Şimdi Ara

usr9107 adsl modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar daha onceden kullandıgım modemım ın uzerıne ayran dokerek ımha ettım (usr9105) gercekten kotu oldu
    cunku modemden memnundum bır ıkı firmware denemesınden sonra guncellemesını bıle yapmıstım zorlada olsa neyse gıttım bu kez de usr9107 aldım fakat bunda da bır sorun mu var yoksa bende mı oluyor bunu ogrenmem gerek sıtesınden easy configurator 2.61 yukledım ve firmware ınıda guncelledım fakat bu kez de modem acık ve yukleme yaptıgı sırada modemın ıp sıne gırmeye calıstıgımda veya easy configurator ı acmaya calıstıgımda dıger modemımde oldugu gıbı hızlı acılmıyor mesela emule yukleme yaparken bu ıkı yolu da denıyorum ancak cok zaman alıyor ama baska yukleme yaparken ya da sayfa acarken yavaslama soz konusu bıle degıl sımdı bu ıs usr9105 de normal olarak acılırken usr9108 de boyle bırsey soz konusu degıl bu neden kaynaklanabılır sızce bılen ve bu model modemı olan arkadaslar sızde de bu tur bır problem varmı cevaplarınızı beklıyorum benı bu konuda bılgılendırın lutfen cok gıcık oldum bu ıse cunku hepinize kolay gelsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADSL PCI Modem
    geçen ay önce açıldı
    Modem
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.