dell 2500 model laptopumun cdromu arızalı oldugu icin xp yi cd den kuramıyorum xp yi d: atıp oradan kurabilirim ama bilgisyara format attıgımdan sadece 98 başlangıc disketiyle dos ortamında acabiliyorum usb memory bellge yükledigim xp yi d;atmak istiyorum dos ta usb yi tanımıyor .usb bellekle boot yapabilirsem yada usb den tanıtabilsem olacak yardımcı olursanız cok iyi olur.usb bellegim kingston 256mb data traveler
Valla USB boot etmen için anakartının desteklemesi gerekir.Yeni anakartlarda var ama senin sistemde bu özellik olmayabilir.Biostaki Bootable Add-On Devices kısmından ayarlanıyor galiba USB Diskler. Benim anakartta vardı bu özellik.
flash diskin içine autoexec.nt ve command.exe komut dosylarını diskin içine atıyorsun .
quote:
Orjinalden alıntı: ULUSOY
flash diskin içine autoexec.nt ve command.exe komut dosylarını diskin içine atıyorsun .
Yaw atmayla bitmiyor işte,her anakart dos ortamında görmeyebiliyor bu aygıtları.İş yine donanımda bitiyor yani.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme