Bildirim
usb disk ile dosya şifreleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Böyle bir yazılımın olduğunu sanmıyorum! -
böyle bir yazılımın olduğundan eminim kullanan arkadaşlarım vardı fakat onlar da ismini bilmiyor -
USB belleiği anahtar olarak kullanan bir programın varlığından haberim yok..! Büyük ihtimalle de yoktur böyle program.. -
hocam sanırım anlatamıyorum kullanan arkadaşlarım var diyorum fakat ismini unutmuşlar ve usb belleğe format atmışlar program da gitmiş tabi...tekrar kurmak için arıyoruz... -
Nerden bulmuşlar..? İsmini hiç mi hatırlamıyorlar..? -
Bahsettiğin bir klasör oluşturayım USB Diski taktığımda şifreli klasörü açabileyim ise iki yazılım var Drive Crypt ve True Crypt. Tavsiyem True Crypt. Manuel olarak yazılımı USB Diske atarsın ve şifreli dosyayı bir drive gibi mount edebilirsin True Crypt ile. Ancak bunu otomatik yapmak istiyorsan biraz yazılım bilgisiyle bunu otomatiğe dökebilirsin.
Fakat başka türlü kullanana ben henüz rastlamadım. Bulursan bizi de bilgilendirmeni rica ederim. -
çok saol birader gayet işimi gördü -
quote:
Orjinalden alıntı: thiefo
çok saol birader gayet işimi gördü
Aradığın bumuydu? -
yav hocam bu da olmadı yav...usb belleğin key görevi yapması lazım bilgisayara takınca şifreli klasörü açması lazım...çıkarınca da klasör kitlenecek -
Dediğin şekilde çalışan bir program bulacağını sanmıyorum!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X