Bildirim
USB ile bağlanabilen PC hoparlörü tavsiyesi...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ya kef x300a alıcaksınız yada dnyaudio xeo 3 yada 4. Ayrıca flac değilde wav(Cd kalitesinde) müziklerim var düşüf bütçeli derseniz audioengine a2+. İlk tercihiniz dnyaudio xeo sonra kef x300 olsun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
cavap için sağol. 2.1 veya 5.1 tavsiyesi verebilir misin? film için subwoofer önemli benim için... -
Direk 2.1 alma. Amaç müzik ve film ise dali suite yada ikon subwoofer işinizi görür. Ancak ne kef'te nede dnyaudio'da pre çıkış yok. Audioengine A5+ alıp yanına hrt music streamer gibi f/p ürünü dac alabilirsiniz. Audioengine A5+ pre çıkış ile ön plana geçiyor ve yanına d1 dac'da tercih edebilirsiniz. -
teşekkür ederim. teufel audio nasıl sizce? avrupa dışına satışı yok ama ben beğendim. -
Dinlemedim ama ma ile kullanıma nasıl gidicek o yanına sound blaster omni almanız gerekicek ve müzik performansı tatmin etmez düşüncesindeyim -
müzik dinlerken tatmin etmez doğru ama bir de dolby olayı var. film için çok önemli. belkide hem 5.1 teufel hem de kef x300a daha doğru olur. ma ne demek anlamadım. -
Ma da c eksşk olmuş. Mac olucaktı. Dediğiniz gibi ikisi birden alınabilir ama şunu bilin kef x300a natural çalar ve rock müziğe gitmez yada michael jacson parçaları gibi aşırı dolu hareketli parçalara.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X