Bildirim
USB Bellek kısayol sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Dostum bu lanet olası bir virüs kurtulmanın yolu şu: İlk önce flaşı biçimlendir.işlem bittiği saniyede flaşı çek pc den.Sonra temiz bi format
NOT:antivirüsü deneme işe yaramıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Hevesli50
Dostum bu lanet olası bir virüs kurtulmanın yolu şu: İlk önce flaşı biçimlendir.işlem bittiği saniyede flaşı çek pc den.Sonra temiz bi format
NOT:antivirüsü deneme işe yaramıyor
başka bi çözümü yok mu yani ??
hayır bide benim anlamadığım bu virüsün amacı ne çok anlamsız yav -
Maalesef bi çözümü yok.VE evet dediğin gibi amaçsız bisey kasmıyorda ama insani sinir ediyo.dedigim gibi flaşa biçimlendrnce bitti yazısı gelince çekiver.flaşı ve elindeki tüm flaşlara bunu yap.arkadasından al format cd yada usbsini çak formati.c yi biçimlendir yeter.birde biçimlendirmeden fjaştakileri alabilirsin .tekrar bulasmaz -
çözdünmü -
quote:
çözdünmü
çözüldü
flaştan silmesi kolay el ile bile silinio ama iş pc den silmekte onun tek çaresi format
o kısayolu açmak için tıkladığın an virüs bilgisayara bulaşıo hiç bir antivirüs programı işe yaramıo malesef
başınıza gelirse kesinlikle kısayolu açmaya çalışmayın -
Çözüldüğüne sevindim.zaten başıma geldiği için tecrübe edindimquote:
Orijinalden alıntı: mrsl.kybsquote:
çözdünmü
çözüldü
flaştan silmesi kolay el ile bile silinio ama iş pc den silmekte onun tek çaresi format
o kısayolu açmak için tıkladığın an virüs bilgisayara bulaşıo hiç bir antivirüs programı işe yaramıo malesef
başınıza gelirse kesinlikle kısayolu açmaya çalışmayın
Alıntıları Göster
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Asosyaller Kralı
NOT:antivirüsü deneme işe yaramıyor
Aradan geçen bunca zamandır çözüm bulan yok mu yani? Bilgisayara format atmak çözüm mü sizce? 2 gün sonra yeniden kısayol virüsü bulaştı. tekrar format mı atacaksınız?
bizim okuldaki bilgisayarda kısayol virüsü var. Ne yapıp edip temizlememiz gerekiyor. -
En son avg temizliyordu bunu. denemenizde fayda var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
forumda arama yaptım, gördüğüm kadarıyla çözüm bulan olmamış. kimi musallat.exe demiş, onu da denedik olmadı. combofix denedik,
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X