Şimdi Ara

Uruchi operasyonu[OTTOMAN_TR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başta biraz yanlış hesapladığımız için saatini baya bi beklemek zorunda kaldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xydar_Khalin -- 1 Mayıs 2006; 18:37:13 >

• Ama sonuna kadar bekledik ve en sonunda çıktı...[RedAngelin ekranından :)]

• Ve türkün gücünü damarlarında hissetti :)

Ordaki TheEmpire gibi kendini yüksek lvl oldugu için birsey sanan nooblarda alamadı elinden OTTOMAN_TR ın.Adamlar 55 üzerinde ama halen serverin en aç yabancı guıldi.

• HELALLLLLLLLLLLL BİLİDERİMMMMMMMMM

KENDİSİ NEDE OLSA KUZENİMDİR.YAPAR.BİR GÜNDE 2 KERE URUCHİ KESER.KÜÇÜKKENDE BÖYLEYDİ BU EKMEK BIÇAĞIYLA BENİ KESMEYE KALKARDI..ALLAHTAN ARTIK URUCHİ VAR.

EEeEE SIRADA İSO VAR DEMİ KUZEN.

• Gerçekten tebrikler.İnşallah isoyuda kesersiniz.RedAngel da fena değilmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

HELALLLLLLLLLLLL BİLİDERİMMMMMMMMM

KENDİSİ NEDE OLSA KUZENİMDİR.YAPAR.BİR GÜNDE 2 KERE URUCHİ KESER.KÜÇÜKKENDE BÖYLEYDİ BU EKMEK BIÇAĞIYLA BENİ KESMEYE KALKARDI..ALLAHTAN ARTIK URUCHİ VAR.

EEeEE SIRADA İSO VAR DEMİ KUZEN.

bravo kanka aynen dewam........

• Ben de sizin alt mı üst mü öle bi guildinizdeydim göktürkler de ama sonra o adamı bıraktım biz beraber monster scrolla 5 tane strong black archer kesmeye çalışmıştık belki hatırlarsınız ben de vardım hepimiz ölmüştük bi de böle 5 yıldızlı kervan taşımıştık güzel günlerdi zaten beklenirdi sizden aferin devam edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hatırlıyorum black robber archer vakasını.Çok komedi bişeydi.Her guildden karışık yaklaşık 15-16 kişiydik.O kadar kişinin 13 tanesi öldü oracıkta.Çok gülmüştüm.

SIRA SENDE İSO.KELLEN GİDİCİ.ÇOK YAKINDA.
  • ii iş ne de olsa aynı kafede oynuyoz helal olsun xian dayım ama olsun
    3x geliyom urechiiiiiiiiiiiiiiii
    beklebeni
  • Olay budur yani başka bişey değil
    Tebrikler Master !!!!!
    Bu arada param bitti Bağışlarınınz için hesap numarası=0124 5487963
    (sazanlık yapmayın )
  • Bende sizlere isoyla tanışmamı göstermek istedim İşallah ilerde yerde yatan O olacak

• helvanı ne zaman yicez kasap canım helva çektibu arada ben şimdilik bıraktım oyunu.oynadığımız oyunun beta vers.olduğunu öğrenince tüm hayallerim yıkıldı.yakında gelecek patchle yeni silahlar yeni meslekler yeni skiller gelecek ve bizim yaptıklarımız boşa gidecek.enayi gibi bide gold ticket a para verdik.
  • ahanda bu
  • Aahahahh yıkıldım şimdi yeere Valla anılarım canlandı Burda ben sanırım 38 iken en yakın lvl ım 31 vardı orada sanırım yada 33 eventlerden gelen 5 person luk monster scroll actım.biraz katliyam oldu valla nasıl öldük anlamadım

• Ben orada yokum sanırım arkadasları almaya gitmistim.party dısı oldukları için yerimizi bulamazlar diye
  • levent oynamıyomu artık
  • GÜZEL GÜNLERDİ.ANILARIM CANLANDI.
  • bu topiği hortlatayım dedim.neden acaba.

vayyy tarihe bak hemde 1 mayıs.kaç ay olmuş kuzen. 3 ay
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.