Şimdi Ara

UPS (Kesintisiz Güç Kaynağı) çok fazla ses yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, resimdeki tuncmatik ups var yerinde, yeni cihaz eski tozlanmış falan değil ilk çalıstırdıgımız andan itibaren insanı deli eden gürültü yapıyor aksama kadar insanda kafa bırakmıyor bunun sesini azaltmak için ne yapabiliriz fikri olan var mı ?

• Regülatör takın tam 220 v ev elektiriği beslemiyordur belkide sonra ups yide regülatöre bağlayın yada tam o ses yaptığı esnada evde başka güç çeken süpürge buzdolabı şofben çamasır makinesi gibi vs varsa olabilir neden bazı elektrikciler öyle tessat çekiyorlarki evin her prizinden 220 çıkmıyor neden bir duvara inen kablodan 2 odaya delip elektrik prizi takıyorlar biri devamlı çalışıyorsa diğerine tam 220 gelmiyordur bu olay tehlikeli aslında sigortası düşük takmak lazım en ufak tek fazda bile komple yanabilir sigorta düşük olunca hemen atar anlamıyorsan elektrikçi çağır tessatını konyrol ettir.

Yada ups nin akülerini kontrol et 12+12 24 v mu sizinki de
    benim aküleri değistirdim gecen yıl saj tutmuyodu atada sırada ötüyordu düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş yerindeyiz biz alt kattayız alt kat ve üst kat elektirik hatları birinden bagımgız ikisininde ayrı sigortaları var orada sorun yok cihaz giren elektirik 226 cıkan 220 gösteriyo, alt katta toplam 3 pc var

ups 1pc ve onun monitörü ve 1 mac baglı, cihaz eski falan da değil alalı 2 hafta oldu.

Tüm ses onun küçükçük fanından geliyor deneyerek buldum, bi dene fana kalem itekleyip durdurim dedim tüm ses tak gitti, kalemi cektim geri dönmeye başladı fan süper ses gelmeye başladı gene

acaba bu fan benim değiştirebiliceğim bişemidir cok cekilmez bi sesi var

[spoiler]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmk20 -- 25 Eylül 2014; 16:13:09 >

• Fanı ya sök yada o ebatta db si düşük yani ses sevyesi düşük fan al tak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.