Şimdi Ara

usr9111 nasildir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun us robotics in 9111 kablosuz modemini aldim sizce nasil arkadaslar? iyi midir bi sorun cikarir mi? kullanan arkadaslar varsa cevaplarini bekliyorum. simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN33 -- 26 Haziran 2007; 0:19:00 >

• 2-3 gün önce bende bu modemden aldım 2 dakika gibi kısa bir sürede kuruluma hazır hale geliyor modem de ısınma sorunu filan yok gayet hızlı ama wireless sanki biraz zayıf gibi geldi bana daha tam olarak kurclamadım ama bakalım belki bi ayar filan vardır çekim alanını yükseltmek için...laptopla modem arasında 3 duvar ve birde büyük gardolap var belki bu etkiliyo olabilir çekim gücünü ayarlayınca yine yazarım buraya...
  • ev içinde 4-5 duvar bile olsa full cekmesi lasım,ayarlarını iyi yapın
  • bende usr 9111'i robotics olmasından dolayı aldım ama çok şikayetçiyim.daha 2-3 gün oldu alalı ama baya çektiriyor bana ayar konusunda da taktım cd'yi anlatılanlara göre fabrika ayarları iyi diye birşey değiştirmedim ama msnde sürekli kopmalar oluyor ve hastası olduğum ogame'i oynarken kafayı yemek üzereyim.hatta firmware bile yükselttim banamısın demiyor.bu işten iyi anlayanların yardımını bekliyorum yoksa vatan 15 gün içinde değiştirme yaparız dedi galiba airties rt 211 yada 205 alacağım :((

bu arada sorun şu sinyal gücü mükemmel yazmasına rağmen sayfayı en az 1 dakikada açıyor bazen 5 dakikada iki sayfayı anca görüntüleyebiliyorum.çoğu zaman, zaman aşımı mesajı çıkıyor:D
    yardımlarınızı bende bekliyorum arkadaşlar
    quote:

Orjinalden alıntı: getaway

ev içinde 4-5 duvar bile olsa full cekmesi lasım,ayarlarını iyi yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavrudoctor -- 11 Ağustos 2007; 1:16:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZTE ZXHN H298A DNS degistirmek
    6 yıl önce açıldı
    ZyXEL VMG3625-T50B alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.