Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Üst Düzey Oyuncu Bilgisayarı ile Takaslık PS5 Satın Al 23 Ocak 2023 17:00 1 1 Üst Düzey Oyuncu Bilgisayarı ile Takaslık PS5 Cihaz Haziran 2021 faturalıdır, ikinci kol siyah renktedir ve Aralık 2021 faturalıdır. Tüm ürünler Sony TR garantilidir. Kutular ve faturalar eksiksizdir. Kollarda en ufak bir kılcal çizik dahi yoktur. Cihaz daima üstü kılıfla örtülü şekilde muhafaza edilmiş ve toz dahi tutmamıştır. Sıfırdan hiç bir farkının olmadığını gelip kontrol ettiğinizde göreceksiniz. Cihazı tercihen Antalya içi elden teslim şekilde satmaktan yanayım. Alıcı isterse ödeme sonrası diğer illere de kargo ile gönderim yapabilirim. Fiyat sondur indirim yapmayı düşünmüyorum. Tek kollu satmayı düşünmüyorum.FİYAT : 18.750TLhttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-playstation-5-2-kollu-sony-tr-garantili-1073991560/detay/Alışverişi Antalya içi elden şeklinde yapmaktan yanayım. Aradığım Sistem Özellikleri minimum 16gb ddr4 ram, 4070ti ve ekran kartı ile darboğaz yapmadan çalışabilecek tercihen amd işlemci. Ücretin altını üstünü konuşuruz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 18500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 30 Haziran 2023 Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Saeco SM6585/00 SIFIR KAPALI KUTU PİYASA ALTI FİYAT Steam Bakiyesi Arıyorum %30 İndirimli Company of Heroes 3 - STEAM KEY Üst Düzey Oyuncu Bilgisayarı ile Takaslık PS5