Şimdi Ara

Urfa' da Devrilen Kamyonu Yağmalayanlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
5.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • üklenin geldiği durum hiç iç açıcı değil arkadaşlar...

• batkent B kullanıcısına yanıt

Aynen ya zaten orda yağmalayanlar da düşünmüştür bunlar zaten imha edilecek diye. Şoföre bakmamışlar bile ne anlatıyorsun? Bunun savunulacak bi tarafı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afganıstan muadılı ulkelerde normal olaylar bunlar

• Liddrin kullanıcısına yanıt

çikolata yagmasından önce daha cok konusulacak konular var bu olay cok basit geliyor bana mlsf haber nıtelıgı bıle yok bunun. En basıt arabayla arkadan bırı ksıtlı vuruyor o aradapanık halındeyken bırısı seın cantanı vs calabılıyor arabnadan basıt ornek..

• Redeemertr kullanıcısına yanıt

Tam aksine 20 yıldan çok önce doğanlar büyüyenler bunları yapıyor. Dikkat et yaşlılar hep.

Dinle alakası yok çünkü bu insanlar büyürken bu ülkede birine din anlatan hapse atılıyordu. Zenginlik medeniyet görmemiş adamı dinden de uzak tutarsan çalmaktan niye korksun? Hırsızlığın cezası da yok laik adalet sisteminde! Ee ne kaldı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Nerenden 20 yıl önce doğanları uydurup nerenden din ile ilişkilendirdin, nerenden laikliğe bağladın çözemedim. Kafan pırıl pırılmış, güle güle kullan.

Laik adalet sistemi olan laik ülkede yaşamayı sevmiyorsan ben senin Afganistan veya İran bilet paranı alırım istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 28 Nisan 2022; 5:42:24 >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

o zaman sen de hükümeti beğenmiyorsan o parayla kendine bilet al, beğendiğin hükümetlerin yönettiği ülkelere. tabi seni kabul ederlerse.

Hukumetler gecicidir aslanim, ancak devletimiz ve yonetim sekli, laik hukuk kalicidir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

kalıcı olan millettir. millet nasıl isterse ülke öyle yönetilir! normalde.

olması gereken budur ama bu ülke yüz yıldır hiç halkın çoğunluğunun istediği şekilde yönetilmedi. Atatürk bile parti kapattı, insanlar ona daha çok destek verecek diye!

Demokratik hukuk devleti isek bir gün değişebilir o sistemler. Önemli olan Halktır.

• Periah kullanıcısına yanıt
    Hayret, halbu ki 100 yıldır Suudi anayasası ile yönetiliyoruz. Eğitim sistemi de Suudi den.
    Yanlış mı yazdım yoksa, laiklik ve Amerikan eğitim sistemi miydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazik lan bu kadar mi zavallilastiniz.guya aydinsiniz.nasilda bagladiniz laaa muhafazakarliga dine islama oruca.

Ya sizin islam nefretiniz ne oldugunuzu ortaya koyuyor zaten . İki yuzlulugunuz ayyukaya cikmis

Uff kendileri dortdortluk.hepsi kuuuuullll vayyy.dunyanin en mukemmeliyetci en adil adam gibi adamlari.herkesi tü kaka goren sozum ona aydincik cagdascik takilanlar.nerdeyse her konuyu islama hakarete getiren islama kin kusmayi kendine gorev adletmis kendini bir mok sanan zavalli tayfa
    Dortdortluk adam arayan DHabere gelsin.Mahlukatin en nadide melek.gibi insanlari burada
    Bir arkadasin dedigi gibi heryerde bu manzarayi gorebilirsiniz.ister islam ister hristiyan ister yahudu ister mecusi memleketi olsun.
    İster fransa ister amerika ister almanya. İzmir ankara istanbul
    İnsan insan olmadiktan sonra.

Medenimiş hangi.medeniyet laa.
    Hayrani oldugunuz batinin,hristiyanligin,yahudiligin an itibariyle bile dunyayi zulme bogan ortodoguya kan kusturanlarin medeniyeti mi?
    Biriside demiş AKP Zihniyeti buymus lagara lugara.yagmaciligi bile buna bagliyorsan hay ben senin beynine.bu beyinle Turkiyemizi yoneteceksiniz oyle mi.ula habi git cekil.kenera yaa
    2000den once kimin zihniyetiyle yonetiyordunuz.
    Memleketi 10 kurusa muhtac eden 30 yakin banka batiran laik sistemin adamlari degilmiy di.
    Arkadas calmanin yagmalamanin gizlisi saklisi olmaz.yapan her turlu yapar.

Kani bozuksa,insan degilse
    Hadi din dusmnliginizi baska yerde yapin.kininizi kapinizin onune kendi mahallenize kusun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Görmemişler dicem ama bu diyarda otuzuncu dairesini alan hacı da gördüm o yüzden karışık duygular içerisindeyim..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.