Şimdi Ara

Üretsiz Navigasyon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En hizli ve kullanisli olani sygic.tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Çetin

igo yu araştrın hocam tavsiye ederim veri baglantısı istemiyor sadece gps

igo en iyisi sygic indirdim hiç beğenmedim.
  • Europe navigon şuan en iyilerden diyebilirim.Garmin alt tabanda, çalışan bir yazılım ayrıca tüm Avrupa ülkelerini kapsıyor olması, internet bağlantısı hiçbir şekilde gerektirmemesi türkçe sesli yönlendirme ve poi arama gibi birçok özelliği ile kolay kurulumu sayesinde Android telefonlarda bulunması gerekli bir program şahsen Sony Xperia Z de kendim kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenelupin -- 24 Haziran 2014; 13:05:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yandex idare eder gibi
  • logi59 L kullanıcısına yanıt
    igo kullanıyorum memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsenelupin

Europe navigon şuan en iyilerden diyebilirim.Garmin alt tabanda, çalışan bir yazılım ayrıca tüm Avrupa ülkelerini kapsıyor olması, internet bağlantısı hiçbir şekilde gerektirmemesi türkçe sesli yönlendirme ve poi arama gibi birçok özelliği ile kolay kurulumu sayesinde Android telefonlarda bulunması gerekli bir program şahsen Sony Xperia Z de kendim kullanıyorum.

Sağolun hocam bakıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: logi59

İyi akşamlar.Android telefonum için ücretsiz navigasyon programı arıyorum.Ücretsiz derken indirirken ücretsiz değil,hem indirirken hemde çalışırken ücretsiz istiyorum.Lumia'daki gibi yani.Cevaplar için şimdiden sağolun...

Lumia'daki Here uygulamasının performansını, kullanışlılığını ve hatasızlığını ne yazık ki sonradan hiçbir yazılımda bulamadım. Belki Lumia 820'den iPhone 5S'e geçişte tek özlediğim özellik bu uygulamadır. Sygic güzel ancak bir çok kez hatalı yönlendirmesine şahit oldum, İgo'nun arayüzü güzel ancak bununda bir çok kez kavşaklarda geç kaldığını gördüm.
    Bende iOS için sizinki gibi bir yazılım arıyordum ama sonunda Garmin 2407 LT ("Here" haritasına sahip) navigasyon alıp rahatlatım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERG81 -- 24 Haziran 2014; 19:13:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ERG81

quote:

Orijinalden alıntı: logi59

İyi akşamlar.Android telefonum için ücretsiz navigasyon programı arıyorum.Ücretsiz derken indirirken ücretsiz değil,hem indirirken hemde çalışırken ücretsiz istiyorum.Lumia'daki gibi yani.Cevaplar için şimdiden sağolun...

Lumia'daki Here uygulamasının performansını, kullanışlılığını ve hatasızlığını ne yazık ki sonradan hiçbir yazılımda bulamadım. Belki Lumia 820'den iPhone 5S'e geçişte tek özlediğim özellik bu uygulamadır. Sygic güzel ancak bir çok kez hatalı yönlendirmesine şahit oldum, İgo'nun arayüzü güzel ancak bununda bir çok kez kavşaklarda geç kaldığını gördüm.
    Bende iOS için sizinki gibi bir yazılım arıyordum ama sonunda Garmin 2407 LT ("Here" haritasına sahip) navigasyon alıp rahatlatım.

Kaça aldınız hocam sorması ayıp

• Yandex Navigasyon.

• __EREN__ _ kullanıcısına yanıt
    internetsiz çalışmaz

• logi59 L kullanıcısına yanıt
    Alalı 6 ay oldu, yanlış hatırlamıyorsam 270 TL' ye almıştım.

• Yandex varken hiçbirisine para verilmez.
  • İnternet bağlantısına ihtiyaç duymadan çalışsın istiyosanız
    - igo my way,
    - sygic,
    - navigon

bu 3 tane proğram hemen herkesin ihtiyacını görür.ben 3 taneside yüklü şu an.ama internet bağlantılı olsun daha kapsamlı olsun derseniz yandex navigsayon da harika bir uygulama.bu 4 navigasyon uygulaması hem ios hem de android de bulunmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERG81

Alalı 6 ay oldu, yanlış hatırlamıyorsam 270 TL' ye almıştım.

Sağolun hocam bende bir arastirayim

• quote:

Orijinalden alıntı: birrr

İnternet bağlantısına ihtiyaç duymadan çalışsın istiyosanız
    - igo my way,
    - sygic,
    - navigon

bu 3 tane proğram hemen herkesin ihtiyacını görür.ben 3 taneside yüklü şu an.ama internet bağlantılı olsun daha kapsamlı olsun derseniz yandex navigsayon da harika bir uygulama.bu 4 navigasyon uygulaması hem ios hem de android de bulunmakta.

Navigon kurdum memnunum hocam idare ediyoruz

• Biraz önce Navigon kurdum 1 gb kadar dosya indirdi ama sevmedim pek hızlı değil zaten türkçesi yarım yamalak başka öneri varsa deneyim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.