Şimdi Ara

Ürünün satışından şimdilik vazgeçilmiştir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yalova İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rezerve: Rezerve: Bu ürün bir üye tarafından rezerve edilmiştir ancak yine de satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    EksenUydu firmasından 02.11.2015 tarihinde alınmış 0 kondisyonunda Formuler F3 Uydu alıcısı satılıktır. Ürünü 2016 Şubat ayı içerisinde forumdan bir arkadaştan aldım. Hemen hemen hiç kullanmadım desem yeridir. Cihazın kullanma sayacı varsa emin olun 1 Eylül 2016ya kadar 1 hafta kullanılmış olamaz şuan Lig başladığı için taktım kullanıyorum. Kumandası streç film sarılı, cihaz etiketleri sökülmemiş haldedir.

İPTV’yi, Filbox Modülü ve uydu cihazı birlikte kullanırım diye aldım ama sağlıklı bir İptv üyeliği bulamadığım için aldıktan 2 ay sonra satılığa koydum. O ara fiyat daha yüksekti tabiki mantıksız teklifler geldiği için ilanı kaldırdım. Şuan fiyatın makul olduğunu düşünüyorum. Lütfen mantıksız teklifler için raatsız etmeyin.

Soranlar oluyor Eksenuydunun vermiş olduğu (aldığımdan itibaren hiç kullanmadığım CCam servisi 6 aylık hediye olduğu için 02.05.2016 tarihinde bitmiştir) 2016 Ağustos ayı itibariyle 14 ay daha garantisi devam etmektedir.

Ürünün kutu içeriği eksiksizdir. Jelatinler bile üzerinde duruyor.

Cihaz bana OpenSpa yazılımıyla geldi (isteyene eski yazılımını atar yollarım) ben daha stabil ve olumlu yorumları daha fazla olduğu için OpenATV 5.2 Yazilim (tikla) attım. Görüntü kalitesi çok güzel. Filbox ve Dsmart modüller iki yazılımda da sorunsuz kullanılabiliyor.

OpenSpalı Fİlbox Perfonmansı şu şekilde Youtube linki için TIKLA Fotograflar ektedir. Kişisel bilgiler resimde silinmiştir.

Fiyati:425 TL. Boşuna fazla para vermeyin. Taksitli alabilmeniz için sahibindende GETli ilan açabilirim (sanalpazar para yatırmıyor ondan açmıyorum) fakat (site komisyonu siz karşılanmak şartıyla 473 TL oluyor).

Kapıda ödeme hizmeti ticari olmayan (yani benim gibi) müşterilere uygulanmadığı için kapıda ödeme seklinde gönderim yapamıyorum. Kapıda ödeme hizmeti için ticari sözleşme imzalamak lazım, fatura filan kesilmesi gerekiyor.

2. El referanslarima bakabilirsiniz.

Önce ücret sonra kargo seklinde alışveriş gerçekleşecektir. Kargo alıcıya aittir ama istendiği takdirde kargoyu indirimli olarak MNG ve PTT kargoyla gönderebilirim.

Kesinlikle TAKAS düşünmüyorum. Nakit satılıktır. Şimdiden hayırlı olsun.

Ürünü YALOVA'da deneyerek alabilirsiniz ya da kameralı görüntülerini gösterebilirim. Üründe herhangi bir arıza ve eksik olmadığı için ve bende bu işin ticaretini yapmadığım için geri iade kabul edemiyorum.

Ürünün satışından şimdilik vazgeçilmiştir  Ürünün satışından şimdilik vazgeçilmiştir  Ürünün satışından şimdilik vazgeçilmiştir  Ürünün satışından şimdilik vazgeçilmiştir  Ürünün satışından şimdilik vazgeçilmiştir

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PiSiCoMaT -- 10 Ekim 2016; 20:33:43 >

• Pm attım bakarmısıniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm cevaplandı. Arkadaşdan özür dilerim bir süre önce satmaktan vazgeçtim. Sahibinden ilanı kaldırmıştım buradaki ilanı kaldırmayı unutmuşum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.