Şimdi Ara

USkoda EN Salam Server Hangisi.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabiki diezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :D

• hala nası ares diebiliosunuz inanamıyorum.65+ adam sayısı çok fazla eziklenmekten mi hoşlanıyosunuz.Savaşlarda lag manyaa oluyosunuz bumu en iyiyi ares yapıyor.Beramus duperamus zaten.X hakkında fazla bi bilgim yok yorum yapamam.Her yönüyle bakarsak Diez diebiliriz.Sonra kasacam ben diosanız kesinlike cypher.Ha cypher da duperamus2 olma yolunda el atılmassa en bok server olablir. Ama şu anda diez ve cypher derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative

Diez dupe, macro vs. en az hilenin olduğu server bu biliniyor, önceden diger server lara göre çok dah ucuzdu fakat pazarın fiyatını arttırma politikaları işe yaradı şu an are in 2 katına yakın bir pazar oluştu diez de ama yine de eskiden olan dc, max user gibi sorunları şu an aşmış sorunsuz bir server durumunda

evet üniversitede ekonomi dersi almayan bi arkadasimiz

pazar fiyatini arttirma politikalari
    oldu, görürsem söylerim

oyundaki her birey bagimsiz olduguna göre, bagimsiz esnaf çevreden etkilenir, buda arz talep meselesidir,,
    fiyatlar iki katina çiktiysa, bilki , GB dupelemekten dolayi....

• quote:

hala nası ares diebiliosunuz inanamıyorum.65+ adam sayısı çok fazla eziklenmekten mi hoşlanıyosunuz.Savaşlarda lag manyaa oluyosunuz bumu en iyiyi ares yapıyor.Beramus duperamus zaten.X hakkında fazla bi bilgim yok yorum yapamam.Her yönüyle bakarsak Diez diebiliriz.Sonra kasacam ben diosanız kesinlike cypher.Ha cypher da duperamus2 olma yolunda el atılmassa en bok server olablir. Ama şu anda diez ve cypher derim.

ABİ BELLİ SEN DİEZ DE OYNUYOSUN AMA İNSAN 60 OLUNCA PEK EZİLMİYOR LAG PROBLEMİDE BENCE PEK YOK A3 İSEN TABİ SAVAŞ ZAMANLARINDADA BENDE PEK LAG OLMUYOR BELKİ BAGLANTIDADIR AMA (1024 KPBS 2 BİLGİSYAR BAGLI ) BİLMİYORUM . AYNI ZAMANDA PİYASA ÇOK UCUZ OTURMUŞ BİR SİTEMİ VE OYUNCULARI VAR BİRDE EN ÖNEMLİSİ EN İYİ OYUNCULAR BİZDE YANE ARES HER ZAMAN DAHA İYİ BENCE!!

AA BİDE 65+ LARA EZİLMEK KONUSUNDA 65+ OLAN KİMSENİN ARESTE BEN DAHA DÜŞÜK LWLLİLERE BİR ŞEY YAPTIKLARINI SATAŞTIKLARINI GÖRMEDİM HATTA BAZILARI LWL KASMAYA BİLE YARDIM CI OLUYORLAR SON OLARAKTA HERKESİN SERVERI KENDİNE GÖRE EN İYİ SERVERDIR BENCE

• BEnce EN DANDİK SERVER XGENON!!(SAKIN HA GELMEİN)

DUpe almış yürümüş Shard +8 mi satan istersin Raptor +8 mi yok Kekuri Ring +2 mi
    Fiyatlar uçmuş...
    ABYS olmuş 3M
    KS i yazmıom bile
    3 Mageden 2 si skill bugcı
    GM ler BOSS event deil BOSS bile göndermiolar
    AKşamlar ı DRop RAte düşüo galiba(7 saat lamia ksetim mübarek ramazanda 1 tane KUKRY çıkmadı)
    HYDEdan Orc Staff düşüo(attack power 14)
    VE VE VE DAHA KRAL ı seçemeyen bilinçsiz bir sürü adam KAÇ gündür NOTICE çıkıo ne var gidip oy kullansan yeter bu VOTE notice inden
    Pelerin Giyen MAgelerin hepsi 3 nova kullanıo lvl i 55 üstü olan 2 nova
    High LvLli(MAster) Denilebilecek oyuncular PM lere direk küfrediolar
    LAGGGG ın en güzeli var 45 sn lag mı olur soruyorum
    Magic ANvil de bozuk ayrıca +3 de 7 tane FP üst üste yanar mı hepsi ROGUE di.KAFAYI SIYIRDIM
    GM ler sadece 3 nova atanı banlıolar civcivli 1500 buff ve AC 300 vereni deil ( ha bu arada sadece 3 kişi banlandı KOCA serverda benim şahit olduğum)

Wel HASILI KELAM
    IMKANIM OLSA SERVER Değiştirmek İSTERİM ama ne mümkün

• quote:

Orjinalden alıntı: *Overdose*
    evet üniversitede ekonomi dersi almayan bi arkadasimiz

pazar fiyatini arttirma politikalari
    oldu, görürsem söylerim

oyundaki her birey bagimsiz olduguna göre, bagimsiz esnaf çevreden etkilenir, buda arz talep meselesidir,,
    fiyatlar iki katina çiktiysa, bilki , GB dupelemekten dolayi....

