bugün yıldız teknikteki kankamla konuştuk yapılabilir birşey hemen gittik aldık malzemeleri yapmaya başlayacağız inşallah
proje özellikleri;
usb pist (heli burda duruyor kablosu var şarj için ) küçük kumanda avuç içi kadar olacak en fazla araba alarmı kumandası kadar heli kanatları kalın lastikten (kalın ama hafif... ) gerikalanini silikonla kaplayacaz slikonun içine ve kanatlara mavi led koyucaz döndümü süper olacak
ben severim yapınca bir resim, video falan koyarsın artık
cideo koyacam ama bizimkiler video sitesi kapaya kapaya nereye koyacam anlatıcam nasıl yapıldığınıda ama bakalım kaliteli ömürlü bir pil bulabilcezmi şarjlı
quote:
Orjinalden alıntı: Uzmn
cideo koyacam ama bizimkiler video sitesi kapaya kapaya nereye koyacam anlatıcam nasıl yapıldığınıda ama bakalım kaliteli ömürlü bir pil bulabilcezmi şarjlı
Cideo
zor iş ya fener bağlayınca zor uçar. genelde çok hafif maddelerden yapıyorlar
cideo yanlış olmuş video olacak anlarsınız artık kardeş fener dediysek el feneri takmayacaz güçlü küçük ledler var onalrla yapıcaz ama uzun ömürlü pil lazım
insan bi meraklı olur ne yapacak lan bu adam diye
usb ne için şarj etmek için mi
quote:
ne yapacaksın nasıl birşey olacak? bir anlat
Proje deyince ciddi bişe yazdın sandım hevesle tıkladım.Meğer geyik yapıyormuşsun.Benim gibi düşünenler msj yazanlardan (snn deişinle ilgi gösterenlerden) fazladır eminim.Hayal kırıklığına uğradım.
usb şarj için , önce motorla kanatları halledecem daha sonra pili ledlere bağlayacam daha sonra slikonlayacam (pilli kısmı değil). oldu bitti sonra oynayacaz bütün gün
kumandayı nasıl yapcaksınız merak ettim
quote:
ne yapıcak lan bu
oynayacak uygun fiyatada satarım belki
öyle yapacağına uzaktan kumandalı helikopter al ve kumandasını bluetootlu yap pc den kontrol edersin yapabilirsen tabi fikir benden ama telif hakkı falan istemiyorum ilerde bunu hayata geçiren beni görür artık:D:D
Helikoptere webcam koy bi tane hem bilgisayardan da izlersin:D:D