Şimdi Ara

USB Hakkında Herşey (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.514
Cevap
26
Favori
578.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nazkara

orda da gormunmuyor yani gorunup hemen kayboluyor uzerine bile tıklayamadan

Peki bilgisayarınızda başak bir USB bellek denediniz mi? Onda da aynı hatayı alıyorsanız, bilgisayarınızın USB girişlerinde ya da donanımında bir sorun vardır..

Hata veren belleğinizi bilgisayarınızın diğer girişlerinde de deneyiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenmann

quote:

merhaba benim sorunum webcam ilk kurduğumda çalışıyordu daha sonra kablosunu çıkardım yeniden taktım çalışmadı programı silip yeniden kurdum bu seferde "USB BANT GENİŞLİĞİ AŞILDI" şeklinde bi uyarı vermeye başladı ve görüntü yok ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

İyi günler.Bu arkadaşla aynı sorunu bende yaşıyorum.Kameranın çözünürlüğünüde düşürdüğüm halde yine aynı uyarıyı alıyorum.Halbuki daha önce çalışıyordu.Diğer usb bağlantısını(adsl modem takılı) çıkardığım zaman normal çalışıyor.

bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.[:
    '(]

Farklı USB girişlerini deneyiniz.. Sorun düzelmez ise kameranızın yazılımını kaldırıp yeniden yükleyin.

ADSL modemi çıkardıktan sonra kamranız çalışıyor, peki o sırada tekrardan ADSL modemi taktığınızda yine uyarı veriyor mu?

• çok fazla internete giremiyorum. bağlantım çok sınırlı. mümkünse bana HP 2 GigaBytes için virüsten koruyucu program verir misiniz? Bir adet Kingston gitti 512 MegaBytes kapasiteli virüse feda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burti35

çok fazla internete giremiyorum. bağlantım çok sınırlı. mümkünse bana HP 2 GigaBytes için virüsten koruyucu program verir misiniz? Bir adet Kingston gitti 512 MegaBytes kapasiteli virüse feda.

CLAMWİN PORTABLE 0.91.2

ClamWin Portable, USB bellekleriniz için tasarlanmış mobil bir Antivirus yazılımıdır.
    http://download.chip.eu/tr/ClamWin-Portable-0.88.7_161622.html?tab=1

• quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

çok fazla internete giremiyorum. bağlantım çok sınırlı. mümkünse bana HP 2 GigaBytes için virüsten koruyucu program verir misiniz? Bir adet Kingston gitti 512 MegaBytes kapasiteli virüse feda.

CLAMWİN PORTABLE 0.91.2

ClamWin Portable, USB bellekleriniz için tasarlanmış mobil bir Antivirus yazılımıdır.

bunu USB'nin içine atıp orda mı açacağım? teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

CLAMWİN PORTABLE 0.91.2

bunu USB'nin içine atıp orda mı açacağım? teşekkürler.

Evet..

• tamamdır. update bile ediyorum şu an. teşekkür.
  • quote:

quote:

quote:

merhaba benim sorunum webcam ilk kurduğumda çalışıyordu daha sonra kablosunu çıkardım yeniden taktım çalışmadı programı silip yeniden kurdum bu seferde "USB BANT GENİŞLİĞİ AŞILDI" şeklinde bi uyarı vermeye başladı ve görüntü yok ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

İyi günler.Bu arkadaşla aynı sorunu bende yaşıyorum.Kameranın çözünürlüğünüde düşürdüğüm halde yine aynı uyarıyı alıyorum.Halbuki daha önce çalışıyordu.Diğer usb bağlantısını(adsl modem takılı) çıkardığım zaman normal çalışıyor.

'(]

Farklı USB girişlerini deneyiniz.. Sorun düzelmez ise kameranızın yazılımını kaldırıp yeniden yükleyin.

ADSL modemi çıkardıktan sonra kamranız çalışıyor, peki o sırada tekrardan ADSL modemi taktığınızda yine uyarı veriyor mu?

Farklı USB girişlerini denedim sonuç yine aynı.
    Kameranın yazılımını kaldırdım tekrar yükledim sonuç yine aynı.
    Adsl'in yazılımını kaldırdım tekrar yükledim sonuç yine aynı.
    Adsl takılı değilken kamera çalışıyorken tekrar Adsl'i bağladım yine aynı hata.

