Şimdi Ara

usb heli kopter projem :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün yıldız teknikteki kankamla konuştuk yapılabilir birşey hemen gittik aldık malzemeleri yapmaya başlayacağız inşallah

proje özellikleri;

usb pist (heli burda duruyor kablosu var şarj için )
    küçük kumanda avuç içi kadar olacak en fazla araba alarmı kumandası kadar
    heli kanatları kalın lastikten (kalın ama hafif... )
    gerikalanini silikonla kaplayacaz slikonun içine ve kanatlara mavi led koyucaz döndümü süper olacak

elektirikler kesildimi 7. kattan merdivenle inmek için müthiş çözüm altınada fener takarız oynarız öyle...

daha sonra 2. elde satacam

• kimsemi ilgilenmiyor vay bee
  • ben severim yapınca bir resim, video falan koyarsın artık
  • cideo koyacam ama bizimkiler video sitesi kapaya kapaya nereye koyacam anlatıcam nasıl yapıldığınıda ama bakalım kaliteli ömürlü bir pil bulabilcezmi şarjlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uzmn

cideo koyacam ama bizimkiler video sitesi kapaya kapaya nereye koyacam anlatıcam nasıl yapıldığınıda ama bakalım kaliteli ömürlü bir pil bulabilcezmi şarjlı

Cideo
  • zor iş ya fener bağlayınca zor uçar. genelde çok hafif maddelerden yapıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cideo yanlış olmuş video olacak anlarsınız artık kardeş fener dediysek el feneri takmayacaz güçlü küçük ledler var onalrla yapıcaz ama uzun ömürlü pil lazım
  • insan bi meraklı olur ne yapacak lan bu adam diye
  • usb ne için şarj etmek için mi
  • quote:

insan bi meraklı olur ne yapacak lan bu adam diye

ne yapacaksın nasıl birşey olacak? bir anlat
  • Proje deyince ciddi bişe yazdın sandım hevesle tıkladım.Meğer geyik yapıyormuşsun.Benim gibi düşünenler msj yazanlardan (snn deişinle ilgi gösterenlerden) fazladır eminim.Hayal kırıklığına uğradım.
  • usb şarj için , önce motorla kanatları halledecem daha sonra pili ledlere bağlayacam daha sonra slikonlayacam (pilli kısmı değil). oldu bitti sonra oynayacaz bütün gün
  • kumandayı nasıl yapcaksınız merak ettim
  • quote:

insan bi meraklı olur ne yapacak lan bu adam diye

ne yapıcak lan bu
  • oynayacak uygun fiyatada satarım belki
  • öyle yapacağına uzaktan kumandalı helikopter al ve kumandasını bluetootlu yap pc den kontrol edersin yapabilirsen tabi fikir benden ama telif hakkı falan istemiyorum ilerde bunu hayata geçiren beni görür artık:D:D
  • Helikoptere webcam koy bi tane hem bilgisayardan da izlersin:D:D
  • ss isterük
  • Adam sınırsız çizilmiş kimden istiyon ss
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.