Sen ne anlarsın gizli dönen politikalardan, siz sadece oyunun içinde olanları bilirsiniz bir de arka tarafı var orayı bilmeden böyle atlarsınız işte

• ark bende xgenonda oynuyorum.gercekten bıktım.ark dediginede katılıyorum dupe cimi ararsın makrocumu
    hepsi var 43 lvl mage uruk tron kesiyo alanla.harpy partylerinde 60 ustu adam yok ama 20 tane nova atlıyo.ks desen almıs basnı gidiyo.shelli adamlar bile ks yapıyo artık.xgenonun adı lagenon diye degismeli bide laga girdimi cıkmak bilimiyo.benden bu kadar daha bir cok sey var...........

yeni bi char accaksanız baska serverda acın
  • Benim oynadığım server XIGENON ama sağlam değil pek sağlam olan ares gibi duruyor!!!
  • lwl bakımından en salam server ares ama server lar arası savaş olsa beramus kazanır buna eminim
  • en kirli server benim de içinde olduğum Xigenon. bi gidiorum keeper in yanına herkeste 200-300 hatta birinde 700 tane abyss gem var ve ortalama fiyat 2.5m önceden 3m di de azaldı herkeste para bol tabii o yüzden itemler sağlam
    bi de xigenon da abyss e bi giriom her duvardan ok çıkıo duvardan macro yapanlar bi ortaya çıksa abyss teki ork sayısı iki katına fırlıycak.
    en SALAM server ise bence ares. herşey ucuz ayrıca

• bende eminim dupeden dolay herkesde +8shardlar , +8 raptorlar olursa kazanırlar tabe
    bende aresde yani başladım
  • TAbiKi ARES
  • Kesinlikle ares ben diez'de oynuyorum ama ares daha zevkliydi

çok ucuzdu
    sürü ile aşmış adam vardı dolayısıyla savaşlar gladyatöre karşı roma şeklinde oluyordu huehe
  • bi kere BERAMUS kesinlikle deil
    dupe almış başını yürümüş
    kosp ben bile buldum demekki herkeste var
    ks hiç düşünmeyin bile
    pelerinli arkadaşlar (ki buna bende dahilim) clan plzz die yalvaranlara 10m ver aliim die giriyor
    şansa lag olayları azaldı
    ama skill bug maaşallah yani
    bu kadar

bence duyduklarım ve okuduklarıma göre en baba server diez yadikulelinin yanı başı
    yeni char açarsam diez de karus açacam

yedikuleli alırsın benide dimi :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amitabh -- 6 Kasım 2005, 16:21:05 >
  • bence beramus
  • bence de en iyi sörvır beramus her dakka birisi balanıyo diez ares xıgenon gibi sörvırlarda herkes aşmış lwl 60 tan tuuuuttt 70 e kadar cyper da fazla yüksek lwl li adam yok ama gm eksikliği var bir keresinde 3 hafta party bug lı oynamıştık ama beramus hem cok temiz hem cz si güzel hemde her lwl e göre alan var yeni başlayanlara benden öneri!!!!
  • şimcik şöle oluyor.

ares en eskı server cok yuksek lvller var
    beramus=duperamus
    Xigenon=etilerde tükkanlar nasıl pahalıysa orda da ole
    Cypher=en son server ama onu da duperamus a cevırdıler
    Diez=orda fazla kasmadım ama galıba en ıyı server oraya benzıyor ama orda da yuksek lvl var

anlıcagın usko da ıs yok myko da oynucan malezya deimos da server daha 2 aylık kalabalık degıl hack dupe skill bug olayı yok vs vs yaparsan 2 dakka sona dc oluyosun ve banlanıyorsun kendını bılmez Turk her server da oldugu gıbı orda da var ama aldırıs etmıorum.
  • ares : lvl 62 olmadan sana oyun zevki falan olmuyor.
    beramus: dupemus baska lafı yok
    xig: Tesekkurler Sultans. baba item pls
    cypher: ne kadar macrocu dupeci ararsan orada. ( dupemus 2)
    diez: ben en iyi server. su anda diezde dark vane yok ama cypher daha ne zaman acıldı ki adamlarda dark vane ler +8 hemde zzzzz. areste dark vane var xig te var beramusta var diezde yok. lord of defender (kalkan) bu itemde sadece diez de yok. full +8 yada +9 +10 adamlar diezde barınamadı. herkesin esit sartlarda oynadıgı tek server DİEZ. en azında karsındaki adamda +9 olmadıgını veya adamda rol +3 roc +3 yada +x olmadıgını biliyorsun.
  • bence xigenon
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.