Şimdi Ara

US Hesaba Kredi Kartı Ekleme? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: staylano

1 yıllık plus kodu için kredi kartı istemedi fakat 1 aylığı kullanamadım maalesef. amazondan oyun için digital code alsam, kredi kartı bilgisi ister mi? eğer isteyecekse almayacağım.

Amazon'dan aldığın dijital oyun kodunu PSN'e girerken kredi kartı bilgisi istemiyor.

Hocam bende bunu merak ediyordum, dijital kod ile ilgili biraz bilgi verebilirmisiniz rica etsem ?
    Teşekkürler
    Saygılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

Hocam bende bunu merak ediyordum, dijital kod ile ilgili biraz bilgi verebilirmisiniz rica etsem ?
    Teşekkürler
    Saygılar.

Amazon hesabına gerçek bir Amerikan adresi ekledikten sonra istediğin oyunun kodunu satın alıyorsun. İşlem tamamlandıktan sonra 12 haneli oyun kodunu PS3, PS4, PS Vita ve PC üstünden " Redeem Code" kısmına girerek US PSN hesabına ekliyorsun. Daha sonra oyunu indirmeye başlıyorsun, işte bu kadar kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

Teşekkürler
    Saygılar.

Amazon hesabına gerçek bir Amerikan adresi ekledikten sonra istediğin oyunun kodunu satın alıyorsun. İşlem tamamlandıktan sonra 12 haneli oyun kodunu PS3, PS4, PS Vita ve PC üstünden " Redeem Code" kısmına girerek US PSN hesabına ekliyorsun. Daha sonra oyunu indirmeye başlıyorsun, işte bu kadar kolay.

Teşekkürler :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.