Şimdi Ara

USA'den Dijital Kamera isteyenler baksin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadas 6 Eylul'de Turkiye'de olacak. Sadece 3 yada 4 kisi icin siparis getirebilir.
    Bavula koymayacak yaninda getirecekmis onun icin.
    Turkiye'deki fiyatlari bildigim icin 100 - 200$ kar ediyorsunuz aldiginiz parcaya gore.
    %15 komisyon aliyoruz. Siparislerinizi http://www.bestbuy.com dan verebilirsiniz.
    BestBuy'dan aldiginiz linki berkpulse@[nospam]yahoo.com adresine yollarsaniz getirip getiremeyecegini size soyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byCraCkPoT -- 24 Ağustos 2004, 4:38:57 >

• Yurt dışından alınan makinelerde ülkemizde veya bir başka ülkede (satın alınan ülke hariç) garantinin geçmediğini kar edeceğiniz parayıda bir şekilde buradaki servislere vereceğinizi hatırlatmanın yanısıra ....
    Şunu da hatırlatmadan edemeyeceğim: Makineleri bavula (bagaja) koymayıp yanınızda getirecek olmanız olumlu bir davranış zira kendi kişisel tecrübelerime göre Uçakların kargo bölümlerinde ki basınç (kalkış -iniş veya uçuş sırasında ) farklılığından ötürü dijital makinelerin ekranları patlıyor Bu benim tespitim!!! THY ile bizzat telefonlaştım Onlar pek ihtimal vermiyorlar (tazminat ??) benimse mağdur müşterilerim var...
  • Ben 2 ay once ekran kartı getirtmiştim MSI'in.
    İstanbulda bir firmaya sordum MSI in internet sitesinden bulmuştum telefonunu, bana herhangi bir problem çıkması durumunda kartta, garanti kapsami içinde oldugu sure boyunca ilgileneceklerini soylediler.
    Kameralar icin aynı sistem gecerlimi bilemiyorum.
    Dikkat edilmesi gereken Turkiyede bayilikleri bulunan markalarin tercih edilmesi sanırım.

Bagajda basinçtan bahsetmedide bavullarin firlatildigini hic ozen gosterilmediginden bahsetti.
    Onun icin hediye aldim diyerek yaninda getirecekmis. Zaten 1 yada 2 kisiden daha siparis alicam. Yer doldu.
  • Adresi yanlış yazmışım arkadaşlar kusura bakmayın.
    http://www.bestbuy.com olucaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byCraCkPoT -- 24 Ağustos 2004, 4:38:24 >
  • Bazı markalarda evrensel garanti var.
  • Sevgili Modnar,

Evrensel garantinin geçerli olduğu fotoğraf makinesi markalarını sıralar mısın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.