Şimdi Ara

USB Bellek kısayol sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • usb belleği pc ye takıp açtığımda bu şekilde bir kısayol dosyası görünüyor , dosya konumunu aç dediğmde alakasız bi şey gösteriyor, ona tıkladığımda dosyalarım görünüyor usb belleğe format atmayı denedim ama sonuç aynı bunu nası engelleyebilirim ???
     USB Bellek kısayol sorunu USB Bellek kısayol sorunu USB Bellek kısayol sorunu USB Bellek kısayol sorunu USB Bellek kısayol sorunu

• Dostum bu lanet olası bir virüs kurtulmanın yolu şu: İlk önce flaşı biçimlendir.işlem bittiği saniyede flaşı çek pc den.Sonra temiz bi format
    NOT:antivirüsü deneme işe yaramıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hevesli50

Dostum bu lanet olası bir virüs kurtulmanın yolu şu: İlk önce flaşı biçimlendir.işlem bittiği saniyede flaşı çek pc den.Sonra temiz bi format

başka bi çözümü yok mu yani ??
    hayır bide benim anlamadığım bu virüsün amacı ne çok anlamsız yav
  • Maalesef bi çözümü yok.VE evet dediğin gibi amaçsız bisey kasmıyorda ama insani sinir ediyo.dedigim gibi flaşa biçimlendrnce bitti yazısı gelince çekiver.flaşı ve elindeki tüm flaşlara bunu yap.arkadasından al format cd yada usbsini çak formati.c yi biçimlendir yeter.birde biçimlendirmeden fjaştakileri alabilirsin .tekrar bulasmaz
  • çözdünmü
  • quote:

çözdünmü

çözüldü

flaştan silmesi kolay el ile bile silinio ama iş pc den silmekte onun tek çaresi format
    o kısayolu açmak için tıkladığın an virüs bilgisayara bulaşıo hiç bir antivirüs programı işe yaramıo malesef
    başınıza gelirse kesinlikle kısayolu açmaya çalışmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsl.kybs

quote:

çözdünmü

çözüldü

flaştan silmesi kolay el ile bile silinio ama iş pc den silmekte onun tek çaresi format
    o kısayolu açmak için tıkladığın an virüs bilgisayara bulaşıo hiç bir antivirüs programı işe yaramıo malesef
    başınıza gelirse kesinlikle kısayolu açmaya çalışmayın

Alıntıları Göster
    Çözüldüğüne sevindim.zaten başıma geldiği için tecrübe edindim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Bellek ile BIOS Update!
    15 yıl önce açıldı
    USB Bellek Kapasite Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Usb Flash Bellek önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben başka bi pc de muzik vesaire bişe attım attıktan sonra usb bellek bu hale geldi pc taktıgımda ne bi otomatık kullan açılıo nede başka bişey soz konusu olan içinde olan dosyalarım yardımcı olursanız çok sevinirim
     USB Bellek kısayol sorunu USB Bellek kısayol sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Asosyaller Kralı

Dostum bu lanet olası bir virüs kurtulmanın yolu şu: İlk önce flaşı biçimlendir.işlem bittiği saniyede flaşı çek pc den.Sonra temiz bi format

Aradan geçen bunca zamandır çözüm bulan yok mu yani? Bilgisayara format atmak çözüm mü sizce? 2 gün sonra yeniden kısayol virüsü bulaştı. tekrar format mı atacaksınız?
    bizim okuldaki bilgisayarda kısayol virüsü var. Ne yapıp edip temizlememiz gerekiyor.
  • erdemirci kullanıcısına yanıt
    En son avg temizliyordu bunu. denemenizde fayda var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda arama yaptım, gördüğüm kadarıyla çözüm bulan olmamış. kimi musallat.exe demiş, onu da denedik olmadı. combofix denedik,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.