Şimdi Ara

Usb Klavye Calimiyor Lutfen Acil Yardim!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba asus p5q se Anakart sahibiym ve bunuda onun express gateinden yaziorm.Durum Soyle.

Bilgisayarimin klavye mouse i gidince bende evdeki dier usb keyboard seti takayim dedim.Urun Microsoft Optical Keyboard Set 2000.
    Evdeki Dier bilgisayarda calisan bu set benim bilgisayarimda calismadi.Yani biosa girebiliyorum ama masaustunde oynamiyor ne mouse ne klavye allta yeni donanim bulundu uyarisi geliyor ama mouse klavye hareket etmediinden dokunamiyorm hicbiseye.Anakartin herseyin driveri yuklu ayrica sp3 kullaniyorm ve biostan elimden geldiince usb ayarlarini enable yaptim.

Lutfen yardimci olun ne yaptiysam olmadi kirip atacam klavyeyi artik.Simdiden Tesekkurler.

• Elinde fazladan Usb mouse varsa klavye set takılı iken onun la Driverini kurmayı deneye bilirsin.
  • Olsa Yapacam Ama Yok Kaldim Boyle Hicbisey Yapamiorm Pcde Isin TUhafi Dier Pcye Takinca Direk Goruo Calisio Bunda Niye Olmadi Onu Anlamadim Cozumlerinizi Bekliyorm.
  • o halde bios ayarlarını yapamamışsınız hocam.. alttakileri yapmanız lazım ..

usb controller > enabled
    usb mouse support > enabled
    usb keybord support > enabled
    usb hi-speed > enabled
  • Yaptim ama Iste biosta usb controller mouse support ve keyboard support die bisey bulamadim dier hepsini enabled yaptim ama bunlar yok biosta??
  • anakartınızın usb keyboard ve mouse deşteği var.. sp3 kurulu olduğundan 2.0 hızında çalışmalı ayrıca.. o halde usb sürücüleri doğru yüklenmemiş olabilir.. sistemi mecburen ps/2 klavye ve mouse ile açarak o sürücüleri yüklemelisiniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.