Şimdi Ara

US vs EU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Watafak

us'deki türklerin çoğu nub maalesef. eu gene açık ara önde :)

Amacım bir tartışma başlatmak değil ama kaç tanesiyle oynadınız veya ranked yaptınız da böyle bir kanaate vardınız merak ediyorum... Çoğu dediğinize göre %50 sinden fazlasını izlediniz veya onlarla oyun oynadınız öyle mi ?

Geçmiş konulara da bakarsınız global oyuncularının EU oyuncularına istinaden (millet ayrımı yapmadan) oyunda daha iyi oldukları aşikardır !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crebain -- 11 Kasım 2010; 10:12:26 >
  • bence tartısmaya gerek yok muhtamelen dusundugum sey eu server inda oynayan player sayısı us serverinden cok fazla oldugunu dusunmekteyim bunun icinde eu da bu sıklıkta leaver feeder tarzında oyunculara denk gelme olasılıgı daha yuksek demektir. bu us serveri kullanıcılarının daha iyi oynadıgı değil eu serverinde kullanıcının daha fazla olmasından kaynaklı bir durumdur. bosa us daha iyi eu daha iyi demenin cok bos oldugunu biliyoruz

leaver kullanici feeder kullanici istenilmiyorsa ranked game lere girersiniz (30 level olanlar icin diyorum.) orada cok cok nadiren noob insanlarla karsılasmıs olursunuz hemde daha kaliteli bir oyun oynamıs olursunuz hatta oyle bir playerlar gelirki karsınıza ben daha bu oyunu henuz ogrenememisim durumuna dusersiniz. ön yargılı davranmayalım davrananlarıda uyaralım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unto -- 11 Kasım 2010; 10:54:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crebain

quote:

Orijinalden alıntı: Watafak

us'deki türklerin çoğu nub maalesef. eu gene açık ara önde :)

Amacım bir tartışma başlatmak değil ama kaç tanesiyle oynadınız veya ranked yaptınız da böyle bir kanaate vardınız merak ediyorum... Çoğu dediğinize göre %50 sinden fazlasını izlediniz veya onlarla oyun oynadınız öyle mi ?

Geçmiş konulara da bakarsınız global oyuncularının EU oyuncularına istinaden (millet ayrımı yapmadan) oyunda daha iyi oldukları aşikardır !

bazen bir oyuncunun oyununu izlemen gerekmez, rehberine bakarsın, yazdıklarına bakarsın ve o an anlarsın onun nasıl bir oynayış tarzı olduğunu.
    "yokedici team" gibi takım buildi önerileri yapanların pro olabilmesi mümkün mü sence ? Yine de prolar yok mu, var tabii ama euyla boy ölçüşemez bile :) .

• Bu sabah iş yerine arkadaş veryansın ederek geldi; "ranked gamede adam oyundan çıkıyor. bir değil iki değil" diye :) o da globalde (US) oynuyor. Aynı akşamda ranked game yapıyorsun iki oyunda da leaver geliyor.
    Buradan ne anlıyoruz; her kuşun eti yenmez :p
  • o arkadasina soyle acil bir hamama gitsin :D
  • Düzeltiyorum; dört ranked oyundan üçünde leaver denk gelmiş :)
    Önerini ileteceğim :)
  • us clienti ile eu ya girişyapılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

us clienti ile eu ya girişyapılabiliyor mu?

Hayır yapılamıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.