Yardımmmmmm

• quote:

quote:

quote:

quote:

'(]

Farklı USB girişlerini denedim sonuç yine aynı.
    Kameranın yazılımını kaldırdım tekrar yükledim sonuç yine aynı.
    Adsl'in yazılımını kaldırdım tekrar yükledim sonuç yine aynı.
    Adsl takılı değilken kamera çalışıyorken tekrar Adsl'i bağladım yine aynı hata.

Yardımmmmmm

O zaman USB leriniz aygıtlara gerekli gücü vermiyor ya da elektriksel bir sorun var demektir. Bu sorun powerinizden de kaynaklanabilir. Bilgisayarınızı taktığınız prizleri değiştirin (farklı 3 lü falan deneyin) İmkanınız varsa adaptörlü çoklayıcı ile de deneme yapınız..

• bilgisayarımdan usbime girerken birlikte aç ekranı geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoLiGaN!

bilgisayarımdan usbime girerken birlikte aç ekranı geliyor

Autorun.vbs çözümü:
    http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar
    Linkteki dosyayı indirip çalıştırın. işlem bitinceye kadar yaklaşık 3 dakika bekleyin. bilgisayarı kapatıp açın.
    Alıntı:@golevez33

alternatif link:http://www.zshare.net/download/50073781950ae1/

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HoLiGaN!

bilgisayarımdan usbime girerken birlikte aç ekranı geliyor

Autorun.vbs çözümü:
    http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar
    Linkteki dosyayı indirip çalıştırın. işlem bitinceye kadar yaklaşık 3 dakika bekleyin. bilgisayarı kapatıp açın.
    Alıntı:@golevez33

alternatif link:http://www.zshare.net/download/50073781950ae1/

sağolasın demin indirdim bişiler yaptım düzeldi

• dejaay helal olsun sana senin gibi adamlar bu dünyaya gelmez bu sorunları çözmek diyicek birşey bulamıyorum subattan aralık ayına kadar her soruya cvp vermek saol senin gibileri eksik etmemeli.
  • Arkadaşlar pc ye format atıp tüm driver ları yükledim, markazsız küçük optik mouslerdan var bende. Cihaz laptop zaten, ne yaptıysam fayda etmedi mouse u taktığımda bilinmeyen aygıt diyor. Driver ı falan yok internette dandik bir markaydı ve markasının olduğu sticker ı çıkarıp atmıştım :) şimdi bu mouse u nasıl çalıştırabilirim? (bu arada touch pad çalışıyor)
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlChacKSE

dejaay helal olsun sana senin gibi adamlar bu dünyaya gelmez bu sorunları çözmek diyicek birşey bulamıyorum subattan aralık ayına kadar her soruya cvp vermek saol senin gibileri eksik etmemeli.

Sağolasın, elimizden geldiğince arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.

quote:

Orjinalden alıntı: berdush

Arkadaşlar pc ye format atıp tüm driver ları yükledim, markazsız küçük optik mouslerdan var bende. Cihaz laptop zaten, ne yaptıysam fayda etmedi mouse u taktığımda bilinmeyen aygıt diyor. Driver ı falan yok internette dandik bir markaydı ve markasının olduğu sticker ı çıkarıp atmıştım :) şimdi bu mouse u nasıl çalıştırabilirim? (bu arada touch pad çalışıyor)

Şimdi önce şunu denyin. Bilgisayarınızı kapatın ve fareyi USB girişine takın ve bilgisayar açılışını o şekilde yapın. Bilgisayarınız yeni donanım bulundu diyerek sürücüsünü yüklemesi lazım..

Sorun düzelmezse ayarlar/denetim masası/yazıcılar ve diğer donanımlar/fare/donanım sekmesi/sorun gider'e basarak yönergeleri takip edin..

Bu da sorununuzu çözmezse donanım ekleye girin..evet bağladım/ileri/ps2 uyumlu fareyi seçerek ileri diyiniz..

