Şimdi Ara

USB li Pioneer 2120 UB 200 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bugun MASLAK ELECTROWORLD gittim
    Malum 15 MAYIS açılış kampanyaları vardı.
    Gözüme çarptı ihtiyacı olanlar vardır diye yazıyorum
    USB li PiONEER 2120 UB 200 TL
    Piyasada 250 TL altında yok.
    Evi yakın olanlar ve imkanı olanlar kaçırmasın derim.
    Mağazda alttan yukarı çıkarken merdivenin başında sağda en az 50 tane vardı dizmişler.

• Bu paraya çok gereksiz 1 model.
    4000 serisinin altında almamak lazım, bazı 4000 serileri bile iyi olmuyor.
    4000 lü modellerden 4050ub ve 4150ub öneririm (yanlışlık yok, 4150sd değil, 4150ub).
    2010 modeller EQ açısından iyi olmamış, tavsiye etmiyorum.
  • profesyonel bir sistem için tavsiye etmiyorsun umarım? çünkü yalnızca güzel müzik dinlemek için kötü olacağını sanmıyorum sanmakda istemiyorum 2 gün önce aldım
  • Profesyonellikle alakası yok.
    Verilen parayı haketmesi açısından 4000 ve üzeri seri modelleri öneriyorum.
    Zaten arada fiyat olarak uçurum yok, garantili almak da ayrı 1 gereksizlik.
    xx50 li seri almak en iyisi.
    Mesela 2120ub ile 4050ub nin özelliklerine aşağıdan bakın, 2120ub almak hiç de mantıklı değil.

2120ub

4050ub

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 18 Mayıs 2010; 15:43:53 >

• açıklaman için teşekkürler. dediğin gibi o teybin bas tiz ve midleri daha geniş bir aralık sunuyor ancak ben elektronik ürün alırken ne olur ne olmaz deyip garantili üründen vazgeçemediğim için (bir kere mp3 çalar, bir kere de wireless adaptörüm durduk yere arıza çıkarttı servise gönderdim yenilerini verdiler) bu fiyata bu tercihi yapabildim. aklında soru işareti olan arkadaşlara yardımcı olur hiç değilse yazdıkların
  • Merakımdan soruyorum

2 teybi yan yana aynı arabalarda aynı mp3 veya şarkı ile çalıştırınca nasıl bir fark görebiliriz?
    Yani 4000 modeli dinlerken waaaavvv diyecek miyiz,
    Yoksa Farkı anlamak için" şuna bakalım, şurda bariz fark var, hah işte şimdi çıktı " gibi özel stillerle pür dikkat mi edecez
    Veya başka bir şekil mi olacak..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 18 Mayıs 2010; 16:45:46 >
  • benim arabada pek fark edeceğini sanmıyorum. fordun kendi hoparlörleri takılı olacak çünkü, teyp kaset çalar olduğundan değiştirmek zorunda kaldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz daha açıklayayım.
    2120 de 1 amfi çıkışı var ve 2 Volt, yani amfi bağlarsanız, amfiden tam verim alamazsınız.
    4050 de 3 amfi çıkışı var ve 4 Volt, Subwoofer çıkışı sayesinde teypten wooferı diğer kolonlardan bağımsız kontrol edebilirsiniz, bassın sertliğini-yumuşaklığını ayarlayabilirsiniz.
    2120 de HPF ve LPF özellikleri yok, bu özellikler üst ve alt frekansları kesme özelliği, yüksek seste bile seslerin ayrık ve bozulmadan çalmasını sağlar.
    4050 de HPF ve LPF özellikleri var ve frekans dağılımı gerçekten iyi.
    2120 de EQ berbat.
    4050 de EQ Low-Mid-High olarak 3 e ayrılmış, yani Bass-Orta ses-Tiz.
    Ayrıca bunlara tek tek frekans ayarları da yapılabiliyor ve oldukça geniş, her biri için 4 çeşit frekans, sanatçının sesini istediğiniz gibi alırsınız.
    4050 de USB arkada, 2120 de USB önde, önde oluşu çok saçma bence.
    Basitçe farklar böyle, yani 2120 beş para etmez benim gözümde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 18 Mayıs 2010; 17:03:26 >

• evet mustang üstad bende katılıyorum gerçi bana kalsa 5000 serisi ve üstü alınmalı diyorum tabiki garantili modellerin farkı sadece rds olması xx50 modellerinde rds yok ama fiyat farkı yarı yarıya.
  • xx00 ve xx50 hepsi Pıoneer.
    Sadece RDS ve distribütör garantisi için tam iki katı fiyat vermek akıl karı değil...
  • şu "usb'nin önde olması çok saçma?" ne demek biri açıklarsa? önde olacak tabi. aletin arkasında olunca nasıl takıp çıkarıcaz onu? ben hayal edemedim bunu? biri açıklarsa çok memnun olacağım. bende corsa'da kullandığım sistemi değiştirmek istiyorum da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duna -- 21 Mayıs 2010; 1:30:33 >
  • yanlışsa düzeltilir elbet ama önde olması şu yüzden saçma usb playerı taktınız oraya bir çocuk geldi asıldı ya da bir şey takıldı.. kırılır teyp mahvolur.
    arkada oluncada kablosuyla usb girişini istediğiniz yere çekebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duna

