Şimdi Ara

usak.zapto.org (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcahit35

bugün başladım oyuna walla gayet memnunum tavsiye ederim arkadaslar oynamanızı pişman olmazsnz...

Anlatılamıycak Yasanması gereken bi Server diyosun... :D
  • server cok guzel en azindan adalet var
  • quote:

Orijinalden alıntı: h4pp3

quote:

Orijinalden alıntı: masterligi

Şu anda tek açık ve sorunsuz türk server ı biziz o yuzden forumda katılımların artmasını beklıyorm arkdaslar

diyosun? iddialı söylemler bunlar..

daha siteye girilmiyor ?

quote:

Warning: mssql_connect() [function.mssql-connect]: Unable to connect to server: 127.0.0.1 in C:\xampp\htdocs\backs\bd.php on line 127
    Can't Connect To Database

hep sustum ama burdaki havali tavirlarin devam ettigi icin artik patlama noktasina geldim serverinde wip satisi var eyw anladik herkes gene esit dedin wipler 40 x free 10 x bumu esitlik? party yapin sizde 40 x olursunuz dediniz serverde party bug yok haber wermediniz kac gunde 300 lwl aldim adam wip almis kac saate beni gecti bilmiyorum kredi sistemiyle free ler vipe gececekmis gunde 20 kredi ayda eder 600 3bin kredi icin kac ay gerekio? tabi arada kredileriniz eksiye dusuo biriktiremezsiniz bole giderse serverde wiplerle kasarsiniz artik:

• bişi sorucam burda exp 1000 yazıo oyunda 200 yazıo ? exp ne ?
  • exp eskiden 1000 di 200 oldu simdi 50 olmasi lazm son durak 50
  • ouww oLmaz yaaa :S ben 1000 die geLydm :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcan123

ouww oLmaz yaaa :S ben 1000 die geLydm :S

Şu an Serverın Expi 200 Beklerim Senide
  • Arkdaşlar Bugün 21:00 da Büyük event var Herkesi Beklerim
  • bu akşam çok hareketli geçicek :) heycanla bekliyoruz süpriz eventi, şu ana kadar oynadıgım en kaliteli server neden diyecek olursanız sonuna kadar hakkınızı koruyan ve savunan admin ve gm ler var, teşekkür ederim iyiki actınız bu serveri bizi diğer aç gözlü serverlardan kurtardınız
  • hayırlısı..uzun ömürlü ve istediğiniz gibi olur inş..
  • Offline. Açıklama bekliyorum yetkili kişilerden.
  • serverin ofline olmasi buyuk ihitimal elektirik kesintisindendir kardesim eger sorun yasansaydi admin msnde olurdu msne bile girmedigine gore elektirik kesintisi war diye dusunuyorum
  • Kötü hava şartlarindan dolayi elektrikler gitti uzun zamandırda gelmedi bu yüzden server kapalı.Elektrikler gelir gelmez açılacak server..
    Teşekkürler redsoldiers :)
  • Server Ne Zaman Online Olcak ? Sorun mu Var Acaba ?
  • adminle temasa gectim Serverin Devamliligi icin Serverin Ayarlari degisiyor dedi saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehzadesinan

Kötü hava şartlarindan dolayi elektrikler gitti uzun zamandırda gelmedi bu yüzden server kapalı.Elektrikler gelir gelmez açılacak server..
    Teşekkürler redsoldiers :)

Sinan bey bizi lütfen duzgun bir şekilde bilgilendirirmisiniz? kaç saattir 2 gundur yani nasıl elektrikler bir turlu gelemedimi hangi cagda yaşıyoruz? şaka gibi bişi lütfen cevap bekliyoruz son durum nedir ne zaman açılacak?

• belliki bi sorun war beyler geçmiş olsun hepimize
  • server elektirik kesintisinden dolayi kapali degil yazdimda adminin ne dedigini oyun sitesini takip et arkadasim
  • Sunucunuz hayırlı olsun gelişmiş bayagı :) websiteyide begendim mu-turkiyeyle bir baglantınız varmı?
  • tsk ederim ne gibi baglanti ariyosun onu anlamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsoldiers07 -- 14 Haziran 2010; 16:44:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.