Usame Bin Laden tüm parası amerikan bankalarında olan,gençliğinde Amerikada okumuş,Abd'nin islamofobia projesi başlatıp jön rolünü kendisine verene kadar da Abd de yaşamakta olan zengin bir suudidir...
İslamiyet ile ilgili söz söyleyecek bir konumda değildir..Müslümanlar adına ne bir çağrı yayabilir ne de bir savaş başlatabilir!!Görevi Abd tezleri için Afganistan ve benzeri kumu,çölü bol olan yerlerde kumda oynamaktır...
Velevki ABD'nin kendisine isnat ettiği suçları gerçekten kendisinin işlemiş olduğunu kabul ettiğimizde bile Ladin ancak adi bir teröristtir.Yine;Velev ki kendisine göre bu suçları bir cihad düşüncesiyle yapmış olsa bile Cihad esaslarının dışına çıkmıştır..Bu zaviyeden bakıldığında bile sapkın bir münafıktan başka bir sıfatı hak edemeyeceği açıktır...
Kendi şahsi penceremden baktığım zaman,11 Eylül Neo-Siyonist Faşist girişim; sanal bir islamofobia başlatmış olsa da tuzağı gören yüzbinlerce Avrupa'lının müslüman olmasına vesile olmuştur..İngiltere dışişleri bakanlığının bu yönde bir açıklaması vardı ama ben linki bulamadım..Haberin türkçesi bir arkadaş tarafından forumda yayınlanmıştı....
quote:
Orjinalden alıntı: newmonarch
quote:
Amerikanın cihat yapılması gereken bir ülke olduğuna katılıyorum ama bunu terörist saldırı şeklinde masum insanlara değilde,güçlü bir müslüman ülkenin veya tüm müslüman ülkelerinin birleşmesiyle bariz savaş şeklinde yapılmasından yanayım.Bunun olmasıda çok zor olduğuna göre,öncelikli hedefimiz dünyada en azından kendi din kardeşlerini koruyabilecek güçte bir devlet inşa etmektir.Buda ne zaman olur Allah bilir.
Abd'yi her fırsatta haksız görüyoruz ama Türkiye çokmu dürüst? En basitinden devlet dairelerindeki durum ortada, rüşvet gırla gidiyor, bumu yani dürüst, müslüman ülke? Cihad olayı felan hikaye, "Yok bütün müslümanlar tek çatı altında" olayıda Osmanlı'dan sonra tarihe karıştı. Çünkü her toplumda daha fazlasını isteyen bir kitle olacaktır. Bunun azınlık olduğu su götürmez gerçektir fakat bu azınlıklar toplumun kaderini değiştirebilir. Mesela İngilizlere yalakalık eden Araplar'ın bir kısmının hali günümüzde ortada iken, Suud'lar, Prens'ler, vs. hali ortada. Filistin'de, Irak'ta, Lübnan'da acı çeken halkta arap halkı, diğer ülkelerde refah içinde yaşayan, bir erkeğin 3-4 kadınla bile evlenebildiği ülkelerdeki insanlarda Arap halkı. Osmanlı'yı biz tarih kitaplarından her ne kadar, "Ilımlı, yönetimde herkesin haklarına hoş görülü, saygılı" diye bilsekte, neticede Osmanlı devleti bu toplumu yönetimde hak sahibi etmemiştir. Arabistan oranın bir eyaleti gibi olmuştur. Hiç bir halk bunu kabul etmez. Onun için bu hikayenin gerçekleşmesi çok zor. Tüm müslümanları tek çatı altında toplayın, hepsi eşit haklara sahip olsun, ortak bir devlet kuralım. Bunu kim ister sizce? Türkiye cumhuriyeti'de buna dahil olacak ve ortak yönetim olduğu için başta Atatürk olmak üzere bu tip liderlerin fotoğrafları bile kalmayacak. Sonra anlaşmazlıklar başlayacak " Elin Arabı benimle nasıl eşit haklara sahip olabilir? " diye, Türkiye'deki müslümanlar, Dünya'daki müslümanlara oranla zengin sayılır. E bunların hepsini devlet içerisine toplarsanız, eşit dağıtmak zorundasınız ve Türk halkındaki müslümanları fakirleştirirsiniz. E bu durumdada adam çıkıp "Oh ne güzel birlik olduk" mu diyecek? Geçin bunları, olsa olsa Türk birliği olabilir, fakat Türkiye dışındaki Türkler'de ciddi bir dejenarasyon söz konusu. Türkiye'de nasıl batı özentiliği varsa, oralardada Rusya özentiliği söz konusu. Rusça konuşmak vs. bir ayrıcalık. Zaten evliliklerinde çoğu Rus vs. kadınlarla yapılıyor, sözün özü Türkiye'nin bu saatten sonra bu tür safsatalarla uğraşmaması lazım.
