Şimdi Ara

Urban-Rivals (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
20.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ya vansaar la timber ı koyuyom ama kullanamıom benimn hesap bozuk resmen
    kartları dusenleyemiom bi de ability var kartlarda ama bütün kartlarda (battle da) no ability yazıo

sms le credide alamadım
  • Arkadaşlar ben yeni başlayanlar için küçük bir rehber hazırladım. Tamamen bana aittir.

Urban-Rivals

Urban-Rivals

Urban-Rivals

Yeni başlayanlar için biraz açıklamıştır galiba. Hiç zor bir oyun değil çok kolay önemli olan taktik. Ben hep yenilirdim ilk 40-50 karşılaşma yenilmişimdir ama güzel kartlarla bir taktik bulduğunuzda yenemiyeceğiniz kişi yoktur. Mesela ben 16 lvl da 42 lvl ı yenmiştim

• quote:

10. lvl oldsum vansaar dan bahsetti vansaar verdi yazdı ama deck imde vansaar falan yok kartkarımda dandik hesap çok şnassız hep son anda yeniliom
    acaba yeniden mi üye olsam?

Eğer home sayfasında Vasaar ı alabilirsin diye bir yazı çıkarsa tıklayıp deck ine koyabilirsin. Kesinlikle gelmesi lazım My Collection bölümünden kontrol et istersen.

Bu arada oyundaki nickim o00rapper00o sorularınızı ordanda sorabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QqDay -- 7 Temmuz 2008; 12:34:30 >
  • Ben bunu biliyorum da anlamadım ya çok karışık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dare

Ben bunu biliyorum da anlamadım ya çok karışık

benim anlattığım rehbere bakarsan anlaya bilirsin birazda olsa giriş yaptığın yerden play diyorsun ve bi oda seçip giriyorsun. Sonra rehbere bakabilirsin. Gerisini oynadıkça anlarsın zaten.
  • İyide Odaya Giriyorum Gerisi Gelmiyor
  • nasıl yani ?? JOIN ROOM a tıkladığında level ına göre birini seçiceksin seçmesende bekle biri karşılaşma atar zaten eğer sen atıcaksan istediğin kişiye tıklıycaksın challange a basıcaksın biri sana gönderdiğinde accept de sonrada zaten anlattım waiting for .... diyosa rakibindedir sıra, you turn play diyosa sen oynıycaksın kartını seçip pillleri koyup dövüşüceksin . İlk başlarda çok yenilebilirsin ama 7 level falan olunca oyunun mantığını anlıyorsun zaten.
  • Ya ben level 8 oldum fakat kasamadığım karakterler var.Onları oyuna sürünce hep yeniliyorlar.+5 Room'lara girip ordan lvl 5 adamlar bulup onlar ile mi kasıcam yoksa başka bir çaresi var mı ?
  • deste ayarlanabiliyo mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: RemedyLane

Ya ben level 8 oldum fakat kasamadığım karakterler var.Onları oyuna sürünce hep yeniliyorlar.+5 Room'lara girip ordan lvl 5 adamlar bulup onlar ile mi kasıcam yoksa başka bir çaresi var mı ?

hiç bir kart sürekli yenilmez önemli olan karşındakinin gücüdür. eğer power ı düşükse o karakterlerin karşındakine yenilebilirsin. pow 1 damage 8 gibi kartlar olabiliyor bunları almayın hiç bir işe yaramazlar power sizin vuruş gücünüzdür onun karşınızdaki karttan yüksek olduğuna dikkat edin eğer değilse daha fazla pill kullanabilirsiniz. yeni başlayanlar için önerim Fang Pi Clang kartları ve Rescue den ghoub u alabirsiniz 6/7 olduğu için çoğu karşılaşmalarda fury koyup 2 elde maçı aldığım oldu. Örneğin dün 53 lvl ı 2 round da K.o yaptım .

Ayrıca taktik yap en iyi kart bile bilmeyen birinin elinde boşa harcanabilir. Her karta 3 er pill koymak yerine damage i yüksek olan kartlara çok pill koy ve fazla hasar ver.. Nightmare lardan Smokey i al biraz para biriktirip +3 pill verir ve power 7 olduğu için 6 pill koyup karşındakini yenip pillini 9 a çıkarabilirsin. Çok işe yarıyor. Bunun gibi şeyler dene gittikçe yenmeye başlıycaksın. Eğer kötü bir kartın varsa kate e satabilirsin düşük bir ücret karşılığında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QqDay -- 11 Temmuz 2008; 19:31:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: berker96

deste ayarlanabiliyo mu

evet üst taraftaki my collection bölümünden deste ni ayarlayabilirsin. En az 8 kartın olması lazım destende.
  • Oyunun içeriğini kavradım ama Full Deck aldım kart olarak 2euro'dan.Çokta kral denilebilecek kartlar çıkmadı ama 1 rare kart çıktı Blaaster-Bangers klanından.İyi midir acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RemedyLane

Oyunun içeriğini kavradım ama Full Deck aldım kart olarak 2euro'dan.Çokta kral denilebilecek kartlar çıkmadı ama 1 rare kart çıktı Blaaster-Bangers klanından.İyi midir acaba?

