herkese merhabalar.bende usr 9106 bi modem var.bir kaç gün önce durduk yerde wireless bağlantısına ulaşılamaz oldu.wireless ayarlarına bakmak için gateway e girdiğimde wireless menüsünün diper menüler arasında olmadığını farkettim.yani wireless menüsü uçmuştu.şimdi modemin kablosuz özelliğini kullanamıyorum.easy configurator den de denedim ama nafile.yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.herkese iyi günler.
benim bu konuda bi bilgim fazla yok ama servise göndermeni önerebilirim ya da modemi 0 dan ilk gün kurulduğu gibi kur
Dostum yapılabilecek en basit işlem modemi resetleyip tekrar konfigüre etmendir.Muhtemelen düzelecektir.Kolay Gelsin
netten araştırdım biraz ama iki tür reset var gibi gözüküyo.birinde 5 saniye basılı tutmak gerekiyor diğerinde 40 saniye gerekiyomuş vs.benim soracağım şey reset atmak iiçn modemin kapalı mı olması gerekiyo.yoksa açık mı olması gerekiyo.
quote:
Orjinalden alıntı: turbotrio
netten araştırdım biraz ama iki tür reset var gibi gözüküyo.birinde 5 saniye basılı tutmak gerekiyor diğerinde 40 saniye gerekiyomuş vs.benim soracağım şey reset atmak iiçn modemin kapalı mı olması gerekiyo.yoksa açık mı olması gerekiyo.
normal olarak açık olması tabii
acıkken reset at daha sonra modemın kurulum sayfasına gır orda zaten wıreless aktıf olarak acılacaktır daha sonra baglantı ayarları ve gerek duyarsan sifrelemeni yap bitti