Şimdi Ara

Usb bağlantılı kayıt yapan uydu cihazı tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
10.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: paries

özür türkiyede kaça alırız manasında soracaktım. OPENBOX X790 PVR cihazını

Türkiye'de var mıdır? Kaça satılılır, bilmiyorum!... Türkiye'nin İnternet satış sitelerini bir araştırın isterseniz...

Yazılımla ilgili gelişmeleri buradan;http://sat-forum.org/index.php (Üye olmanız gerekmektedir, zira emu'lu cihazları görebilmeniz için...)

Yazılımları buradan;http://satupload.info/index.php

Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim, ilk defa bu cihazda, zamalı kayıt fonksiyonunun problemsiz çalıştığına şahit oldum. Bu nedenle büyk kapasiteli flash disk ile ucuza kayıt işlevli bir cihaza sahip olunuyor!

Cihazın kusuruna gelecek olursak, bu cihazda tüm çok işlevli cihazlar gibi görüntü kalitesi malesef iyi değil... (Malum çok işlevden kasıt; kayıt, usb giriş, HDMI çıkış, emu, v.s. yani üzerinde yeni nesil işlemci bulunduran tüm uydu cihazları.)

Görüntü kalitesi next 2000 super plus serisi ile aynı...

• quote:

Orjinalden alıntı: paries

özelliklerine baktığımda kaydetme özelliği var ama diyelim 3 gün evde yokuz ve 2 gün sonra kaçırmak istemedğimiz kurtlar vadisi var cihazı programlayıp evde olmadığımız zaman içinde kaydetmesini sağlayabiliyormuyuz. özellikle cihazı kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: Bacteri

Hiremco X3 işinizi görecektir...

bu özellik hiremco x3 de var diye okumuştum, yani ilerki bi tarih ve saate kayit yapması için programlayabiliyorsun aleti. Kayit özelliğininde gayet başarılı olduğu söyleniyor...
  • ben hiremco x2 aldım 130 TL .usb veya harici HDD den kayıt yapıyor. zaman ayarlamaları yapabılyor. istediğin saatte başlayıp bıtıyor. Uydu guncellemelerını kendi yapıyor. X 3 ile farkı HDMI cıkısı yok .benım ıcın problem degıl . Bu fiyata alınabılecek en ıyı ürün budur. cok paraya gerek yok sanırım .tavsiyem dir..
    selamlar.
  • benjamin marka lcd tvler için skart girişli dahili flash disk veya hardisk takılıp tv den kayıt özelliği boyutları bi el büyüklüğü kadar her yere sığabilir bu kadar aklımda kalmış fiyatı 100-200 böle bi şeydi sanırım
  • Benjamin marka lcd tv mi varmış yav?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.