Ben birleşmek derken tek devlet olmaktan değil,müttefik olarak savaşmaktan bahsetmiştim.Yoksa ırkçı olmamakla beraber, devletlerin ırk temelli nüfuslarının olmasından yanayım.
quote:
Orjinalden alıntı: tuintu
Biz Allah'ın rızasıyla, Allah'a inanan ve onun tarafından ödüllendirilmek isteyen her Müslümanı, ele geçirdikleri her yerde ve her zaman Amerikalıları öldürmeye ve paralarına el koymaya çağırıyoruz. Aynı zamanda Müslüman âlimleri, liderleri, gençleri ve askerleri, ABD şeytanının ordularına ve şeytanın işbirlikçilerine saldırılar düzenlemeye; bunların arkalarındaki güçleri ortaya çıkarmaya ve onlara unutamayacaklar bir ders vermeye çağırıyoruz."
Hangi Dinde sırf Amerikan,İsrailli diye masum insanları öldürmek vardır.Bunlar Müslüman olamaz.Hatta bir dinleri olamaz.Çünkü bunu din için yaptıklarını söylüyorlar..Zaten Müslamanlığı lekeyen bir numaralı örgüt. Sözde Müslümanlığın koruyucularıymış peehh.
quote:
Orjinalden alıntı: Turkzat
quote:
Orjinalden alıntı: tuintu
Biz Allah'ın rızasıyla, Allah'a inanan ve onun tarafından ödüllendirilmek isteyen her Müslümanı, ele geçirdikleri her yerde ve her zaman Amerikalıları öldürmeye ve paralarına el koymaya çağırıyoruz. Aynı zamanda Müslüman âlimleri, liderleri, gençleri ve askerleri, ABD şeytanının ordularına ve şeytanın işbirlikçilerine saldırılar düzenlemeye; bunların arkalarındaki güçleri ortaya çıkarmaya ve onlara unutamayacaklar bir ders vermeye çağırıyoruz."
Hangi Dinde sırf Amerikan,İsrailli diye masum insanları öldürmek vardır.Bunlar Müslüman olamaz.Hatta bir dinleri olamaz.Çünkü bunu din için yaptıklarını söylüyorlar..Zaten Müslamanlığı lekeyen bir numaralı örgüt. Sözde Müslümanlığın koruyucularıymış peehh.
Amerikalılar çok mu farklı şeyler yaptılar Irak'ta ? Camiye tankla ateş ettileri,mahkumları çırılçıplak soyup işkence ettiler,Felluce katliamını hatırlamadın mı ?Kısasa kısas..
Nihonjin ve newmonarch'a katılıyorum.
bu çağrıda (artık bunu gerçekten Usame bin Ladin mi yazmış, ABD hükümetinin bir oyunu mu,ya da başka güçler tarafından mı uydurulmuş bilmiyorum) ama şöyle birşey var bence; genel olarak, batı dünyasına ve ABD'ye yapılan ithamlar ve suçlamalar tamamen doğru, o kısmına tamamen katılıyorum.
ama bütün amerikalıları öldürmek,mallarına el koymak vs gibi ağır tahrikler ise tabii ki kabul edilemez. bu ancak savaş durumunda meşrû olabilir fakat savaşta bile masum olan birisine saldırmak ne dinimizde ne de kültürümüzde vardır.
bence Ladin'in bu çağrısını, onu öldürelim bunu keselim şeklinde değil de, öldürelim dediğimiz kişilerden daha çok çalışalım, onlardan daha milliyetçi,daha dindar,daha ölçülü düşünüp yaşayalım, birlik ve beraberliğe daha çok önem vererek kan dökmeden savaş kazanmış olalım şeklinde anlamak daha doğru olur...
İstanbulda Ard Arda 2 Bomba Patlatan El Kaide Değil miydi ? Bir de HSBC Vardi Ama Onu Tam Bilmiyorum ?
quote:
Orjinalden alıntı: BridgeOfDestiny
İstanbulda Ard Arda 2 Bomba Patlatan El Kaide Değil miydi ? Bir de HSBC Vardi Ama Onu Tam Bilmiyorum ?
ya evet doğru, el kaide örgütü üstlenmişti fakat el kaide denen örgüt, ABD tarafından, hem müslümanları karalamak,dünyaya terörist gibi göstermek, hem de, dünya üzerinde yapacağı terör eylemlerini el altından yaptırabileceği hayâli bir İslamcı örgüt olarak kurulmuştur.
bakın "İslamcı" diyoruz, hiç İslâm dininde terörizm var mı? müslüman, masum insan öldürür mü? örgütün gizli ve Müslüman olmayan bir güç tarafından yönlendirildiği buradan belli en başta
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme