Şimdi Ara

Usb mouse sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper Nirvana Q900-4M35 model dizüstü bilgisayarımda usb fareyi taktığımda pc tanımıyor ve fare çalışmıyor.
    Fakat aygıt yöneticisinde :

Usb mouse sorunu

Ünlem işaretli olanları devre dışı bıraktıktan sonra yeniden etkinleştirince usb sorunu ortadan kalkıyor.
    Her zaman fareyi takıp çıkarttığımda bunu yapmak zorunda kalıyorum.
    Başka farede de denedim sonuç aynı.

Not: Yeni format attım.Sürücüler güncel.

• Tüm portlarda aynı sorunu yaşıyor musunuz? Eğer yaşıyorsanız güncel demişsiniz ama tekrar intel.com'dan güncellemenizi öneririm.Yoksa portlarda donanımsal bir problem olabilir -ki bunu servis çözer-.
  • Önemseyip cevap verdiğiniz için başta teşekkürler. Forumdan başka bir arkadaşımla bilgisayarın anakartına baktık ancak yeni sürümünü indirecek yer bulamadık açıkçası. Diğer bi konu da her slotta aynı durumu yapıyor ve başka fare taktığımda görmediği bile oluyor.
    Ayrıca şöyle bir durumda var kendi harici diskim usb girişli onu kullanırken sıkıntı yok hiçbir şekilde. Ancak arkadaşımın haricisi e-sata girişli usb nin hemen altındakinden; onu taktım geçen kendi 40-50 görüyo transfer hızı bende 1 bile olmadı saniyede dedik bozuk mu yoksa.
    Durum bundan ibaret.
  • Sürücüler güncel demişsiniz ama çipset sürücülerini tekrar güncellemeyi deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Sürücüler güncel demişsiniz ama çipset sürücülerini tekrar güncellemeyi deneyebilirsiniz.

Biz araştırdık ama bi yer bulamadık anakart sürücüsünü bi türlü bulamadım. Yardımcı olma imkanınız varsa çok teşekkür ederim şimdiden.
  • İşletim sistemi ne kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

İşletim sistemi ne kullanıyorsunuz?

İntel core2 quad q9000 işlemci
    anakart: clevo --model M860TU
    anakartta intel in

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efendykemal -- 10 Temmuz 2011; 17:05:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.