Şimdi Ara

usb den xp kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bn forumdan usb den xp kurulumu konusunu bulup ordan xp kurulum belleği hazırladım

bu bellekle normal masaüstü bilgisayara xp kurdum.sorunsuz çalıştı :)

smartbuğa kurarken ntrdlr hatas verdi en başta..bu hatayı neden veriyor...

asus a3e laptoba kurarken(ide harddisk kullanıyor) ise kurulum dosyaları kopyalanıyorun tam sonunda kabul falan tam gelmeden mavi ekran hatası veriyor hata kodu ise 7bile başlıyor sorun neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim

ya laptobun cd sürücüsü bozuk virüs bulaştı ve harddike acronisten yedeğinden atmaya çalıştım malesef olmadı ...fdisk yapıp ntfs formatatıpxp kurayım diyorum usb den mavi ekran ve 7b hatası hatayı inceledim
    harddisk bozuk olabilir diyor smartbuğun harddiskini söküp asusa taktım gine aynı hata..:)yani iki harddisk demi bozuk

arkadşlar şunu da söyleyim asusa çay döküldü yukarı ve sağa yön tuşları çalışmıyor sol yön tuşu ise arada basılı kalıyor usb klavye kullanıyorum ...aceba bu klavye sorunu 7b hatası verirmi...

• Harddisk'in Modunu ayarladınmı peki belki oradan kaynaklanan bi sorun olabilir.....Modlar:AHCI,IDEAHCI ise IDE yap öle dene yada SATA olurr dene hepsinde .....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.