Bildirim
USKO BAŞLANIR MI ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gb ler cok pahalı tavsiye etmem -
quote:
Orijinalden alıntı: WES5ELAM
gb ler cok pahalı tavsiye etmem
Başlamamaya karar verdim hocam -
Knight yeri her zamam ayri bende. Gencligimiz gecti oyunda. Eskisi gibi ciddi oynamiyorum oynancak durumdada degil. Ama eskilerin hatrina yine bdw, chaos yapiyorum zevk veriyor yine az cok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Paetzold
Knight yeri her zamam ayri bende. Gencligimiz gecti oyunda. Eskisi gibi ciddi oynamiyorum oynancak durumdada degil. Ama eskilerin hatrina yine bdw, chaos yapiyorum zevk veriyor yine az cok.
Başlama hevesim arada gelip gidiyor hocam valla -
quote:
Orijinalden alıntı: DrajeBK
quote:
Orijinalden alıntı: Paetzold
Başlama hevesim arada gelip gidiyor hocam valla
Sana kalmis dostum. Ama en azindan eskilerin hatrina oynaniyor yine. Bende laf olsun diye pazar, bdw, chaos falan yapiyorum. Ciddi oynanmiyor zaten milyarlar yatiran arkadaslar sayesinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düşük miktarlar ile zevk almak istiyorsan pvp oyna.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X