Bildirim
Urichi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Lure yapsan daha iyi. Zaten titan hp çok fazla. O kadar uğraşmışsın, tadını çıkar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai
Lure yapsan daha iyi. Zaten titan hp çok fazla. O kadar uğraşmışsın, tadını çıkar.
Bende diyorum "Aga bu nedir ?"
Uruchi'nin cani gitmek bilmedi.
Shaitan veya Medusa kac saat suruyodur , bilinmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: -Cronus
quote:
Lure yapsan daha iyi. Zaten titan hp çok fazla. O kadar uğraşmışsın, tadını çıkar.
Shaitan veya Medusa kac saat suruyodur , bilinmez.
Medusanın yok sanırım, ama shaitanda bayağı sürüyor.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: -Cronus
quote:
Shaitan veya Medusa kac saat suruyodur , bilinmez.
Medusanın yok sanırım, ama shaitanda bayağı sürüyor.
Medusa yok evet Sheitanı 2 wizz yaklasık 21dk de kestik Neden lure yapmadın dersen üçgendekini kesmeye yetişemezdim lure yapsam onuda kestim SSleri atarım
-
Urichi'nin spawn noktaları çok kesmeye sevmiyorum :) ama tabi build wizard olunca elinden kurtuluşu olmamış :) -
Arama şeklin yanlş, çıkmayacak yerlere bakıyorsun, çıkabilecek yerler bakmıyorsun
Video gayet güzel olmuş, eline sağlık -
quote:
Orijinalden alıntı: Aras De Souza
Arama şeklin yanlş, çıkmayacak yerlere bakıyorsun, çıkabilecek yerler bakmıyorsun
Video gayet güzel olmuş, eline sağlık
Doğrusu Atomixro ya kadar hiç urichi aramamıştım o yüzden pek bilmiyorum spawn noktalarını
Videoyu da yaptık bir şeyler işte sağol :) -
1-2 video izleyerek alışırsın zamanla, mesela kapıdan çıktıktan sonra sen sağa çalılıkların oraya saptın, çalılıklarda çıkmaz, direk yukarı çıkıp o tepeye bakmalıydın vs. -
quote:
Orijinalden alıntı: Aras De Souza
1-2 video izleyerek alışırsın zamanla, mesela kapıdan çıktıktan sonra sen sağa çalılıkların oraya saptın, çalılıklarda çıkmaz, direk yukarı çıkıp o tepeye bakmalıydın vs.
Eyvallah
Zaten bundan sonra urichi kesemem boyna PK oluyolar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X