Şimdi Ara

Usbye Linux Yazdırdım Kaldırmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Usbye Linux yazdırdım kaldırmak istiyorum ama Linuxun dosyaları görünmüyor ve yer kaplıyor nasıl silebilirim

• Diyelim ki 16gb usb belleğiniz var. Ve siz buna Linux dağıtımlarından birini yazdırdınız. Sonra usb belleği biçimlendirdiğinizde bellek boyutu 4gb falan oldu diyelim. 16gb bellek 4gb görünüyor ve içinde dosya yok.

Eğer ki senaryo buysa; usb belleği Rufus ile biçimlendirin. Yani usb belleği takın. Rufus ile bir iso dosyası seçmeden direk başlat diyin. Boş şekilde yazma işlemi yaptığınızda düzelmesi gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MexeSs

Diyelim ki 16gb usb belleğiniz var. Ve siz buna Linux dağıtımlarından birini yazdırdınız. Sonra usb belleği biçimlendirdiğinizde bellek boyutu 4gb falan oldu diyelim. 16gb bellek 4gb görünüyor ve içinde dosya yok.

Eğer ki senaryo buysa; usb belleği Rufus ile biçimlendirin. Yani usb belleği takın. Rufus ile bir iso dosyası seçmeden direk başlat diyin. Boş şekilde yazma işlemi yaptığınızda düzelmesi gerekir.
    Kanka senaryobuda bir iso dosyası seçmem gerekiyor başlat butonuna tıklanmıyor isoyu lütfen seçiniz kısmında ms dos freedos ve son olarak Önyüklenebilir değil yazıyor onamı tıklayıayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temperr2 -- 20 Ağustos 2019; 21:43:33 >
  • temperr2 kullanıcısına yanıt
    Önyüklenebilir değil olanı seçin. Olmadı farklı bir yolu size anlatırım.

İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InspectorGadget03

Önyüklenebilir değil olanı seçin. Olmadı farklı bir yolu size anlatırım.

İyi günler.
    Oldu, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temperr2 -- 20 Ağustos 2019; 21:53:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.