Şimdi Ara

USB Güvenliği Hakkında Yardıma İhtiyacım Bulunmaktadır. Teşekkür Ederim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Abi derken, doğum tarihi doğruysa ben 33 yaşından küçüğüm.

Konuya gelirsek benim programın işe yarama durumu güzel. Millet hep yazma korumasını nasıl kaldırırım diye konu açmış internette. Bize dosya şifreleme + yazma (silme) koruması lazım sanki aslında, ama yazma koruması nasıl yapılır bulamadım.

NTFS ile koruma da çok güzelmiş aslında. İsteğe neden uymadığını merak ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Abi derken, doğum tarihi doğruysa ben 33 yaşından küçüğüm.

Konuya gelirsek benim programın işe yarama durumu güzel. Millet hep yazma korumasını nasıl kaldırırım diye konu açmış internette. Bize dosya şifreleme + yazma (silme) koruması lazım sanki aslında, ama yazma koruması nasıl yapılır bulamadım.

NTFS ile koruma da çok güzelmiş aslında. İsteğe neden uymadığını merak ettim.

öncelikle iyi geceler, evet 33 yaşındayım müzik eğitimcisiyim, ayrıca yaşın önemi, hiç yok kardeşim merak etme,
    şu demiştin mesela,
    Sandisk ile denedim. Programı USB içinden çalıştırdım. Programa dosya atıyorum. Onlar program içinde kalıyor ve program şifreli. USB içinde görünmüyor. Görülse bile çalışmıyor. İstenirse direkt USB belleğe normal şekilde de dosya atılabiliyor. Her şey iyi güzel ama programın oluşturduğu bir ayar klasörü var. Onu silince program içindeki dosya da gidiyor, şifre de. Yani dosyaları silmek kolay, ancak dosyaya ulaşıp açmak mümkün değil diyebiliriz.
    bu sistemi nasıl test edebilirim acaba?
    Ayrıca;
    NTFS Drive Protection sadece kilit atmıyormu mesela diyelimki kilit attım başka pc ye takınca nasıl olcak ben senin sistemi merak ettim, sanırım sen başarmşlsın kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: agah07

NTFS Drive Protection Türkçe
    http://www.sordum.org/8117/ntfs-drive-protection-v1-4/

Kullanımı hakkında

http://www.delinetciler.org/portal/teknoloji/ntfs-drive-protection-ile-usb-bellegi-koruma.html

• Music Arranger kullanıcısına yanıt
    İyi sabahlar Abi. Benim sistemi denemek için Sandisk marka USB bellek lazım. Ancak diğer markalarda da benzer programlar olabilir. Kingston için SecureTraveler var mesela. Test etme derken?

NTFS Drive Protection dene abi sen. Başka bilgisayara geçince de o program olmadan açılamayacak sanırım. Sandisk'te de program var sonuçta. Hangisi ihtiyacına uygun çıkarsa o iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

NTFS Drive Protection Türkçe
    http://www.sordum.org/8117/ntfs-drive-protection-v1-4/

Kullanımı hakkında

http://www.delinetciler.org/portal/teknoloji/ntfs-drive-protection-ile-usb-bellegi-koruma.html

çok tşk ederim dediğiniz sistemi daha farklı bir yoldan kullanmak istiyorum birazdan test edip cevap yazacağım saol tekrardan

• quote:

İyi sabahlar Abi. Benim sistemi denemek için Sandisk marka USB bellek lazım. Ancak diğer markalarda da benzer programlar olabilir. Kingston için SecureTraveler var mesela. Test etme derken?

NTFS Drive Protection dene abi sen. Başka bilgisayara geçince de o program olmadan açılamayacak sanırım. Sandisk'te de program var sonuçta. Hangisi ihtiyacına uygun çıkarsa o iyidir.

Nihatcım tamam sandisk cruzer blade 8gb lık bir flash şuanda elimde var müsait olduğunda bir bakabilirmiyiz acaba? tşk ederim.
    Neye bakıyoruz Ağabey?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sandisk ile denedim. Programı USB içinden çalıştırdım. Programa dosya atıyorum. Onlar program içinde kalıyor ve program şifreli. USB içinde görünmüyor. Görülse bile çalışmıyor. İstenirse direkt USB belleğe normal şekilde de dosya atılabiliyor. Her şey iyi güzel ama programın oluşturduğu bir ayar klasörü var. Onu silince program içindeki dosya da gidiyor, şifre de. Yani dosyaları silmek kolay, ancak dosyaya ulaşıp açmak mümkün değil diyebiliriz.

Selam Nihat, bu sistemi nasıl deneyebilirim yazmışsın ya kardeşim
    Selamlar,

Şurada verdiğim programı indirip Sandisk USB bellek içine atıp orada açıyorsunuz.

http://kb.sandisk.com/app/answers/detail/a_id/2399/~/sandisk-secureaccess-3.0-support-information-and-download-page

Büyük harf, küçük harf ve sayı bulunacak şekilde 2 kere şifre istiyor. Bir de şifre ipucu. Sonra dosya, klasör atma yeri açılıyor. Programı kapattıktan sonra kimse o dosyaları açamaz. Ancak silebilir sadece.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.