Şimdi Ara

USB ÇIKIŞI OLMAYAN ARAÇ TEYBİNE NE YAPILABİLİR ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
5.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2008 bmw 3 serisi için arkadaşım kullandı bu üründen. Malesef o aracın teybi desteklemiyordu şarkı ismini... desteklerse daha ne istenir ki.
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Hocam nerde nasıl yaptırdınız ya ?
  • Arkadaşlar bendeki teyp bu. CD AUX yazıyor bende aux çıkışı var olabilir mi ? Yoksa nedir bunun mantığı ? En mantıklısı AUX yaptırmak heralde. Cep telefonundaki veya mp3 playerdaki herşeyi çalabilir değil mi AUX bağlantısı yaptırsam?
     USB ÇIKIŞI OLMAYAN ARAÇ TEYBİNE NE YAPILABİLİR ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAXERON -- 9 Şubat 2015; 16:02:13 >
  • Kardeş teybin markası ne onu bi şöyle. Birde arkasına bak giriş yeri varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işlerden anlayan bir abim kendi arabasına yapmış. 2004 Scenic aracı, kablo uzaması biraz görüntü kirliliği gibi duruyor ama direksiyon kumandası kullanılabiliyor. Mp3 çalar ve telefon bağlanabiliyor. Ben de yaptıracağım aynısını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öğrenir

Arkadaşlar bendeki teyp bu. CD AUX yazıyor bende aux çıkışı var olabilir mi ? Yoksa nedir bunun mantığı ? En mantıklısı AUX yaptırmak heralde. Cep telefonundaki veya mp3 playerdaki herşeyi çalabilir değil mi AUX bağlantısı yaptırsam?

aradığın tüm cevaplar bu konuda.

http://forum.donanimhaber.com/m_28470946/tm.htm

• sende aux var dostum, yapacağın tek iş oto elektrikçiye gitmek, ver 50-60 tl taktır aux kabloyu, bağla telefona telefondan değiştir müziği
    aux usbden ve flashtan daha kullanışlı geliyor bana, telefondan şarkının ismini aratıp buluyorsun, ya da canın bi şarkı mı çekti aç youtubedan bağla auxa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

sende aux var dostum, yapacağın tek iş oto elektrikçiye gitmek, ver 50-60 tl taktır aux kabloyu, bağla telefona telefondan değiştir müziği
    aux usbden ve flashtan daha kullanışlı geliyor bana, telefondan şarkının ismini aratıp buluyorsun, ya da canın bi şarkı mı çekti aç youtubedan bağla auxa

Kesinlikle katılıyorum hocam on numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Bu işlerden anlayan bir abim kendi arabasına yapmış. 2004 Scenic aracı, kablo uzaması biraz görüntü kirliliği gibi duruyor ama direksiyon kumandası kullanılabiliyor. Mp3 çalar ve telefon bağlanabiliyor. Ben de yaptıracağım aynısını.

Aux mu hocam ?
  • Evet. Benim aracım Clio. Kendi Scenic aracı için kablo almış, bağlamış; ses kaybı vs de söz konusu değil. Aynı kablodan alıp bağlamasını rica edeceğim ben de. MP3 çalar takarım, zaten sürekli yanımda mp3 çalar var.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Sakaryada yapan bir yer bulamadim. Ara kabloyu nerden temin edebiliriz

• quote:

Sakaryada yapan bir yer bulamadim. Ara kabloyu nerden temin edebiliriz

3,5 mm jack alıcaksınız elektrikçilerde bulabilirsiniz
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Teybe giris peki hocam ?

• Bugün yaptık benim arabaya da, maliyeti 12 lira

Şu kablodan aldık, 5 tane de ince jak aldık. Bu kablonun bir ucu kesiliyor, 3 jak bağlanıyor ve bantla sağlamlaştırılıyor. 2 jak yedekti bu arada. Teybin arkasında aux bağlantı soketi zaten var, bu uçları bu bağlantıya taktık. Teybin arkasından boşluktan kabloyu salladık, uzattık. Mp3 çaları taktım, ses gayet iyi. 12 liraya mal oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  USB ÇIKIŞI OLMAYAN ARAÇ TEYBİNE NE YAPILABİLİR ?

cd okumuyor
    usb mp3 dinlemEnin bir yolu varmı

• quote:

Bugün yaptık benim arabaya da, maliyeti 12 lira

Şu kablodan aldık, 5 tane de ince jak aldık. Bu kablonun bir ucu kesiliyor, 3 jak bağlanıyor ve bantla sağlamlaştırılıyor. 2 jak yedekti bu arada. Teybin arkasında aux bağlantı soketi zaten var, bu uçları bu bağlantıya taktık. Teybin arkasından boşluktan kabloyu salladık, uzattık. Mp3 çaları taktım, ses gayet iyi. 12 liraya mal oldu.

Hocam araç nedir? 2000 focusa olur mu acaba?

• quote:

Bugün yaptık benim arabaya da, maliyeti 12 lira

3jak dediginiz nedir ya

• PetrovaFire kullanıcısına yanıt
    Beyler bu işlerden anlamam, elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Araç Clio. 3 jak dediğimi de 3 ince jak diyerek aldık valla elektrikçiden, tam olarak nasıl bir şey tarif edemem kusura bakmayın.

Şu kırmızı kısmı saymayın, ucundaki şeyden bahsediyorum . Bunun biraz daha küçük olanı...

Amacım yapılabildiğini anlatmak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya konu açtım o kadar cevap geldi hala anlamadım arabamın teybinin arkasına sokacağım kablonun ne olacağını

• quote:

Ya konu açtım o kadar cevap geldi hala anlamadım arabamın teybinin arkasına sokacağım kablonun ne olacağını

"Ya konu açtım" "nasıl yaparım ya" gibi ifadeler kullandığınız müddetçe tanımadığınız insanlardan yardım almayı beklemeyin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.