Şimdi Ara

usb wi-fi adaptör ne yaptıysam görmüyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar usb wi-fi adaptöre uzatma kablosu aldım fakat ne yaptıysam bilinmeyen aygıt olarak görüyor..biliyorum ki forumda arkadaşlar tabiri caizse nerdeyse 10 mt ara kablosu bile takıyorlar ama bendeki 2 metreyi bile görmedi...şimdi ne yapmalıyım yada kesip araya ek yapsam nasıl olur birde eki usb tam dip kısmındanmı kesecem ek için yada her hangi biryerinden olurmu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B@RıŞŞ -- 22 Temmuz 2008; 18:45:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: B@RıŞŞ

arkadaşlar usb wi-fi adaptöre uzatma kablosu aldım fakat ne yaptıysam bilinmeyen aygıt olarak görüyor..biliyorum ki forumda arkadaşlar tabiri caizse nerdeyse 10 mt ara kablosu bile takıyorlar ama bendeki 2 metreyi bile görmedi...şimdi ne yapmalıyım yada kesip araya ek yapsam nasıl olur birde eki usb tam dip kısmındanmı kesecem ek için yada her hangi biryerinden olurmu...

hocam bende deneyecektim öyle bişey ama arkadaşlar aleti tanımaz dediler doğruymuş.ayrıca ona özel bi kablo var diye biliyorum pahalı ama.
  • dostum 2 metre kabloyla bi sorun olmaz görmesi lazım bu kablodan başka kablo yoksa takılı, yada kablo çok dandik bende 3 metre var sorunsuz olarak kullanıyorum
  • kesinlikle kablonun kalitesinden problemin arkadaşım. Kaliteli bir kablo (biras daha kalın olur veri akışını daha rahat yapar) denersen görecektir.
  • evet sorun dediğiniz gibi kablo çok dandik çıktı kısalta kısalta 1 metre kaldı ama hala tık yok..
  • bence kabloyu kısaltmayla falan uğraşma daha kaliteli - kalın - bi kablo al ve mümkünse başka bi cihazda dene ya da denettirdikten sonra kendi ortamında takıp kullan, problem kalmayacaktır... Kolay Gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.