Şimdi Ara

Üst düzey netbook önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben lise 3 öğrencisiyim ve artık yavaş yavaş "ygs,lys" çalışmaya başlamam gerekiyor bu sebepten (bence) mükemmel olan desktop pc mi tüm parçalarıyla satıyorum ve kendime bir netbook almak istiyorum çünkü bu pc beni çok bağlıyor gece gündüz oyun oynuyorum
    şimdi gelelim asıl konuya
    Benim bütçem 2000TL kadar hatta 3000 bile olabilir ama sonuçta sadece bi netbook bokunu çıkarmaya gerek yok diye düşünüyorum F/P ürünü (bütün parayı bitirmeye gerek yok gidip en pahalı olanı "Bu Züpher Qarşim" diye önermeyin) düzgün (üst düzey) netbook önerilerinizi bekliyorum
    pc bileşenlerini iyi bilirim ama netbook ve notebooklardan hiç anlamam o yüzden buraya konu açtım
    NETBOOK' ta yapılacaklar;
    - kesinlikle film dizi anime vs. izlerim.
    - internette takılırım facebook youtube vs.
    - çalıştırırmı bilmem ama çalıştırırsa Dota 2 hastasıyım kesin oynarım.

istediğim özellikler bunlar ekranı öyle çok küçük olmasın (acaba vazgeçip notebook'mu alsam) birde kolay ulaşılabilir birşey olsun.

öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merhunes -- 10 Nisan 2013; 11:45:17 >

• git ultrabook yada notebook al universte ogrencisi olsan surekli tasima sorunun olur ama lise ogrencisisn tasima cok problem olmayacaktir netbooklardan performans beklemek cok yanlis bi dusunce :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl amaç zaten oyun oynuyamamak ama bakıcam yani herkez aynı fikirdeyse ve düzgün netbook yoksa parayı çöpe atmanın alemi yok gidip bi ultrabook alırım :D
  • En son Samsung netbook üretimini durdurdu..
    Sanırım bir tek packard bell netbook üretimi yapıyor..
    Ben Samsung NP150 -ATOM 550 işlemcili netbook kullanıyorum ama pek memnun değilim..
    ACER Aspire One AO725-C7SKK C70 modeli kullananlar daha memnun olduğunu biliyorum.. Bir arkadaşım da kullanıyor.. Benim netbook'tan daha stabil çalışıyor.. hızlıal da fiyatı uygun sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

En son Samsung netbook üretimini durdurdu..
    Sanırım bir tek packard bell netbook üretimi yapıyor..
    Ben Samsung NP150 -ATOM 550 işlemcili netbook kullanıyorum ama pek memnun değilim..
    ACER Aspire One AO725-C7SKK C70 modeli kullananlar daha memnun olduğunu biliyorum.. Bir arkadaşım da kullanıyor.. Benim netbook'tan daha stabil çalışıyor.. hızlıal da fiyatı uygun sanırım

Hocam baktım gerçekten güzel bir bilgisayar teşekkürler öneri için

Netbooklar hakkında bilgi sahibi biri yok mu gerçekten işe yaramıyorlar mı

• Asus Eee pc 1015 BX yada Acer Aspire One D270 öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.