USB Hakkında Herşey

• Kardeş ilk 2 basamağı zaten denemiştğim, 3. tavsiyeni uyguladığımda "Bu aygıt düzgün çalışıyor." dedi ve herhangi bir yükleme yapmadı. Mouse usb girişli bir optik mouse, usb yi taktığımda mouse un ışıkları ve lazerleri çalışıyor, buna rağmen mouse ta bozukluk olma ihtimali var mı?
  • quote:

Kardeş ilk 2 basamağı zaten denemiştğim, 3. tavsiyeni uyguladığımda "Bu aygıt düzgün çalışıyor." dedi ve herhangi bir yükleme yapmadı. Mouse usb girişli bir optik mouse, usb yi taktığımda mouse un ışıkları ve lazerleri çalışıyor, buna rağmen mouse ta bozukluk olma ihtimali var mı?

Zannetmiyorum bozuk olduğunu, sürücüsü yüklense sorun olmaz..

Dizüstünüzün diğer USB girişlerinde denediniz mi?

Aygıt yöneticisinde evrensel seri yol denetleyicileri altındaki ana denetleyicilere sağ tıklayarak sürücüyü güncelleştir diyiniz. Windows update sitesine bağlansın mı sorusu çıkarsa evet her zmaan diyerek sürücüyü güncelleştir diyiniz.. Öyle bir soru çıkmazsa otomatik yükle seçeneği ile sürücüyü yüklemeye çalışınız..

• quote:

quote:

Kardeş ilk 2 basamağı zaten denemiştğim, 3. tavsiyeni uyguladığımda "Bu aygıt düzgün çalışıyor." dedi ve herhangi bir yükleme yapmadı. Mouse usb girişli bir optik mouse, usb yi taktığımda mouse un ışıkları ve lazerleri çalışıyor, buna rağmen mouse ta bozukluk olma ihtimali var mı?

Zannetmiyorum bozuk olduğunu, sürücüsü yüklense sorun olmaz..

Dizüstünüzün diğer USB girişlerinde denediniz mi?

Aygıt yöneticisinde evrensel seri yol denetleyicileri altındaki ana denetleyicilere sağ tıklayarak sürücüyü güncelleştir diyiniz. Windows update sitesine bağlansın mı sorusu çıkarsa evet her zmaan diyerek sürücüyü güncelleştir diyiniz.. Öyle bir soru çıkmazsa otomatik yükle seçeneği ile sürücüyü yüklemeye çalışınız..

Halen tanıtabilmiş değilim ama yine de çok teşekkür ederim.

• Herkese meraba

Bu Lanet WD MY book 1 TB modelini kullanıyorum bir süredir.Yaklaşık 1 saat önce bi klasörde hata verdi.Sora bilgisayarı kapatıp açtım.Şimdi HDD'yi Local Disk K: olarak görüyor ama giremiyorum.Girmek istediğim zaman format atmak istiyor.

Mahvolmuş vaziyetteyim güvendik lanet cihaza depoladık herşeyi kalakaldı biri lütfen yardım etsin...

Henüz format atmadım ama şu an hiçbişi yapamıyorum sadece Local Disk K: olarak gözüküyor ama cihaza giremiyor.Kitleniyor my computer girilmeye kalktığımda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemtokgoz

Herkese meraba

Bu Lanet WD MY book 1 TB modelini kullanıyorum bir süredir.Yaklaşık 1 saat önce bi klasörde hata verdi.Sora bilgisayarı kapatıp açtım.Şimdi HDD'yi Local Disk K: olarak görüyor ama giremiyorum.Girmek istediğim zaman format atmak istiyor.

Mahvolmuş vaziyetteyim güvendik lanet cihaza depoladık herşeyi kalakaldı biri lütfen yardım etsin...

Henüz format atmadım ama şu an hiçbişi yapamıyorum sadece Local Disk K: olarak gözüküyor ama cihaza giremiyor.Kitleniyor my computer girilmeye kalktığımda.

İşiniz zor gibi...

Öncelikle hddnizi takın ve bir süre beleyin.. 15-20dk bilgisayar tanımaya çalışsın..

O açıp kapatma dosya sisteminde onulmaz bir hataya yol açmış gözüküyor. Şunu bi deneyiniz:

başlat/çalıştır/cmd yazın.. ve açılacak dos penceresine chkdsk/f k: yazın entere basarak chkdsk hizmetini çalıştırarak harici hdd niz üzerindeki varsa bozuk alanları düzeltebilirsiniz..

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.