Şimdi Ara

us wow ile eu patch yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunu eu yerine us olarak indirmişim.
    sanırım realmlist i deiştirerek eu serverlarında oynayabiliyorum yalnız şöyle bir sorum olacak

benim hazırda bir burning crusade installerim var ama eu için.
    indirdiğim hali us olduğu için şu an yükleyemiyorum.
    language pack indirerek bu sorunu çözebilir miyim çözemez miyim ?

eu serverlarda oynama konusunda bir sıkıntım olur mu ?

yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eenigmaticc -- 13 Eylül 2010; 6:55:37 >

• amerikan oyunu ile avrupa server'larında oynanıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freaky51

amerikan oyunu ile avrupa server'larında oynanıyormu ?

hayır
  • quote:

Evet.
  • Nasıl ?
  • quote:

benim bildiğim kadarıyla realmlist eu yapılarak eu serverlara bağlanılabiliyor.
    sadece patchlerin çıkış zamanlarında farklılık olduğu için ufak sorunlar yaşanıyormuş ama artık patchler de aynı zamanda çıktığı için ortadan kalkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eenigmaticc

quote:

sadece patchlerin çıkış zamanlarında farklılık olduğu için ufak sorunlar yaşanıyormuş ama artık patchler de aynı zamanda çıktığı için ortadan kalkmış.

TBC zamanında bu konuda blizzard çok ketumdu, server değiştiremeyip EU oyun alanları biliyorum EU serverlarında oynamak için. WotLKta değiştirmişler demek ki. Bilmiyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

quote:

Orijinalden alıntı: eenigmaticc

quote:

TBC zamanında bu konuda blizzard çok ketumdu, server değiştiremeyip EU oyun alanları biliyorum EU serverlarında oynamak için. WotLKta değiştirmişler demek ki. Bilmiyordum.

reamlist ti her zaman eu ya çevirebiliyordun ama senin bahsettiğin cd key sanırım.
    Yani adamda belli bir acc/cd key zaten varsa eu için, adam us indirebilir.
    Hatta birileri daha iyi öyle diyordu çünkü patchler 1 gün önceden indirilebiliyor.İstersen kurmuyordun.
    Tabi kurarsan 1güne yakın beklemek zorunda kalırsın eu nun o patche geçmesi için o ayrı.

• Banada amerikadan arkadasım aldı us versiyonu arkadasımla oynayamıyacagımızı anlayınca gidip bir eu versiyonda aldım ama bu konu eger mumkunse onu baska bir arkadasıma veriyim olutor yani ?
  • quote:

Banada amerikadan arkadasım aldı us versiyonu arkadasımla oynayamıyacagımızı anlayınca gidip bir eu versiyonda aldım ama bu konu eger mumkunse onu baska bir arkadasıma veriyim olutor yani ?

oluyor sanırım.
    zaten mantıken olması gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.