Şimdi Ara

usrobotics 5455 access point

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili arkadaşlar usrobotics 809107 4-port router modemim var birde bir arkadaştan usrobotics 5455 access point aldım fakat bende driver'ı yok şimdi modeme bağladığımda çalışıyor ama ben görünen ismini ve şifresini değiştirmek istiyorum fakat modemde nereden girileceğini bir türlü bulamadım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim saygılar.

• Usrobotics 5455 ile bilgisayarınız arasında ethernet kablosu ile bağlantı kurmanız tavsiye edilir.
    1.Web tarayıcınızı açarak adres çubuğunahttp://192.168.1.1 yazarak 5455’in arayüzüne giriniz.
    (Eger IP numarasını değiştirdiyseniz, değiştirilmiş olan IP adresini giriniz)
    2.Kullanıcı adınız ve şifrenizi yazınız.
    3.Wireless Sekmesini seçiniz.
    4.Gerekli ayarları buradan yapın.
    5.Save butonuna tıklayarak ayarlarınızı kaydediniz.

USR815455 Wireless MAXg Access Point Destek almak için inceleyin.

• arkadaş neyapacagını yazmış. bun cihazla için driver kullanmana gerek yok. birbirine de kablo ile bağla
  • aynı sorun bende de var.ancak 192.168.1.2 den bağlanamıyorum.farklı bir ıp görünüyor ondan da bağlanamadım.driver ı nereden bulabilirim yada ne yapmam gerek.teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: showel

aynı sorun bende de var.ancak 192.168.1.2 den bağlanamıyorum.farklı bir ıp görünüyor ondan da bağlanamadım.driver ı nereden bulabilirim yada ne yapmam gerek.teşekkürler

ARKADASLAR ONCE CIHAZIN ARKASINDA ADAPTOR GIRISI YANINDA KUCUK BIR DELIK VAR ORAYA BIR KURDANLI BASINIZ KALDIRMADAN 15 SN.YE BEKLEYINIZ VE DAHA SONRA KABLO ILE BILGISAYARINIZA BAGLAYIN....İNTERNET TARAYICINIZI ACIN ADRES (WWW)YAZDIGINIZ YERE 192.168.1.1 YAZIP(SADECE BU RAKAMLARI YAZIN NOKTALARA DIKKAT EDIN BOSLUK OLMASIN) ENTER YAPIN.KULLANICI ADI KUCUK HARF ADMİN SİFRE :KUCUK HARF ADMİN DİR.YUKARIDA YAZAN ARKADASLARIN DEDIKLERINI YAPIN.. KOLAY GELSİN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevince1971 -- 7 Aralık 2010; 20:46:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.