Şimdi Ara

USB YE BAĞLAYINCA HAFIZA KARTI GÖZÜKMÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar psp yi usb den bağlayınca hafıza kartını görmüyor sadece 9mb hafıza kartının hafızayı görüyor hafıza kartını normal card reader la görüyor başka hafıza kartıylada denedim ama yok yani görmüyor her seferinde tak çıkarda olmuyor aynı sorunla karşılaşan ve çözen varmı?

psp yanımda değil akşam versiyonunuda yazıcam cümletten iyi forumlar...

• Hafiza karti bicimlendir secenegi ile deneyiniz. Ayrica kartiniz orjinal mi ?
  • 2 adet h.kartım var biri kesin orjinal denedim ikisnide biçimlendirdim olmadı malesef
  • sanırım karda kaymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucky_mouse

sanırım karda kaymış.

nasl anlayamadım?

karda kaymış derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KLeKS

2 adet h.kartım var biri kesin orjinal denedim ikisnide biçimlendirdim olmadı malesef

Karti sonradan aldiysaniz, aldiginiz yere geri götürün ve durumu söyleyin..

Orjinal olmayan kartlarda bu durum cok yaşaniyor.. Benim şuan kullandigim kart orjinal değil ama orjinal gibi yazma hizi olsun, çalişma sistemi olsun orjinalinden farksiz.. Kart alirken dikkatli olun
  • usb kablo baglandıgına memory stick'i gormek uzere mi ayarlı cihaz?!
  • onu nasıl ayarlıycaz baktım ama bişeyler göremedim dediğiniz gibi çakma karttan kaynaklı heralde psp ye soğudum valla
  • Çakma kartı aldığın yere git.

Ayrıca bilgisayardan kartı veya psp'yi çıkarırıken güvenli çıkar dersen daha sağlıklı olur.. yoksa pek çok kez görmez cihazını..
  • yahu bi saniye.. PSPnin ana ekranındayken Selecte bas. Orda bi seçenek vardı USB DEVICE diye.. onu memory stick yada M33 yaparsan düzelesmi lazım...
  • HyperioN nickli arkadaşıma teşekkür ediyorum sayesinde problem çözüldü
  • Selamün Aleyküm Arkadaşlar benimde buna benzer bir sorunum var Hafıza Kartını bilgisayara taktığımda yaklaşık 3- 4 dakika sonra kendiliğinden kapanıyor kayboluyor bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykut 1

Selamün Aleyküm Arkadaşlar benimde buna benzer bir sorunum var Hafıza Kartını bilgisayara taktığımda yaklaşık 3- 4 dakika sonra kendiliğinden kapanıyor kayboluyor bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı.

El insaf be kardeşim 5 senelik konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jellal Fernandes -- 26 Haziran 2014; 7:18:00 >
  • Eğer başka cihaz varsa ;
    MP4,MP5,TELEFON gibi bu cihazlardan birine hafıza kartını takıp oyunları atıp sonra tekrar PSP ye takarak oynayabilirsin.Nasıl takıcam psp nin hafıza kartı büyük diyorsan elektronikçilerde hafıza kartlarının psp kabı var istediğin zaman psp kartı olarak istediğindede hafıza kartı olarak kullanabiliyorsun.
    İyi Forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.