Şimdi Ara

US PSN CARD Alabileceğim Uygun Fiyatlı Güncel Yabancı Site? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
5.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben tamamen Turkiyedeki ev adresimi yazdim.Cep teli de 90 05xx seklinde yadim problem olmadi.15 dk. Icinde code yolladilar..Su an kampanyada 2 adet 50$ luk US psn card 98.98 $ 102 $ dolara geliyor.Bence guzel fiyat.Odemeyi Paypal ile ya da kredi kartinizla yapabilirsiniz.Ben ikisi ile de aldim sorun cikmadi.

Amazondan alamamistim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2x 10 dolar psn card satıyorum amazondan alınma tanesi 23 tl kredi kartı vb uğraşmak istemeyenler direk benden alabilir us psn içindir.
  • Amazon ve Alaska üstüne kayıtlı sağlam bir adres ile sıfır sorun ve komisyonsuz alım yapıyorum.

Şuan bir ünv adresi ve tel ile kayıtlıyım. İşinizi görsün tüm bilgiler sallama değil gerçektir.!!

''3211 Providence Drive,'' ''Anchorage,'' ''Alaska,'' ''99508,'' ''United States'' Phone: (907) 786-1707
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Dostum sürekli hesaplarım ban yedi durdu bunu yarın deniyeceğim sonuçları yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklerim sorun yaşamazsın rahat ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Amazon ve Alaska üstüne kayıtlı sağlam bir adres ile sıfır sorun ve komisyonsuz alım yapıyorum.

Şuan bir ünv adresi ve tel ile kayıtlıyım. İşinizi görsün tüm bilgiler sallama değil gerçektir.!!

''3211 Providence Drive,'' ''Anchorage,'' ''Alaska,'' ''99508,'' ''United States'' Phone: (907) 786-1707

usta olmuyor senin verdiğin adresi kullanmayı denedim paybyme kart kullanıyorum tam processing diyor 20-30 sn geçtikten sonra tekrar giriş ekranına atıyor posta ve şifremi giriyorum hata diyor girmiyor denediğim tüm farklı us adreslerinde aynı sorunla karşılaştım neden olmuyor ya neden

• yokmu ank'dan satan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megathrone26

quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Amazon ve Alaska üstüne kayıtlı sağlam bir adres ile sıfır sorun ve komisyonsuz alım yapıyorum.

usta olmuyor senin verdiğin adresi kullanmayı denedim paybyme kart kullanıyorum tam processing diyor 20-30 sn geçtikten sonra tekrar giriş ekranına atıyor posta ve şifremi giriyorum hata diyor girmiyor denediğim tüm farklı us adreslerinde aynı sorunla karşılaştım neden olmuyor ya neden

Bir çözüm bulabildiniz mi?
    10 dolarlıkta sorun çıkmadı fakat 50 dolarlığı alamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.oyunfor.com/playstation-network/psn-us-card/ burada fiyatlar çok uygun acaba buradan 60 dolar alsam us hesaptan kodu girerek 60 dolarlık oyun alabilirmiyim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.