var orada sorun yok cihaz giren elektirik 226 cıkan 220 gösteriyo, alt katta toplam 3 pc var
ups 1pc ve onun monitörü ve 1 mac baglı, cihaz eski falan da değil alalı 2 hafta oldu.
Tüm ses onun küçükçük fanından geliyor deneyerek buldum, bi dene fana kalem itekleyip durdurim dedim tüm ses tak gitti, kalemi cektim geri dönmeye başladı fan süper ses gelmeye başladı gene
acaba bu fan benim değiştirebiliceğim bişemidir cok cekilmez bi sesi var
[spoiler]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmk20 -- 25 Eylül 2014; 16:13:09 >
-
Fanı ya sök yada o ebatta db si düşük yani ses sevyesi düşük fan al tak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X