Şimdi Ara

Usb ses kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır dizüstü bilgisayarım için usb ses kartı almayı düşünüyorum.neden usb derseniz bu yeni laptoplarda slotları pcmci express(yanlış yazmış olabilirim) şeklinde yapıolarmış.piyasada buna uygun herhangi bir ses kartı mevcut diil.bu yüzden bi usb ses kartı almaya karar verdim.m-audio ve creative in 1 2 modeline baktım ancak kimsenin stokunda mevcut diil.bana önerebileceğiniz en az 5.1 destekleyen dolby çıkış alabileceim bir ses kartı varmı

• eğer senin laptopunda pcmci slotu varsa ona uygun kart var oda audigy 2zs modeli mevcut.Bunu alabilirsin yoksa creative audigy2 nx modeli var usb den bağlanan.
  • pcmci express slotu var malesef.normal bir pcmci aygıt uymuo o yüzden.nx modelinin üstünde durdum bende baya ancak hiçbiyerde stokta yok
  • Tamam da audigy 2zs notebook modeli o girişe uygundur yanlız,yani ses kartının uyması lazım bence allah allah

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=219&productid=bd45562#tablnk
  • hocam eski slottan olmadığına emin misin? mesela hp pavilion'larda her iki slotta mevcutmuş...
  • ya benimde kafamı karıştıran nokta bu zaten arkadaşlar.bursada hızlı sistem mağazasında dediiniz ses kartını sordum.benim hp pavilion bilgisayarım dedim.satıcı bu kart olmaz o zaman sizin bilgisayara dedi.yeni nesil dizüstülerde pcmci express slot kullanılıo bu kartta pcmcia slota uyumlu dedi.olmaz yani dedi.ya arkadaşlar bu konuyu ne olur bi bilen varsa açıklasın.hp pavilionlarda hatta modelide veriim 5198 sanırım slot meselesi nasıl.audigy 2zs ses kartı benim bilgisayarıma uyarmı
  • Aynı dert benim de başımda.

Yeni laptoplardaki 945 çipsetler PCMCIA desteklemiyor, onun yerine PC Express slotu var. Aynı gibi görünüyor ama bu yuvanın iç tarafı daha dar. Önceki laptopta kullandığım Audigy 2 ZS Notebook kartımı (Çok sevmeme rağmen) bu yüzden satmak zorunda kaldım. Audigy NX model kartı henüz ben de bulamadım. M-Audio nun Sonica Theater modeli de stoklarda yok. Başka seçenek de yok adamakıllı. Beklemedeyim şimdilik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses kartı tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Ses Kartı Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.