Şimdi Ara

(Uranüs)Eregorn 86Lv 232.735K Sp'li Tüm Warrior Skilleri açık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler karakter 225YTL gibi bi fiyat istiyorum elinde 85 +5 13 crt axe vardır yüzükler kolyesi ve küpesi bluesin ve artısızdır üstündeki armorları light ve heavy olarak karışıktır. diyeceğim bu kadar almak isteyenler ertugrul.cengel@windowslive.com eklesinler görüşelim ii forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destrega -- 7 Kasım 2008; 21:28:09 >

• hiç teklif yokmu Up
  • hayırlı satışlar char çok güsel...
  • Benden bir up.İnşallah istediğin fiyata satarsın
  • Gerçekden Mukemmel Bir Charmış Sp Olsun Skiller Olsun Harika Bir Char Olmuş Accayipde Zevklidir Her Warrior Buildi İle Oynamak.
  • evet arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ederim...
  • çok guzel bir char. ve de bu akdar sp li warior cleric helal olsun hocam.char alıcak durumda olsam yani amaç olarak dusunmeden alırdım ama sro dan uzaklaşmaya çalışıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: IcanFaint

çok guzel bir char. ve de bu akdar sp li warior cleric helal olsun hocam.char alıcak durumda olsam yani amaç olarak dusunmeden alırdım ama sro dan uzaklaşmaya çalışıyorum

satamıyorum kardeşim kimse ilgilenmiyorki :D fiyatta indirim yapcam ama kimse ilgilenmiyor...yorumlar için tşk ederim kardeşim... Up
  • o kadar para o renkte gozukmezki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ø®ßJK

o kadar para o renkte gozukmezki

mor renkte belki resimi kayıt ederken jpeg uzantılı olduğu için rengini soldurmuştur...
  • Beyler Herkeze hayırlıbayramlar diliyorum satış devam ediyor...Up
  • beyler karakter 85Lv olmuştur arkadaşım kastığı için ve arkadaşıma ulaşamadığım için ekran görüntüsü alamadım şu anda elindeki silah 85+7 2 handed sword vardır 12 crt phy %61 dir.Silahla beraber almak isteyen olursa fiyata 200Ytl daha eklenecektir.İi forumlar diliyorum...
  • beyler satış devam ediyor tekliflerinizi bekliyorum >>>>>>>>>
  • güzel char hayırlı satışlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _N3FR3T_

güzel char hayırlı satışlar...

tşk ederim...>>>>>Up
  • kimse yokmu :D pazarlık edicem söz alın şu çarı ya para lazım acil :D ::::Up
  • beyler satış devam ediyor...Upppp
  • satış devam...Up
  • Hayırlı satışlar dostum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.