Şimdi Ara

usr 5455 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pikatel kablolu modemden kablo ile usrobotics 5455 e bağladım. daha önceki wireless şifresini unuttuğum için usr5455 deki reset tuşuna bastım.ancak usr 5455 in arayüzüne hala erişemiyorum.yine şifre istiyor.access point e yeni bir şifre nasıl atayabilirim?teşekkürler

• bence tam resetleyememişsin hard reset atmayı dene önce 30 sn basılı tut ışıklar yanıp sönünce sürekli basıp çek bunuda 30 sn tekrarla düzelecektir
  • hocam dediğinizi yaptım ama 30 sn basılı tutunca ışıklar yanıp sönmüyor.hatta hiç yanmıyor uzun bir süre de bekledim.
  • acces pointi drek kablo ile bilgisayara bağlamayı deneyin kablosuz bağlantıdan ayar yapamazsınız
  • hocam koblo ile acsess point ile pc arasına bağlantı yaptım.işletim sistemin windows 7 bu arada.bağlantı yapıyor ancak sağ altta başlat menüsünde sarı ünlem işareti var.otomatik ıp seçeneğim secili.cihazın enerji verince bütün işıkları yanık durumda ve arasıra yanıp snüyor.
    explorerdan 192.168.1.1 vb gibi ıp adreslerinden arayüze girmeye çalışıyorum ancak başaramıyor.usr nin sitesinde ıp bulma gibi bir program var oradanda ıp bulamıyor.
  • yokmu bir fikri olan?reset düğmesine baslı tuttuğum zaman ışıkları sürekli sönük oluıyor.hiçbir tepki vermiyor.reset atıp atmadığını nasıl anlayabilirim?
  • arkadaşlar.usrobotics 5455 access point ile ilgili bir sorunum var.yardımcı olursanır çok sevinirim.sorunu şöyle açıklayayım.
    usr5455 access point in wireless şifresini bilmediğim için arayüzüne girip yeni bir şifre atamak istiyorum ancak arayüzüne giremiyorum.
    kablo ile pc-access point arası bağlantıyı yaptıktan sonra explorerdan 192.168.1.1,1.2,2.1 vb gibi ıp adreslerini deneyerek arayüze girmeye çalıştım ancak olmadı.daha sonra ağ bağlantılarından yeni bir ip atadım.
    ip adresi:192.168.1.1
    alt ağ maskesi:255.255.xx
    varsayılan ağ maskesi:192.168.1.1
    dns:192.168.1.1

bu şekilde denedim ancak yine başarılı olamadım.daha sonra access point e reset atmayı denedim.usr web sayfasında 10 sn basılı tututunuz diyor ancak ben 10-30-60 sn olarak yine denedim ancak reset düğmesine basınca ışıklar sönüyor ve elimi çekmeden(düğmeye basılınca)de ışıklar yanmıyor.bu şekilde reset atıp atamadığımı anlayamıyorum ve nasıl anlayabilirim...???(hard reset i de denedim ancak 30 sn basılı tuttuktan sonra ışıklarda bir değişiklik olamdığı için 30 sn daha basıp çekme işlemini deneyemedim)

daha sonra başka bir alternatif olarak usr web sayfasından '' USRobotics Network Device Locator '' adlı programı indirip kurdum.burada da program 192.168.1.64 ip adresini buluyor ancak bu ip den de arayüze giremiyorum.

bazen ise program hiç ip bulamıyor ve başlat menüsündeki ağ bağlantı işareti ünlem işareti veriyor.

bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar.br fikri olan lütfen yardım etsin.
    teşekkürler.

• bence hard reseti çok fazla hard yaptın modemin içindeki yazılım gitti
    yerel ağ bağlantısından elle ip ve ama varsayılan ağ geçidini boş bırak
    sonra bağlanmasını bekle
    sonra da normal arayüzüne girmeye çalış
    eğer o şekilde girerse modem tamamen silinmiş demektir.
    Hard reset yapılmaması gereken bi durum
  • hangi ip adresini vereyim hocam.
    192.168.1.1 verdim olmadı.elle ip atayınca ağ bağlantısında sarı ünlem olmuyor ancak otomatik al dediğimde oluyor.
    ayrıca advanced Ip scanner programında 192.168.1.64 buluyor ancak o ıp den de girmiyor.
    access point cd nden birşeyler yapamazmıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showel -- 2 Ağustos 2009; 19:18:07 >
  • yokmu bir fikri olan arkadaşlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.