Şimdi Ara

Usbsiz/Dvdsiz Format ? Windows xp için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler cdrom sürücüm bozuk olduğundan ve flashbelleğim olmadığından format atamıyorum.Windows 7 starter yüklü şuan ve windows xp professionala geçmek istiyorum.Biraz acelem var cd yada usb olmadan format atabilir miyim ?

• Windows XP ISO dosyası varsa Sanal sürücü programı (daemon tools) ile aç ve açılan ISO dosyasının içine girip setup'ı çalıştır. Kurulum ekranı açılacak Windows XP'yi yükle diyerek devam et.

Tam format olmaz ama en azından XP'yi kurmuş olursun. Tam emin değilim olurmu olmaz mı ama en azından bence dene.

Usbsiz/Dvdsiz Format ? Windows xp için Usbsiz/Dvdsiz Format ? Windows xp için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 21 Kasım 2015; 16:16:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Windows XP ISO dosyası varsa Sanal sürücü programı (daemon tools) ile aç ve açılan ISO dosyasının içine girip setup'ı çalıştır. Kurulum ekranı açılacak Windows XP'yi yükle diyerek devam et.

Tam format olmaz ama en azından XP'yi kurmuş olursun. Tam emin değilim olurmu olmaz mı ama en azından bence dene.

Usbsiz/Dvdsiz Format ? Windows xp için Usbsiz/Dvdsiz Format ? Windows xp için

Kardeşim şimdi denedim senin gönderdiğin ss deki gibi windows xp yükle kısmı kullanılamıyor.İstediğim usbdeki yada cddeki gibi yeniden başlatırken kurulum yapabilmek ama bunun içinde usb şart o da şuan bende yok

• Ben deki sistemin 64-bit olduğundan oranın kullanılamadığını düşündüm demek ki bu şekilde olmuyormuş.
  • araştırabilirsiniz; "nt6 hdd yükleyici" bu işin zor yolu.

bu da kolay yolu :) 8GB Sandisk USB 7,90 lira, ücretsiz kargo
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sand%C4%B1sk-8-gb-cruzer-blade-usb-2-0-usb-bellek-sdcz50-008g-b35-1046328.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ”Windows Bu Diske Yüklenemez”
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.