Evet güzel ve pahalı bir kart çıkmış bangerlerın power +2 bonus u var bunu kullanabilirsin hatta paran varsa bangerslara geçebilirsin çünkü o kart martkette en az 4950 clint e satılık şu an..

Blaaster;

-8/6 power/damage(bonusu aktif olduğunda) -2 opp.(rakip) power, en az 3 ability özelliği(gerçekten güzel bir özellik)
    -Bangers kullanıyorsan kesinlikle olmalı kullanmıyorsanda geçebilirsin dediğim gibi çünkü pahalı bir kart
    -Veya markette satıp yerine istediğin kartları alabilirsin. Çünkü Bangers clan ındaki kartlar gördüğüm kadarıyla pahalı. Yani seçim senin.. Ama o kart güzel merak etme..

Ben turnuvalarda credit biriktirerek almıştım 20 creditle shopun 3. sırasındakini pek güzel kart çıkmadı 2 si zaten hiç bir işe yaramadı . Biride 2 yıldızlı olduğu için kullanıyorum. Biraz şans o günden beri pek oynamıyorum soğudum diyebilirim ama bir kaç güne yeniden başlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QqDay -- 11 Temmuz 2008; 17:54:26 >

• Değiştirdim deck i
     Urban-Rivals

Anita yı almanızı öneririm eğer ilk kartı siz sürerken fury yle birlikte kullanırsanız rakibin canı 5 düşer sizin canınız 5 artar yani ilk tursa karşı taraf 7 siz 17 olursunuz! Zamanında kullanırsanız çok işe yarar. Ama Courage olduğu için ilk kartı sizin sürdüğünüz turlarda etki eder bu Ability.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QqDay -- 11 Temmuz 2008; 18:55:11 >
  • Arkadaşlar kartlarına level kasmak isteyenler Lost Warehouse'ye girip orada düello yapsınlar.O odaya girmek için +10 lvl olmanız gerekmektedir.Deck'inizde leveli düşük kartlar varsa otomatik olarak oyuna alıyor.Birde Vansaar olunca yanınızda...

Kalos mu Kolos mu ne bi rare card gördüm 4 damagesi 7 poweri var.Özelliği olarak +6 damage veriyor.yani 4+6+2(fury)=12 ilk turda bitirebilirsiniz oyunu ama fiyatına ve klanına bakamadım :)
  • Güzel bir bilgi kart kasarken oraya giderim artık

Kolos 1 hit K.O kartı 13k ydı yanlış hatırlamıyorsam. Evet baktım 13k 13000 clint demek yani çok pahalı bu en ucuzu.

Onun yerine Lost Hog(C) u alın derim 1 Hit K.O kartı ve 5 level hali 3800 yani çok daha ucuz. Yok daha ucuz lazım diyorsanız Kinjo(U) yu alabilirsiniz. 1700 lerde parası ve yine 1 hit K.O yapabilir. Yani Kolos için para biriktirmek lazım onun yerine Lost Hog çok daha iyi bir seçim olacaktır. 2 side Fang Pi Clang bu sölediğim kartların Kolos Nightmare da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QqDay -- 11 Temmuz 2008; 19:29:54 >
  • Resmini koyduğum deck gerçekten çok güzel bugün turnuvalara girdim her birine 1 kere(para gelsin diye) sadece 1 tanesini kaybettim. Mükemmel bir deck oluyor. Kolos u olan adamı yendim 53 lvl birini yendim. Vickie si olan (7/8 güçte) adamı yendim. İdeal 4 ise 3 seçenek var ama bunlar geldimi karşıdakinin yıkması çok zor güzel taktiklede birleşince gerçekten mükemmel oluyor.

1- Kati-Windy Mor- Ghoub- Anita (saldırı deck i)

2- Smokey- Mark - Anita - Slyde (savunma deck i)

3- Anita - Mark - Kati - Windy Mor ( savunma ve saldırı deck i)

ilk grup geldiğinde yenilmez olabiliyorsunuz artık bunu yenmem imkansız dediğim kişileri bile yenebiliyorum. O yüzden hiç bir zaman kartlara bakıp dağlar kadar fark yoksa karar vermeyin iyi taktik her zaman kazanacaktır. Örneğin rakibin en güçlü kartına Smokey i 6 pill e koyduğunuzda yenip +3 pill i geri alıp büyük bir zarar verebilirsiniz(onun pilleri boşa gider o yönden bir zarar ve en güçlü kartıda yenilmiş olur)

Oyunda türkler çok gelinde gücümüzü gösterelim herkese .

• bence çok güzel dene ve gör

• bence çok güzel dene ve gör

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.