şu "usb'nin önde olması çok saçma?" ne demek biri açıklarsa? önde olacak tabi. aletin arkasında olunca nasıl takıp çıkarıcaz onu? ben hayal edemedim bunu? biri açıklarsa çok memnun olacağım. bende corsa'da kullandığım sistemi değiştirmek istiyorum da.

Saçma tabi.
    Ben eli çarpıp da teybin USB özelliği bozulan birini tanıyorum.
    Ama arkadan USB li olan teyplerde ayrıca USB uzatma kablosu da var, arkada olan USB yi elinizin altında istediğiniz yere koyuyorsunuz.
    Resim bu konuda yardımcı olur, yani laf olsun diye yazılmıyor öyle, USB nin önde olması saçma, görüntü olarak da çok kötü zaten.

• görüntü olarak daha iyi

torpido ya uzatırsın o arkadan çıkan kabloyu

usb belleğide oraya takarsın.

öbür türlü bir aksilik çıkıp kırılabılir , kırılmasını da geçtim hadi dikkat edersin de kötü görüntü oluşturuyor.
  • Torpidoda da eğreti gibi durur
    Bari vites önüne veya ön konsol altına veya çakmak yanına bir yerler monte edilmesi gerekir
    Ama ben USB yi şu anda kullanmıyorum - Kenwood KDC-W413U
    Dinleyeceğim şarkıları MP3 halinde 5 - 6 klasör planlı olarak RW CD ye kayıt ediyorum, CD hiç çıkmıyor
    Sıkılınca veya yeni şarkılar olunca aynı CD yi silip yeniden yazıyorum ekliyorum.
    Plan dışı bir arkadaşm veya arabaya binen birisi "şu şarkı var." diye 40 yılda bir USB sinin takarsa dinlerim

Onun için önde olması kullanıma bağlı olarak cok da önemli değil

Yani o USB nin teypte takılıyken kırılması ve bozulması için sürekli USB yi tak çıkar yapıp sabah akşam değiştirmek lazım..
    Risk kullanıma bağlı olarak ortaya çıkar
    Ben de risk hemen hemen hiç yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

quote:

Orijinalden alıntı: Duna

şu "usb'nin önde olması çok saçma?" ne demek biri açıklarsa? önde olacak tabi. aletin arkasında olunca nasıl takıp çıkarıcaz onu? ben hayal edemedim bunu? biri açıklarsa çok memnun olacağım. bende corsa'da kullandığım sistemi değiştirmek istiyorum da.

Saçma tabi.
    Ben eli çarpıp da teybin USB özelliği bozulan birini tanıyorum.
    Ama arkadan USB li olan teyplerde ayrıca USB uzatma kablosu da var, arkada olan USB yi elinizin altında istediğiniz yere koyuyorsunuz.
    Resim bu konuda yardımcı olur, yani laf olsun diye yazılmıyor öyle, USB nin önde olması saçma, görüntü olarak da çok kötü zaten.

Yok hocam ben arkada nasıl olduğunu algılayamamıştım. evet sizin dediğiniz gibi arkada olması daha mantıklı. bende corsa var. usb uzatma kablosunu arkadan doğru istediğim yere uzatabilirim. teşekkürler beni aydınlattığınız için.

• Arkadan USB li modeller (özellikleri iyi olanlar);
    Deh-P4050ub
    Deh-P5050ub
    Deh-P6050ub
    Deh-P4150ub (bulunması zor, 4150sd modeli var genelde, o da yaramaz)
    Deh-P7950ub
  • http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-DEH-P4050UB-4050-USB-GIRISLI-GARANTILI_W0QQidZZ27044332

şu ürün nasıldır hocam? saydıklarınız arasında var. opel corsa'ya ses sisteminde değişiklik yapmadan bunu takmayı düşünüyorum.
  • 35 dk içerisinde alırsanız, 14,50 tl indirim olacak.
    Teyp çok güzel, özellikleri ve şekli iyi, USB arkadan.
    Resimlerine bakın isterseniz, konsolda nasıl duruyor.
    2. resim 4000ub modeli, şekil olarak aynı.
    Cihazı arkdan da görün diye koydum fotoyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 26 Mayıs 2010; 19:29:56 >

• çok hoş teyp

usb nin torpido içinden çıkması daha da kullanışlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.