Şimdi Ara

Urban Conflict e ilgi yokmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben sanırım 1 ay kadar önce bu oyunu vermiştim.fakat az bi ilgi oldu sanırsam.

Oyun tanıtımı :

Bir Gök taşının carpması sonucu bütün evren yerle bir olmuşbütün canlıların yarısından coğu tamamen yok olmuştugeriye sadece cok az canlı kalmış bunlarda yaşamak icinellerinden gelen herşeyi yapmaya başlamışlardı.Insanlik artık canavarlaşmış sadece Yaşamak icin mucadele başlamıştı!!!Cok az bölgelerde hayat normal şekilde devam ediyorduBirlik icinde kenetlenmiş bu insanlar,insan dışı davranışlara direnmekti.

Baskan olarak Sehirini bütün Düsmanlardan koruyup, Birliklerini erzak ilebeslemelesin bölgeyi ele gecirmek icin!

Ben evren 2 de oynuyorum oyunda 4000 kişi var ztaen bunun 1500 kadar kişisi 0 puan geriside tatilde falan derken kapatılanlarda var.(Oyundan yüksek biri olmanız için avantaj)Oyunun ileride tutcağı kesin bişey çünkü çok güzel sistem klansavaşlarındaki gibi.asker basıp saldırma belediye binası vs. gibi şeyler var.Farklı bir zevk arayanlar için herkesi beklerim oyundaki adım heartach3

1000 Puan üstüne geldiğinizde ScarFace adlı ittifağımıza başvurabilirsiniz.

Herkesi bekliyorum

Site :www.urbanconflict.net

• Download lı mı?
  • bak burası ne bölümü Web Bazlı bölümü yazıyo sence downloadlımıdır ?
  • Download Değil Tabiki Savaşım Gibi Buda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoderWriter -- 14 Ağustos 2008; 17:28:36 >
  • güzel oyunmus oyun downloadlı diil web bazlı ogame tarzi bişey ama uzayda diil bu sefer yerdesiniz :)
  • Ayrıca Büyük Bir Savaşın İçinde Travian Gibi Ama Gelişmiş Bir Oyun
  • Oyun Klansavaşları formatında gibi zaten fakat deişiklikler tabiki var umarım seveceksiniz.Herkesi bekleriz.User olmadığından dolayı çabk gelişirsiniz.Ama en yakın zamanda user için uraşıcaktır oyundakiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.